Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(escada* @ 2010 08 28, 17:18)
nzn rolleyes.gif  nemanau kad latviski tokias sumas imtu rolleyes.gif
is tikro nesugincyju nes nezinau kieno gamybos ax.gif

Vispool yra Latviu firma. O kaina didesne todel, kad tai akmens mases vonia.
Ta pati firma ir akrilines vonias, jos pigesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 08 28, 22:29)
escada* sakykit o duso kabina jau pirkot su tokiais ornamentais ar cia patys kazkaip padaret? Atrodo tikrai super  thumbup.gif  gan originalu ir siaip truputi netoks matomas gaunasi... mes irgi renkames duso kabina is Baltijos brastos, bet akis kazkaip neuzkliuvo uz stiklo su ornamentais  g.gif

jo jau pirkome smile.gif pamaciau as sia kabina ir sakau labai noriu kad ji butu musu vonios kambaryje smile.gif maniau vyras nesutix smile.gif bet apsirikau,mum abiem ji patinka ior manau tikrai dera musu vonioje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pantherrra @ 2010 08 28, 22:45)
Vispool yra Latviu firma. O kaina didesne todel, kad tai akmens mases vonia.
Ta pati firma ir akrilines vonias, jos pigesnes smile.gif

jo tikrai blush2.gif tiesa sakai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
matau, kad jus cia kai kurios tikros ekspertes, tai gal galetumete man padeti? blush2.gif Labai noriu pastatyti vonioje kriaukle, bet nenoriu spinteles, noriu pastatomos kraiukles, bliudu vadinamos, ir kad ji butu pastatyta ant kazkokio stalvirsio, gal galetumete patarti is ko ir kokiu budu man ji padaryti ir kas man ji galetu padaryti?? Labai lauksiu atsakymo, nes jau gal 2 metai niekaip sitos bedos neissprendziu, nes man tos baltos spinteles tai baisiau nei baisu. Galvojau padaryti toki kaip staliuka ir apklijuoti plytelemis, o ant virsaus uzdeti kraiukle, bet nerandu, kas man tai padarytu, tai gal zinote, kad kazka gatavo kazkur butu galima nupirkti??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš ploštės gali padaryt be spintelės arba akmens masės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 01, 22:51)
Iš ploštės gali padaryt be spintelės arba akmens masės g.gif

Bet plokste turetu buti atspari vandeniui, nes jau turiu viena, kuri issiziojo nuo vandens doh.gif Akmens mases jau galvojau. Bet beda, kas tai padarytu?? Jei tai padaro, tada kriaukles nera kam ideti doh.gif O dar ja ir pritaikyti reikia..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 01, 21:57)
Bet plokste turetu buti atspari vandeniui, nes jau turiu viena, kuri issiziojo nuo vandens  doh.gif Akmens mases jau galvojau. Bet beda, kas tai padarytu?? Jei tai padaro, tada kriaukles nera kam ideti  doh.gif  O dar ja ir pritaikyti reikia..

man taip labai gražu, manau čia iš medžio masyvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 08 25, 20:59)
va cia keliu tas pacias nuotraukeles

Tiek daug erdvės atrodo!
Atsakyti
labutes,
kokiam aukstyje turetu buti veidrodis? g.gif planuoju deti 120cm nuo grindu pats veidrodis butu kokiu 80cm. ar ne per didelis?
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 02, 12:21)
man taip labai gražu, manau čia iš medžio masyvo g.gif

Tai taip, to as ir noreciau.. Bet kur pas mus tokiu dalyku buna??
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 09 05, 11:00)
labutes,
kokiam aukstyje turetu buti veidrodis?  g.gif planuoju deti 120cm nuo grindu pats veidrodis butu kokiu 80cm. ar ne per didelis?

Veidrodžio vidurys turi būti akių aukštyje.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 05, 16:47)
Veidrodžio vidurys turi būti akių aukštyje.

o jei MB ir mano akiu aukstis skiriasi 30cm biggrin.gif
turbut reikes didinti veidrodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 09 05, 16:56)
o jei MB ir mano akiu aukstis skiriasi 30cm biggrin.gif
turbut reikes didinti veidrodi  g.gif

Man asmeniskai, kuo veidrodis didesnis, tuo graziau
Atsakyti