NU aš pasakysiu, kad manau taip. Kai aš pati dėl to vežimo nealpstu ir man neaišku, iš kur tas olandas tiek jų traukia už tokią kainą, jei apyrankių kiekis buvo stipriai limituotas - tai esu linkus dovanai to nepirkt

Kai sau perki, tada bala nematė, rizika lieka tau. O tokia garbinga proga aš nelabai linkus net 5 proc. rizikos prisiimt - ana taigi tikrą vaiką pasigimdė, originalų. Kada nors paimtų ir išaiškėtų, kad netikras - ir kur tada lįst???

Gėda bus.
Esu linkus pirkti iš .com GARANTUOTAI tikrą, kad nebūtų jokių abejonių, ir tiek.
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 09:50)
O be je, kodel nieks nepasigiriat, kad uz piesinius gavot dovanele...kaip patiko...Noa tikrai gavai...tai ko tyli, isivaizdini, ar ka...
Kas, aš tyliu????? Aš pasisakiau pati pirmutinė, lygiai kokie trys postai po Trolienės, kuri parašė, kad eikit į pardavimo vietą pasiimt staigmenėlės, nu tada, senoj temoj

Ko neskaitai?
Gavom dvi knygutes mažiukes - vieną Sigutės Ach apie šunį Ambrozijų ir kitą apie trolius, tikrus, ne karolinius
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 10:32)
Nu, gal čia kaip darbinė uniforma. Juk vieni chalatus ar vienodas prijuostes nešioja, dar kažką vienodo... tai čia su troline apyranke, nors, tiesą pasakius, dzin tie troliai - žmogui darbo reikia, kad duonos turėtų...
Dar padielkas užsidės, kad pigiau darbinę uniformą išlaikyt
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 10:39)
Nu turbut...bet man zinai, kas pikta...gi skaito jos cia mus...kas svarbiausia...ir jau mes ne viena karta apie tai kalbejom, piktinomes, kad nieko neismano...bet jos vistiek kaip tos ozkos, uzsispyre...nu nepasidomi, nepasigilina i reiksmes...
Et, visur vėplų būna

Taigi yra dabar tas muziejus, nugis skaityk ir mokykis...
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 10:41)
O del zvaigzdutes, tau tu cia ziauriai

Jei neklystu, o kazkaip asmeniskai tuom isitikinus,kad tas akmenukas - tigro akis. O jis butent yra Dvyniu zenklo akmuo.
Aprasymas isvis superinis,kad tik jis tiek pridetu gyvenime
Nu gaaaaal

Nu skonio dalykas, gal tikrai kam nors gražus

Taip, ten tigro akis, bet niekur nemačiau parašyta, kad jis - Dvynių akmuo (gal kad pro pirštus žiūriu į tuos horoskopus

). Bet savo Dvyniuką visaip tiriu, duodu krūvą akmenų - niekaip jis to tigro akies neišsirenka

Ką renkasi - labradoritą, serdoliką, o tigro akies - niekaip ne. Hm.