QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 00:09)
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 00:42)
Zinok visa vakara svajojau...galvojau, ko as neissiviriau...
Laba ryta
Oj labas rytas, aš nusalus po tokio svaitgalio, draugė gimtadienį šventė - visos dovanos vioen trolinės
O dar mano rankinė kaip saugykla buvo ,tai taip ir norėjos į kojas dėti
Bet iš tikro labiau džiaugiaus nei pavydėjau, kaip ne kaip ar aš ne už ilgo tikiuosi tokių dovanų gaut. Ir pagalvojau - kaip smagu, kai tu pirkdamas ar karolį ar čekį šimtu proc žinai, kad solinezantas bus patenkintas - abiem vien malonumas
Bej ,kas čia pie pirmą klasę užsimin, sapnavau, kad savo du vaikus (nors turiu tik vieną
) ruošiu į mokyklą (nors jai tik keturi bus, tai toli ta mokykla
) - kažkaip kesitai tuos sąsiuvinius pirkau
Bej ,kas čia pie pirmą klasę užsimin, sapnavau, kad savo du vaikus (nors turiu tik vieną
Labas rytas
Kazi,katras cia trolis?Ar apyranke,ar tas-storulis fone
Rodomes ir mes-mano brangenybs dvi
Labai troliškas padaras
Nu klausyk, tikrai galvojau, kad matei ir perskaitei, nes pusė temos vien apie tai buvo
Maniau, jeigu nesisiūlai, vadinasi, netinkamas laikas... O rašyti A.ž. tolygu daryti spaudimą
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 22:55)
Kazi,katras cia trolis?Ar apyranke,ar tas-storulis fone
Labai troliškas padaras
QUOTE(Ruti @ 2010 06 13, 00:26)
Nu kad jus kur bala su tuo Kikirikes sveikinimu
Erszebeth, kodėl man AŽ neparašei
Bus man pamoka, kad reikia kasdien čia visas naujienas skaityt... Bln, kaip dabar sh... jaučiuosi
Ale aš ją asmeniškai pasveikinsiu, va
Ale aš ją asmeniškai pasveikinsiu, va
Nu klausyk, tikrai galvojau, kad matei ir perskaitei, nes pusė temos vien apie tai buvo
QUOTE(Dasha @ 2010 06 13, 10:13)
Oj labas rytas, aš nusalus po tokio svaitgalio, draugė gimtadienį šventė - visos dovanos vioen trolinės
O dar mano rankinė kaip saugykla buvo ,tai taip ir norėjos į kojas dėti
Uzuojauta
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 10:33)
Aha...duok babkiu, duok babkiu...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 12, 21:56)
Ir 5 mėnesių kornvalio reksiuką, kurio su troliais nufotografuoti nepajėgiu, labai jau jis juos ėst baudžiasi
Bet nuorodą įmesiu, ir gal niekas nepastebės: http://s363.photobuc...presents/Kuzma/
Ten komentarai rusiški, kad katiniuko mama suskaitytų, jie nelietuviakalbė
Papildyta:
Bet nuorodą įmesiu, ir gal niekas nepastebės: http://s363.photobuc...presents/Kuzma/
Ten komentarai rusiški, kad katiniuko mama suskaitytų, jie nelietuviakalbė
Papildyta:
O as vat pastebejau....
Ir dar... pas mama toks pat lygiai, tik atseit melynas...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 09:33)
Maniau, jeigu nesisiūlai, vadinasi, netinkamas laikas... O rašyti A.ž. tolygu daryti spaudimą 
Nu kažkaip nebuvo nuotaikos, tiksliau buvo labai bloga nuotaika, tai kažkaip buvau apleidus troliukų temutę
P.S. Beje Kikirike šiandien grįžta namo
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 10:02)
Mano sąžiningumas buvo įvertintas - gavau panešioti angelą ir demoną (matyt, ji įtarė mano kėslus ir taip parodė tai
QUOTE(Dasha @ 2010 06 13, 11:22)
Mano sąžiningumas buvo įvertintas - gavau panešioti angelą ir demoną (matyt, ji įtarė mano kėslus ir taip parodė tai
)
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 10:45)
Dasha, ot nuskilo
Pasirodom ir mes į kailinių trolių temą
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 12:25)
Dasha, ot nuskilo
Oi, oi ir vel mes arzinames...
Ir aplamai, galiu pasakyt, kad visu bendras bruozas dar vienas yra...godumas...
Zinot kodel...Pas visas beveik yra kailiniutis, pas vienas usuotas, pas kitas dar koks nors...bet ne vienos kailiniuotis neturi ant kaklo grandineles...va pas man jei butu, tai tikrai uzkabinciau kokia odinuke su karoliuku vienu...bet kadangi godumas ir man budingas, tai gal todel isvis neturiu jokio usuoto padaro
Erilukaha, toks jausmas , kad mums reikia ieskotis katinu.