Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 15, 10:36)
drinks_cheers.gif  joo,as ir nesenei buvau,eiles tik ilgai laukt teko mirksiukas.gif

o kiek kainavo pas ja?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 06 15, 14:24)
o kiek kainavo pas ja?

aš mokėjau 20lt, bet tai buvo senokai (gal prieš 2 metus) smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas zino burejos ciugones telefono nr? zinau tik adresa savanoriu pr.25-1 vilnius, buciau laaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino apie aiskiarege Audrone is Seskines? Radau ne kokios info, kaip Delfi dare tyrima, kai burejos meluoja. Tai koktu patapo. Ir juokinga biski, kaip nusikalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edna @ 2010 06 16, 15:07)
Gal kas zino apie aiskiarege Audrone is Seskines? Radau ne kokios info, kaip Delfi dare tyrima, kai burejos meluoja. Tai koktu patapo. Ir juokinga biski, kaip nusikalba  doh.gif

As buvau pas ja....Labai norejau paziureti, kai dirba didieji LT aiskiaregiai....Palikau jai 100 lt. ir pasiuliau kuo greiciau kreiptis pas psichiatrus, arba as apie ja pranesiu policijai....Mano draugei po jos reikejo labai rimtos pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 06 16, 17:09)
As buvau pas ja....Labai norejau paziureti, kai dirba didieji LT aiskiaregiai....Palikau jai 100 lt. ir pasiuliau kuo greiciau kreiptis pas psichiatrus, arba as apie ja pranesiu policijai....Mano draugei po jos reikejo labai rimtos pagalbos.

Gal gali pasakyti, ka ji draugei (mazdaug) pasake, kad taip nutiko? Ar ji sneka jusu galva, visiskas nesamones. Delfy idomu tyrima dare, zurnaliste atnese vyro nuotrauka, kuris istikro labai sekmingas ir dirba Jav. Ir paprase surasti neva dingusi drauga, neva ji...Ji pasake, kad jai foto ir nereik ir nesamoniu prisnekejo, kad jis dinges ir guli Lenkijos ligoninej, suzeistas. Bet viskas bus gerai wub.gif Jis pasveiks, ir viska viska pamirs, tas negandas, zodziu, ir gris i Lietuva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edna @ 2010 06 16, 18:01)
Gal gali pasakyti, ka ji draugei (mazdaug) pasake, kad taip nutiko? Ar ji sneka jusu galva, visiskas nesamones. Delfy idomu tyrima dare, zurnaliste atnese vyro nuotrauka, kuris istikro labai sekmingas ir dirba Jav. Ir paprase surasti neva dingusi drauga, neva ji...Ji pasake, kad jai foto ir nereik ir nesamoniu prisnekejo, kad jis dinges ir guli Lenkijos ligoninej, suzeistas. Bet viskas bus gerai  wub.gif Jis pasveiks, ir viska viska pamirs, tas negandas, zodziu, ir gris i Lietuva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tingiu net pasakoti - mala ta pati suda apie praeitus gyvenimus - turi pora variantu ir juos taiko. Paaiskeja, kad tuose praeituose gyvenimuose tu labai pasisiukslinai ir del to buvai prakeikta. Jeigu to prakeikimo dabar nenuimti, tai galima tiketis blogiausio. O visos tavo dabartines ligos ir negandos, - tai praeitu gyvenimu prakeikimo pasekmes...Nu ir vat taip panasiai - plius minus. Kadangi liepia tyleti ir jos klausytis, tai dauguma ir bijo prasizioti....Kadangi buvau palikta laukti koridoriuje su kruva kvailu straipsniu apie jos dieviskuma, bet puikiai zinojau aiskiaregystes seanso scenariju, tai iejau i kambari vidury jos kvailo pezejimo, paemiau apsvaigusia drauge uz rankos ir issivedziau, pasakius Audronei,kad jei prazios savo purvinus nasrus, prakeiksiu ja siame gyvenime ir ja vietoje trenks zaibas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuriai iš jūsų teko susidurti su Nataša iš Naujininkų. Na ji ne būrėja, net nežinau kaip ją įvardinti, dėlioja viską iš skaičių ir žodžių, pagal gimimo datą, skaičius ant čekių ir t.t. taip pat iš vardų, pavardžių šalia tavęs esančių žmonių, gal turite kokių atsiliepimų? būtų labai įdomi kitų nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 06 16, 21:24)
Tingiu net pasakoti - mala ta pati suda apie praeitus gyvenimus - turi pora variantu ir juos taiko. Paaiskeja, kad tuose praeituose gyvenimuose tu labai pasisiukslinai ir del to buvai prakeikta. Jeigu to prakeikimo dabar nenuimti, tai galima tiketis blogiausio. O visos tavo dabartines ligos ir negandos, - tai praeitu gyvenimu prakeikimo pasekmes...Nu ir vat taip panasiai - plius minus. Kadangi liepia tyleti ir jos klausytis, tai dauguma ir bijo prasizioti....Kadangi buvau palikta laukti koridoriuje su kruva kvailu straipsniu apie jos dieviskuma, bet puikiai zinojau aiskiaregystes seanso scenariju, tai iejau i kambari vidury jos kvailo pezejimo, paemiau apsvaigusia drauge uz rankos ir issivedziau, pasakius Audronei,kad jei prazios savo purvinus nasrus, prakeiksiu ja siame gyvenime ir ja vietoje trenks zaibas lotuliukas.gif

