Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Linutas @ 2010 08 01, 20:07)
Oij pamenam pamenam ir dar kaip  thumbup.gif  Kartu gi tupejom, tik tu jau ir dvieju vaikuciu mama, o as dar tam paciam taske sedziu ir laikau kvaila vilti sirdy kuri jau pradeda brasketi ir pereidineja i neveilti kai noris sjauti jau i viska  doh.gif

Na, tai parodyk savo virusiuka, gal tikrai privirusuos kaip reikiant mums uzkietejusioms senbuvems bigsmile.gif

oi tuoj butinai ikelsiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
atrodo visgi sulaukiau smile.gif
user posted image

o kaip šonus duria doh.gif paeiti negaliu
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 03, 17:08)
atrodo visgi sulaukiau  smile.gif
user posted image

o kaip šonus duria  doh.gif  paeiti negaliu

Cia jau panasiau i teigimus, nors ir nesvytintys, bet galima uzskaityti mirksiukas.gif
Dabar tai jau zinai ka reikia daryti bigsmile.gif
Oij jauciu tuoj ir el turesim kelias nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 03 rugpjūčio 2010 - 17:22
va jums tikras virusiukas vardu karolina wub.gif
nenuleiskit ranku ir nepraraskit vilties,tiesa man dabar sakyti daug lengviau,bet vis tik gal cia tiesa..juk jau keliavau tirtis kas su manim negerai kai suzinojau kad laukiuosi,o as ten padejo man tai galas zino,gal kinieciai,o gal pats ponas dievas rolleyes.gif
beje linutas as turiu tas kinieciu zoleles,jai nori galiu tau atsiusti ax.gif jai tiki zoleliu gale ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 03, 18:08)
atrodo visgi sulaukiau  smile.gif
user posted image

man tai toks panasus buvo neigiamas rolleyes.gif bet manau cia kiekvienai individualiai mirksiukas.gif tad tikrai manau galima uzskaityt, bet jau kaip potencialiai teigiama rolleyes.gif tad nepraleiskit progos pasimegauti ND wub.gif ir lauksim po poros savaiteliu II mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(- hal - @ 2010 08 03, 20:04)
user posted image

oi,kokia grazi virusiuke wub.gif laukiam nesulaukiam kada mums toki pavyks prisikviesti wub.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 08 03, 20:04)

user posted image

Kokia grazuole wub.gif Tikra mazoji mis wub.gif Wou,superinis virusiukas thumbup.gif wub.gif tikiuos man jis suveiks ir tapsiu nestuke.gif thumbup.gif ir turesiu toooki pat zavuuu,nuostabuuu angeliuka wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 03, 09:32)

Merginos blush2.gif ka manot apie mano OT?Gal reiktu pasidaryti progesterona,kad zinociau ar ivyko O,ka manote g.gif
Saldziu sapneliu ir vaisingos nakteles wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 03 rugpjūčio 2010 - 22:52
QUOTE(- hal - @ 2010 08 03, 19:04)
nenuleiskit ranku ir nepraraskit vilties,tiesa man dabar sakyti daug lengviau,bet

imu virusiuka wub.gif wub.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 03, 22:27)

Merginos  blush2.gif ka manot apie mano OT?Gal reiktu pasidaryti progesterona,kad zinociau ar ivyko O,ka manote g.gif
Saldziu sapneliu ir vaisingos nakteles wub.gif
user posted image

sveika mirksiukas.gif na idomiai cia pas tave g.gif g.gif gal dvi O g.gif g.gif o gal ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 08 03, 21:04)
nenuleiskit ranku ir nepraraskit vilties,tiesa man dabar sakyti daug lengviau,bet vis tik gal cia tiesa..juk jau keliavau tirtis kas su manim negerai kai suzinojau kad laukiuosi,o as ten padejo man tai galas zino,gal kinieciai,o gal pats ponas dievas rolleyes.gif
beje linutas as turiu tas kinieciu zoleles,jai nori galiu tau atsiusti ax.gif  jai tiki zoleliu gale ax.gif

user posted image

labai grazus angeliukas wub.gif

as cia esu naujoke, tad butu saunu suzinoti apie kokias zoleles snekate g.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 08 04, 09:14)
sveika  mirksiukas.gif na idomiai cia pas tave  g.gif  g.gif gal dvi O  g.gif  g.gif o gal ... rolleyes.gif

sveikute 4u.gif kaip malonu sutikti saunius zmones wub.gif Tai va as ir pati pasimeciau,nieko nesuprantu doh.gif lygtais pats ryskiausias yra liepos 30 dienos,vakar dariausi jau blankesnis..ir kazko nuo pat O pilva maudzia kaip pries mm verysad.gif tai galvoju gal visai man ta O neivyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 03, 23:27)
Merginos  blush2.gif ka manot apie mano OT?Gal reiktu pasidaryti progesterona,kad zinociau ar ivyko O,ka manote g.gif

Tau 07-30 teigiamas yra wink.gif O del tolimesniu vaiduokliavimu, tai ir man yra buve, kad pries mmm OT vos ne teigiami buna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 10:06)
Tau 07-30 teigiamas yra wink.gif O del tolimesniu vaiduokliavimu, tai ir man yra buve, kad pries mmm OT vos ne teigiami buna... smile.gif

aciukas mirksiukas.gif Vis mastau nueiti pasidaryti progesterona penktadieni,nors zinosiu ar tikrai ivyko ta O.O tada lieka tik laukti rezultatu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 04, 10:13)
aciukas mirksiukas.gif Vis mastau nueiti pasidaryti progesterona penktadieni,nors zinosiu ar tikrai ivyko ta O.O tada lieka tik laukti rezultatu lotuliukas.gif

Jei yra galimybe, as vietoj taves eiciau sestadieni, nes jei 07-30 tau parode II, tai nereiskia, kad ta pacia minute ir ivyko O, o greiciausiai sekancia diena, tai iseitu 07-31, tai tokiu skaiciavimu as geriau eiciau 08-06 ax.gif
Atsakyti