Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Sveikos, buvau as irgi pas Virginija 6dieni.Pirma karta lankiausi tokioje vietoje,taigi neturiu su kuo palyginti,taciau atsiliepimai patys geriausi.Visu pirma,ji man labai patiko kaip zmogus,tokia su nuomone ir poziuriu i viska,feministe:) Ir siaip,moteriske issilavinusi,ne siaip kokia vos rastinga bobute. Dvi valandos ziauriai greit praejo,bet irgi isejau su galvos skausmu-sunku tiek daug informacijos priimt man buvo. Tiksliai apie praeiti,na tarkim apie ivykius,mazai kalbejo,taciau apie seima,charakteri mano-kaip pirstu i aki.Turiu minciu apie nekilnojamo turto pirkima-dave patarimu,nors nesakiau,kad sitas klausimas man miegot neduoda.Del sveikatos nuramino ir uztikrino,kad senmerge neliksiu Nezinau,kiek apskritai tame yra tiesos,taciau,duok die,kad viskas (na,isskyrus pora nelaimingu ivykiu)pildytusi

sveikos
ir as buvau pas Virginija ax.gif prikalbejo daug geru daliku bigsmile.gif labai noretusi kad issipilditu ax.gif
gal jau kai kam jos burimai issipilde? blush2.gif pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Penktadieni vaziuoju pas senuka is zaliuju ezeru,gal kas galite pasidalinti info apie ji.. 4u.gif

Kai skambinau jam tai toks is balso pasirode visai senuciukas,pasake su savim atsivesti druskos 1kg r cukraus 1kg.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2010 06 09, 18:32)
Sveikos. Penktadieni vaziuoju pas senuka is zaliuju ezeru,gal kas galite pasidalinti info apie ji.. 4u.gif

Kai skambinau jam tai toks is balso pasirode visai senuciukas,pasake su savim atsivesti druskos 1kg r cukraus 1kg.. g.gif  ax.gif

uzkalbes sia druska ir cukru poto reiks po biski suvartot,o su druska dar ir apsinest smile.gif
na ,is paskutinio galiu pasakyt,kad drauges mamai kojos,,roze "isgyde..
nu jis senukas,apie 70metu.
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 09, 22:50)
uzkalbes sia druska ir cukru poto reiks po biski suvartot,o su druska dar ir apsinest smile.gif
na ,is paskutinio galiu pasakyt,kad drauges mamai kojos,,roze "isgyde..
nu jis senukas,apie 70metu.

O kiek js ima pinigeliu, o ka reiskia su druska pasinest? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Vaiku nuotraukas visu pirma isimkit is avataru,o paskui jau pas senuka keliaukit.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 06 10, 02:56)
Vaiku nuotraukas visu pirma isimkit is avataru,o paskui jau pas senuka keliaukit.....

o kodel negalima savo nuotraukos vaiko laikyt avatare,kaip cia susije su mano klausimu?a?jei negalite atsakyti i klausima tai visai nekomentuokite tada.. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Visoms labai rekomenduoju bureja Silvija thumbup.gif As pas burejas einu tik tada, kai man labai sunku ar nezinau problemos sprendimo budo. Bureja Silvija man dave labai geru patarimu, nes pas ja as einu ne tik paklausti, kas bus ateityje, bet ir uzduoti konkreciu klausimu, kas butu jei daryciau taip, o kas - jei kitaip rolleyes.gif Labai dziaugiuosi jos patarimais, nes jie is tikruju padejo blush2.gif O del ateities prognoziu, tai teks siek tiek palaukti, nes dabar mano gyvenime yra tik darbas, darbas ir dar karteli darbas doh.gif Gal dar kas nors pas sia bureja buvo ir turi kokiu atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 10 birželio 2010 - 08:28
QUOTE(_Renatuke_ @ 2010 06 09, 22:54)
O kiek js ima pinigeliu, o ka reiskia su druska pasinest? blush2.gif  g.gif

kiek duosit tiek ir ima,as asmeniskai prisimenu klausiau kiek skolinga,jis sako 10ct smile.gif as asmeniskai kartais 10 ir 20 duodavau,del druskos ,viska parodys kaip ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2010 06 10, 07:44)
o kodel negalima savo nuotraukos vaiko laikyt avatare,kaip cia susije su mano klausimu?a?jei negalite atsakyti i klausima tai visai nekomentuokite tada.. schmoll.gif

Tiesiogiai...Del manes laikykit ka norit....O del ko nereiketu laikyti nei savo nei tuo labiau mazu vaiku nuotrauku - buvo ne karta rasyta.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 06 10, 12:44)
Tiesiogiai...Del manes laikykit ka norit....O del ko nereiketu laikyti nei savo nei tuo labiau mazu vaiku nuotrauku - buvo ne karta rasyta.

tai apsvieskit ir mus tongue.gif labai idomu pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2010 06 10, 13:09)
tai apsvieskit ir mus tongue.gif labai idomu pasidare g.gif

ahaa,as irgi noreciau zinot blush2.gif ,pas mane irgi vaikas avatare g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Permeciau tema akimis,nors nemaniau,kad cia teks uzsukti blush2.gif Tiesiog praradau labai brangu daikta man,siandien,niekur neranku,o cia buvo dovana... Labai brangi dovana susijusi su mano sunelio atejimu i si pasauly. Siurbliavau ir atejo netiketai mintis,kad reikia nueiti pas bureja. Ne is to ne is sio...
Idomu ar galetu ji pamatyti,kad as ji pameciau?Kad tai tikrai vertingas daiktas,nes pinigeliu skaicius virsija 20tuks.lt
Labai reikia pagalbos.Net nesurasti ta daikta,o galetu pasakyti,kad su suneliu nieko neatsitiks praradus si daikta? unsure.gif Nes bijau prisigalvoti...
Ryt bandysiu uzsirasyt pas Virginija berods is Perkunkemio,cia daug atsiliepimu yra,o ir gyvena salia,5min vaziuoti. Siandien paskambinau,pasake,kad uzrasymas penktadieniais nuo 7-8 ryto,nustebau kaz kaip...
Gal galit dar ka nors rekomenduoti Pasilaiciuose ar aplinkui? Labai reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti