Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Lemyna @ 2010 10 19, 18:02)
Kokias plyteles patartumėte mažam vonios-wc kambariui?  g.gif

mazam kambariui geriau sviesiu spalvu plyteles, jos optiskai didins patalpa. Dideles ir tamsios - mazins. Man patiko ideja mazomis plytelemis daryti dusa smile.gif

O kur perkate vonios uzuolaidas? Kur rasti idomesniu?
Atsakyti
dar mažą erdvę didina plytelės klijuotos išilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 19, 18:19)
dar mažą erdvę didina plytelės klijuotos išilgai ax.gif

o kaip išilgai? g.gif jei patalpa kvadratinė beveik visai g.gif o gale tokia niša dušui 1 x 1,4 g.gif

ir dar taipo durnai padrėm, kad nors verk verysad.gif įeini - kairė siena: kriauklė, už jos gyvatukas. dešinė siena: skalbenkė, unitazas. Tiesiai: dušo kabina...

neįsivaizduoju ką sugalvot doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemyna: 19 spalio 2010 - 17:35
Gal ne taip išsireiškiau doh.gif

Turėjau omeny va taip user posted image

o ne taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 19 spalio 2010 - 17:44
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 19, 18:41)

g.gif bet gal mano patalpėlei čia būtų per didelis formatas g.gif arba jei sienas taip, tada grindis mažesnėmis g.gif

nu galvos skausmas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 10 19, 18:44)
g.gif  bet gal mano patalpėlei čia būtų per didelis formatas  g.gif  arba jei sienas taip, tada grindis mažesnėmis  g.gif

nu galvos skausmas  doh.gif  doh.gif

Mūsų patalpa irgi maža, įprastos daugiabučių vonios (sujungtos su wc). Tai išsirinkom sienų 25 x 35, o grindų 35 x 35. Išklijuotos tik grindų, tai pirminis vaizdas man patiko, ryt manau jau bus ir sienos išklijuotos, galėsiu nufotografuoti ax.gif Kadangi mūsų visos sienos praktiškai bus apstatytos, tai dekorą įkišom į dušo kampą, kadangi dušo kabina bus iš transparent (permatomo) stiklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 19, 18:49)
Mūsų patalpa irgi maža, įprastos daugiabučių vonios (sujungtos su wc). Tai išsirinkom sienų 25 x 35, o grindų 35 x 35. Išklijuotos tik grindų, tai pirminis vaizdas man patiko, ryt manau jau bus ir sienos išklijuotos, galėsiu nufotografuoti  ax.gif Kadangi mūsų visos sienos praktiškai bus apstatytos, tai dekorą įkišom į dušo kampą, kadangi dušo kabina bus iš transparent (permatomo) stiklo  smile.gif

labai įdomu bus pamatyti bigsmile.gif

mūsų irgi visos sienos užimtos doh.gif tik duše laisvos g.gif bet aš galvojau nepermatoma stiklą dėti g.gif ar nebus sunku visiškai skaidrų prižiūrėti g.gif aš apie kalkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2010 10 19, 18:53)
labai įdomu bus pamatyti  bigsmile.gif

mūsų irgi visos sienos užimtos  doh.gif  tik duše laisvos  g.gif  bet aš galvojau nepermatoma stiklą dėti  g.gif  ar nebus sunku visiškai skaidrų prižiūrėti  g.gif  aš apie kalkes  g.gif

šiaip padengta anticalku, gal kiek ir sunkiau bus valyti, bet ko dėl grožio žmogus nepadarysi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 19, 19:01)
šiaip padengta anticalku, gal kiek ir sunkiau bus valyti, bet ko dėl grožio žmogus nepadarysi  doh.gif  biggrin.gif

o gal rimtai g.gif ir man imt skaidrų lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada dušo kabiną kokiom ryškiom plytelėm ir bus vonios kambario akcentas lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia gal labiau apie priežiūrą galėtų papasakot jau turinčios, ar labai vargsta su skaidria kabina? Jūsų atveju kai be pado ir dar su permatomu stiklu, vaizdas turėtų būti wub.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau brūžeklį stiklų, ne langams, bet Senukuose yra toks specialus stiklams, nusiprausiu ir nubraukiu sieneles, super, kaip nublizginta atrodo thumbup.gif O stiklai skaidrūs. O šiaip va kokia problema su skaidriom sienelėm, neįsivaizduoju kas do durniai jas gamina, bet matos šlangos masažo ir t.t. Jos nėra tokios ilgos, ir eina vos ne per vidurį sienelių ir per stiklus matos. Nu total košmar doh.gif
Atsakyti
http://www.abathroom...design-gallery/

akim paganyti

http://www.hgtv.com/...sign/index.html

http://www.hgtv.com/...ooms/index.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 19 spalio 2010 - 21:35