Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(Arfeja @ 2008 05 28, 14:07)
o mes is pradziu su tevais mano pagyvensim (su jo nenoriu  doh.gif ), o veliau zemes turim, tai po biski ir pradesime statybas, siaip dokumentus po biski tvarkomes jau  smile.gif

aš ir su savo nenorėčiau... hihihi.gif dvi šeiminkės po vienu stogu?.... blink.gif ufff.. sunku... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 29, 12:22)
aš ir su savo nenorėčiau...  hihihi.gif dvi šeiminkės po vienu stogu?....  blink.gif ufff.. sunku...  doh.gif  biggrin.gif

Vo vo doh.gif
O mano mama retai buna namuose, o jei buna tai i virtuve neuzeina, nes dirba vireja tai sako as tan jau prisigaminau, yai man ir gerai, o pas ji tai blyn, nu aj krc nera zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai savo plota isigijome vos tik pries pora savaiciu smile.gif , tai truputi sunku dabar, nes ir isirengti reikia ir vestuves ne uz kalnu doh.gif . Tik nesikraustysim ten iki vestuviu, norim abu po vestuviu is kart i savo namus grizti, tai kol kas gyvenam pas mano tevus.
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 05 29, 12:55)
Vo vo  doh.gif
O mano mama retai buna namuose, o jei buna tai i virtuve neuzeina, nes dirba vireja tai sako as tan jau prisigaminau, yai man ir gerai, o pas ji tai blyn, nu aj krc nera zodziu  lotuliukas.gif

maniškė tai nuolat namuos... doh.gif vaje vaje... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 29, 19:00)
maniškė tai nuolat namuos...  doh.gif vaje vaje...  lotuliukas.gif

Niu vistiek savo mama, tai ne anyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 05 29, 17:16)
Niu vistiek savo mama, tai ne anyta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aij, žinok kartais jau net nesuprasi ar sava ar svetima blogiau.. doh.gif na, bet mama lieka mama... ką jau darysi.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 29, 19:31)
aij, žinok kartais jau net nesuprasi ar sava ar svetima blogiau..  doh.gif na, bet mama lieka mama... ką jau darysi..  tongue.gif

nu bet savai galima ir atsikirst zodziais, o ten jau nebe, as va atsikirtau pora kartu, kad jau daugiau negu menesi nebevaziuoju pas anyta biggrin.gif
Oi nezinau kaip per vestuves bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 05 29, 17:41)
nu bet savai galima ir atsikirst zodziais, o ten jau nebe, as va atsikirtau pora kartu, kad jau daugiau negu menesi nebevaziuoju pas anyta  biggrin.gif
Oi nezinau kaip per vestuves bus  doh.gif

eik tu?... blink.gif rimtai?... o tai ko čia taip?.. virtuvės nepasidalinot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 30, 12:53)
eik tu?...  blink.gif rimtai?... o tai ko čia taip?.. virtuvės nepasidalinot? biggrin.gif

Ne cia visai ne del virtuves, nu zinai zmogus visa gyvenima gyvena kaime, jai 65 metai doh.gif Ir vercia mane, kad as jai bulves sodinciau, darzus raveciau, nu krc. Kai pasakiau kad visai nieko nedarysiu, kad jau geriau makaronus valgysiu o ne jos bulves, tai ir vsio gi uzpyko stipraiusiai doh.gif
Bet man dzin, as nieko tikrai nedarysiu ax.gif
Atsakyti
Geriausia, tai atskirai ir tik i svecius pas tevus vaziuoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 06 01, 12:16)
Geriausia, tai atskirai ir tik i svecius pas tevus vaziuoti smile.gif

user posted image

aisku geriausia jei tokia galimybe yra, bet jei jos nera tai reikia taip gyvent unsure.gif
Atsakyti
Na iki šiol maniau kad gyvensim, ten kur gyvenam, bet dabar pradėjom ieškotis buto... brangūs gyvatės doh.gif
Atsakyti