O ka ta bureja rekomendavo daryti arba gal pati "gyde" ar tik baisybiu pripasakojo g.gif Zinoma, gali neatsakyti, jei nenori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edna @ 2010 06 17, 17:46)
O ka ta bureja rekomendavo daryti arba gal pati "gyde" ar tik baisybiu pripasakojo  g.gif Zinoma, gali neatsakyti, jei nenori  mirksiukas.gif

Tai nera ko slepti biggrin.gif "aptiko" ziauru prakeikima, pasake, kad reikes maziausiai triju seansu,kad ji nuimti, nes jeigu nenuims, tai manes laukia mirtis bigsmile.gif Papasakojo apie mano praeitus gyvenimus, - ko as ten prisidirbau ir kas mane ir uz ka prakeike.....Mano variantu scenarijus buvo toks,kad labai naudojausi savo groziu (ir siam gyvenime neprastai atrodau ax.gif ) ir kazka ten baisiai iskaudinau...nu ir taip toliau irnesakyk.gif Iskenciau visa seansa, nes norejau paziureti, ka rodo per LT televizija (buvau maciusi laida su ja). Kadangi nebuvau eiline klijente, tai man, savaime suprantama, viskas buvo aisku. Pinigus jai palikau ne uz paslauga, bet tam turejau savu motyvu......Na o apie drauge jau pasakojau.
Atsakyti
Iš to, kaip Chiromantė apibūdino Audronę, matom, kokia asmenybė yra pati Chiromantė ir kokie yra jos bendravimo su žmonėmis ypatumai smile.gif
Atsakyti
aš vis dar blaškausi tarp suvokimo, kad ateitį gali programuoti ir visko pasiekti bei gauti ir tarp to ką kortos tau jau nupiešė. Suprantu, kad kortos parodo rezultatą dabartinių tavo veiksmų, bet jei jos pvz. sako, kad santykiai su kažkuo nutrūks tai kiek realiai tu gali pakeisti tai? Ar turi priimti tai kaip faktą ir palikti likimui, tai tada priimi, kad toks likimas ir nieko nepakeisi, ar gali keisti mintis, nežinau kažką daryto, vizualizuoti, kad tas rezultatas būtų kitoks? Noriu suprasti kiek aš galiu įtakoti savo gyvenimą?
Atsakyti