Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 07 17, 19:57)
Gali buti, kad O jau apturejai. Taciau esu maciusi, kaip ciklo eigoje OT paryskeja, pablanksta, o po korio laiko parodo ryskutelius II. Dar priklauso nuo OT jautrumo. Kai kurioms merginoms OT jautresni buna per jautrus ir taip pravaidokliuoja tai ryskedami tai blankdami visa cikla.

Aciu uz paaiskinima mirksiukas.gif hm,db naudoju 20ies, tai kita men reiketu rinktis kokiu 30ies ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 17, 18:29)
Aciu uz paaiskinima  mirksiukas.gif  hm,db naudoju 20ies, tai kita men reiketu rinktis kokiu 30ies ? rolleyes.gif

Jei taip ik galo ir pravaiduokliuos, tai tikrai vertetu bent 25miU jautrumo isbandyti... O ar teke kada yra tirtis hormonus LH ir FSH?
Atsakyti
Labas rytas ir as pas jus i temele 4u.gif
Noriu patarimo jei ciklas nereguliarus min 32 max 52 kada siulitumet pradet OT gadint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 07:41)
Labas rytas ir as pas jus i temele  4u.gif
Noriu patarimo jei ciklas nereguliarus min 32 max 52 kada siulitumet pradet OT gadint?  g.gif

g.gif sakyciau pradeti daryti nuo 14CD kol jau pagausi O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 18, 09:37)
g.gif  sakyciau pradeti daryti nuo 14CD kol jau pagausi O mirksiukas.gif

Oks meginsiu nuo 14 pagaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 09:07)
Oks meginsiu nuo 14 pagaut  thumbup.gif

mano ciklas 30-32 dienos tai as nu 14 pradedu ir pagaunu. Jei pastave kartais buno toks ilgai tai gali but kad tik ilgiau gaudyai. Seip paziurek jei 14CD bus vos iziurimas tai kita gai gadinti po 1-2 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 18, 11:31)
mano ciklas 30-32 dienos tai as nu 14 pradedu ir pagaunu. Jei pastave kartais buno toks ilgai tai gali but kad tik ilgiau gaudyai. Seip paziurek jei 14CD bus vos  iziurimas tai kita gai gadinti po 1-2 dienu  mirksiukas.gif

butinai meginsiu mano mmm atkeliavo o715 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 17, 20:49)
Jei taip ik galo ir pravaiduokliuos, tai tikrai vertetu bent 25miU jautrumo isbandyti... O ar teke kada yra tirtis hormonus LH ir FSH?

nea,nera blush2.gif Kaip tik db kai ejau pas gine israse pasidaryti,tai kadangi db tokie karsciai,labai jau sunku baladotis po tuos gydytojus,bet sakiau pasidarysiu. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 07:41)
Noriu patarimo jei ciklas nereguliarus min 32 max 52 kada siulitumet pradet OT gadint?  g.gif

Labuka 4u.gif va va,mano situacija tokia pati unsure.gif tad db prisipirkau OT ir ketinu kantriai juos gadint,kol pagausiu savaja O doh.gif tiesa,si men per velai pradejau speju,bet kita men jau manau nuo kokios 14-16d. pradesiu rolleyes.gif rasyk ir tu kai jau pradesi,labai idomu bus paziuret kaip tavo atveju mirksiukas.gif Linkiu sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 07 18, 15:04)
nea,nera  blush2.gif Kaip tik db kai ejau pas gine israse pasidaryti,tai kadangi db tokie karsciai,labai jau sunku baladotis po tuos gydytojus,bet sakiau pasidarysiu. rolleyes.gif
Papildyta:
Labuka 4u.gif va va,mano situacija tokia pati unsure.gif  tad db prisipirkau OT ir ketinu kantriai juos gadint,kol pagausiu savaja O doh.gif  tiesa,si men per velai pradejau speju,bet kita men jau manau nuo kokios 14-16d. pradesiu rolleyes.gif  rasyk ir tu kai jau pradesi,labai idomu bus paziuret kaip tavo atveju mirksiukas.gif Linkiu sekmes! 4u.gif

butinai biggrin.gif bigsmile.gif , o tavosios kaip kada buvo?
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 06:41)

Hmmm g.gif jei maks 52 dienos, tai cia du menesiai beveik... g.gif Manau, kad pirma galbut reikia reguliuot cikla, o paskui OT daryt gal...Nes logiskai jei ciklas toks istestas, tai gal nelabai gerai cia..Esu kazkur skaicius kad normalu jei ciklas nuo 22 iki 35 dienu yra, o jei ilgesnis - su hormonais kazin kas negerai..Zodziu, nenoriu daug rasyt, gyd. turetu geriau zinot. Gali but ir taip, kad per toki ilga cikla ir kelios ovuliacijos buna..Tai vis tik pirma eiciau pas gin, kad pasakytu kaip cia kas ir rekomenduotu kada tuos testus gadint.
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 07 18, 05:41)

PAziurek pora puslapeliu atgal- merginos yra idejusios schemute mirksiukas.gif
QUOTE(Violeta* @ 2010 07 18, 12:41)
Hmmm g.gif jei maks 52 dienos, tai cia du menesiai beveik... g.gif Manau, kad pirma galbut reikia reguliuot cikla, o paskui OT daryt gal

Taip- pritarciau. Kai tokie ilgi ciklai, galima itarti, kad neretai buna anovuliaciniai. Cia OT nelabai pagelbes- parodys LH pika, bet nebutinai tai reiskia, kad O ivyks. Geriausia issitirt hormonus wink.gif

Gali but ir taip, kad per toki ilga cikla ir kelios ovuliacijos buna..

Nemanyciau. Taip pasitaiko gal tik viena karta is milijonu.
Atsakyti
mano mm nereguliarios, bet siandien 18CD ir OT nieko gero nerodo verysad.gif
bet bandysiu gadinti juos iki kokios 26CD. unsure.gif
Atsakyti