Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

Tas antrasis pas mus darbe. Nu tik va sudėtinės dalys dar kainuoja, kažkokie varžtai apie 200 berods dar plius. Šiaip man nepatinka jo vidus visiškai, jokio nuolydžio, viskas lieka kol nuleidi vandenį ir nuplauna smile.gif
Papildyta:
O mano plytelės 49 kainavo pirma rūšis, ispaniškos, aišku jų pilna kaina 63. Bet pagalvok, ką tu sutaupysi ten jei po kokius 15 lt kv bus brangiau nei planuoji, jei pvz kokie 65. Nu juk ne tūkstančiai kvadratų, gausis keliais šimtais daugiau, bei jei bus tokios och, tai tie keli šimtai nublanksta. Aš planavau apie 30 pirkt, bet kai pamačiau šitas ir 49 negaila buvo, nes paskaičiavau, kad nuo skirtumas gautųs apie 150, tai galvoju jei man patinka juokingas skirtumas.
Atsakyti
Kelias diena jau skaitineju sia tema. Ir prisiziurejau ivairiausiu ir graziausiu voniu. Dabar bandau sudelioti savo naujos vonios projektuka. Siai dienai vonia yra 1850x1600 (kairiame kampe vamzdziu sachta, kuri nejudinam) planuojam vonia praplatinti miegamojo saskaita 55 cm (Noretusi kuo maziau nuskriausi miegamaji, nes jis taip pat neperdidziausias, bet zinoma norisi ir patogios vonios). Tai gi sudeliojau va toki projektuka.
user posted image
Desiniam kampe skalbimo masina. Virs skalbimo masinos gyvatukas elektrinis. Virs spinteles per visa ploti veidrodis.

Kokios butu jusu nuomones ar cia viskas i tema, ar patogus bus naudoti, ka darytumet kitaip? Kritikos nebijau smile.gif
Svarbiausi kriterijai vonia su sienele, bei kraukle su spintele turetu buti nesiauresne nei 90 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auruliux: 23 spalio 2010 - 21:13
Aš skalbiankė dėčiau kaip tik kairiam apatiniam kampe, už durų, kad nesimatytų.
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 23, 21:29)
patarkit nuo ko pradet rinktis plyteles voniai, net neisivaizduoju nuo ko pradeti - nezinau ko noriu.neturiu jokios vizijos doh.gif laiko dar turiu nemazai, bet megstu is anksto viska nuspresti - tam kad tureciau laiko apsigalvoti ir desim kartu persigalvoti blush2.gif

na ir su spalvom, baldais ir viskuo kitu name ir man taip ir buvo- dar "nepaturejus" atsibodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif o vat plyteles pamaciau ir isimylejau- nuomone nepasikeite per visa laika wub.gif
siulyciau ziureti visokius interjero puslapius su vonios kambariais ir patikusius issisaugoti,paskui is tu issiaugotu rinktis pati paciausia ir tinkanti pagal Jusu vonia 4u.gif as taip su vyro vonia dariau, bet nepadejo doh.gif dabar eis i plyteliu parde, ten dizaineris jam padelios kelis variantus, paskui labiausiai patikusi pagal jo norus dar pakoreguos thumbup.gif tikiuosi issirinks ka nors zmogisko ir nebus geda i ta vonia uzeiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 23 spalio 2010 - 21:41
Aš tai kaip tik siūlyčiau per pardes eiti ir žiūrinėtis, nes ką internete randi, eini, priešingai pardėse žiūrisi visiškai, keičias tada nuomonė visiškai. O ir matai realiai dydį, kainą, kokybę gyvai. Pvz ne vienas variantas internete patikęs, gyvai total košmar atrodė.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 23, 22:22)
Aš tai kaip tik siūlyčiau per pardes eiti ir žiūrinėtis, nes ką internete randi, eini, priešingai pardėse žiūrisi visiškai, keičias tada nuomonė visiškai. O ir matai realiai dydį, kainą, kokybę gyvai. Pvz ne vienas variantas internete patikęs, gyvai total košmar atrodė.

as cia ne plyteliu pasirinkimui, o paciai vizijai ... taip suprau,kad dar net neapsisprende net kokios spalvos noretu ax.gif
Atsakyti
4u.gif

beje, rodau ir as savo pries ir po biggrin.gif

pries doh.gif
user posted image

po ax.gif
user posted image

user posted image
smile.gif viskas butu kaip ir gerai...tik kaip minejau del tu plyteliu "ligos" doh.gif Kazko labai jau ilgai negaunam jokiu ziniu is paradyzo atstovybes g.gif reiks pirmadieni pasiskambint...

Atsakyti
Nu ir prieš nebuvo bėdos, ne taip kaip pas mane, pusšimtis metų netoli be remonto lotuliukas.gif
kažin tau neišmąstys, kad pvz kokie klijai blogi buvo, ar nuo kokių valiklių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 23, 23:03)
Nu ir prieš nebuvo bėdos, ne taip kaip pas mane, pusšimtis metų netoli be remonto lotuliukas.gif
kažin tau neišmąstys, kad pvz kokie klijai blogi buvo, ar nuo kokių valiklių g.gif

doh.gif buvo uzdave toki klausima...bet kad...vonioj nieko...o vat tuolete ir isryskejo...ir tik ant glazuruotu doh.gif Manau kad jei cia butu kliju beda, tai ir vonioj jau butu senai tai isryskeje g.gif
Beje...jokiu valikliu nenaudojom, apart sluostes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 10 23, 23:07)
doh.gif  buvo uzdave toki klausima...bet kad...vonioj nieko...o vat tuolete ir isryskejo...ir tik ant glazuruotu doh.gif  Manau kad jei cia butu kliju beda, tai ir vonioj jau butu senai tai isryskeje g.gif
Beje...jokiu valikliu nenaudojom, apart sluostes g.gif

O negali ten būti koks pelėsis? unsure.gif Keista, kad tie juoduliai ant skirtingų spalvų plytelių matyti. Jei būtų brokas, tai gal tik ant vienų kurių nors. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 23, 22:13)
Aš skalbiankė dėčiau kaip tik kairiam apatiniam kampe, už durų, kad nesimatytų.

Va tame ir beda, kad kairiame kampe yra toks issikises kampas ten technine sachta ir tos sienos nepajudinsi. Sudeliojau dar va toki varianta:
user posted image

Skalbimo masina butu kairiame kampe, o kriaukle su spintele butu per visa siena. Stalvirsi tada reiktu jau marmurini det ar kaip jie ten vadinas kur liet reikia, bet jau kaina tada gautusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 10 23, 23:00)
viskas butu kaip ir gerai...tik kaip minejau del tu plyteliu "ligos" doh.gif  Kazko labai jau ilgai negaunam jokiu ziniu is paradyzo atstovybes g.gif  reiks pirmadieni pasiskambint...

matau sienele pas jus, gal kartais is Ravak`o? mes desim "Supernova VS5" ,jau nusipirkom, bet vis neisivaizduoju kaip atrodys smile.gif
Atsakyti