Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(pipima @ 2010 08 17, 17:18)
o mūsų klūzikas JIKA MIo gaidys paskutinis,mechanizmas jau po pusmečio šaibom išėjo, bėga viskas kiaurai,negalima laikyt bakelio atsukto,nes varytų vanduo nesustodamas  unsure.gif

O mes 2 vnt Mio užsakėm... doh.gif
Įdomu, kuris pas jus bakelis - tas kubinis ar trapecijos formos? Nors, tikriausiai, mechanizmai pas abu vienodi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 17 rugpjūčio 2010 - 16:08
QUOTE(pantherrra @ 2010 08 17, 14:22)
Siaip tokia sienele is tikruju yra neblogas variantas. Ir graziai atrodo, ir neuzgozia erdves. Sienele gali buti ir platesne. Pvz., Baltijos brasta gamina ir 75 cm , ir 80 cm plocio:
http://www.boileriai...00-skaidri.html

Reikia Jums pasimatuoti, kokio plocio yra vonia. Aisku, kad platesne sienele bus patogesne.

Baltijos Brasta nekokybiškus vyrius deda į dušo sistemas. Jei jau kokybiškesnė serija tai kaina gana aukštoka. Žodžiu nesiūlau žavėtis pigiausiu variantu. Gana kokybiškos ir priimtinos kainų atžvilgiu yra Ravak ir Roltechnik dušo sienelės. O man asmeniškai HUPPE
http://www.hueppe.co...px?MainNr=23065
Papildyta:
QUOTE(pipima @ 2010 08 17, 15:18)
o mūsų klūzikas JIKA MIo gaidys paskutinis,mechanizmas jau po pusmečio šaibom išėjo, bėga viskas kiaurai,negalima laikyt bakelio atsukto,nes varytų vanduo nesustodamas  unsure.gif

O garantija ???
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 08 17, 16:18)

Siaip mechanizmams taikoma 5 m garantija. Siulyciau kreptis ten, kur pirkote.
Gal koks brokas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 08 17, 16:18)

mechanizmą pasikeist tikrai nebrangu, tam kam vargt g.gif

aš nusipirkau Jiko Olymp su tuo dangčiu kur pats nusileidžia lotuliukas.gif už labai gerą kainą gavau, akcija nerealia, tai gavos 380 tik vietoj 500, kai vien dangtis 180.
Atsakyti
nu ka paklausem patarimu ju su ir praeita savaite nusipirkom JIKA klozeta ERMITAZE SU NUOLAIDA thumbup.gif gavosi 190 Lt su dangciu bigsmile.gif MB pajunge sekmingai, viskas tvarkoj 4u.gif tikiuosi ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mumis irgi Jika Mio, berods 350Lt suplojom ir dar 120 uz dangti. Metai laiko, kaip naujas. Pas pazistamus irgi toks pat, viskas tvarkoj.
Atsakyti
Viskas su tui Mio gerai. Nesiparinkit. Bet garantija yra ir neuzmirskit ja pasinaudoti, jei kas sugenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 08 15, 20:00)
ant kokių plytelių mažiau matosi vandens lašai nudžiuvę, ant blizgių ar matinių?
va kaip skirtingai.... pas mus buvo visą laiką vonia, užtat dabar jau svajoju apie dušą  wub.gif

pas mane kur duso kabina ten mozaikos plyteles ,tai prieziura super ...kaip sakant isvis jos nereikia ...o siaip manau ant blizgiu labiau matosi lasai smile.gif
Atsakyti
as tikriausiai pagalbos nebesulauksiu verysad.gif
Atsakyti
[quote=Krirma,2010 08 17, 14:49]
kriepiuosi patarimo. gal kas galit patarti kaip susiprojektuoti visa vonios kambari. pabandziau parodyti, mazdaug koks dydis bus musu vonios. noriu kampines vonios, keleto spinteliu, veidrodzio. vonios kambary stoves skabykle. vonia bus bendra su tualetu.
bandziau atsisiusti projektavimo programele (kazkurios is jusu rekomenduota), bet man ten ji kazkokia neaiski, neduoda issaugoti vaizdo.

user posted image
[/quote
Pazymek vandens ir kanalizacijos isvadus.

Kaip grupiokei padesiu smile.gif
Atsakyti
sveikos, suku galvą ar vonios kambaryje ant lango kabinti roletus ar medines žaliuzes? ką patartumėt? rolleyes.gif
Atsakyti
man gražiau romanetės išvis būtų ax.gif
Atsakyti