QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 17, 11:03)
Tiksliems rezultatams gauti tinkamiausi popietinio (15 - 17 val.) šlapimo mėginiai.
2 3 valandas prieš tyrimą negerkite.
Kasdien atlikite testą panašiu laiku.
Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog per 20 44 valandas prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.
Papildyti noreciau, OT informaciniam lapely pazymeta, kad galima darytis nuo 10 ryto iki 20 valandos. As pirma karta dariausi 10val nes man buvo pats tinkamiausias metas, tai viska sauniai rode.
Papildyta:
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 17, 16:30)
Labas OT gadintojos
Norejau paklasti nuo kurios ciklo dienos dazniausiai pradedat daryti testukus O nustatyti ?
Man siandien 10 ciklo diena, tai jau speju greitai reikes pradeti gadinti ?paziuresiu, nes daktare patiko, kad gleivine labai plona ir o turbut nevyksta....
Sveikute,
Pasiziurek sia nuorodele bus lengviau nustatyti savo dieneles, aisku nei viena is musu nera 100 proc tikra, kad ta menesi bus ta diena, bent jau panasiai

man pagal sita skale atitiko gerai, ta diena kada liepe pradeti ta diena pradejo rysketi, o jau po dienos buvo II nors jei nebuciau darius OT nebuciau galejus patikrinti.
http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0