Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(naaringiux @ 2010 11 05, 18:43)
mums meistras sakė žiūrėtis, kad būtų veidrodis tvirtinamas su kabliukais, o jei ne, tada klijuoja su silikonu ir tokiu atveju jei jau norėsim jį pakeist, teks išmušt jau su visom plytelėm, tad žiūrėjomės tik su kabliais  ax.gif

QUOTE(chuchundra @ 2010 11 05, 20:30)
O mes ant plyteliu patys veidrodi klijuosim,nieko ten sunkaus,tiesiog paremt is apacios reikes,yra spec.kliju,jau nusipirkom.

Jei teisingai supratau, jūs kalbate apie veidrodžio tvirtinimą ANT plytelių? unsure.gif Aš ne to klausiau...
Suprantama, jei plytelės jau šiaip ar taip yra, tai nieko kito nelieka, bet kol plika siena, tai kam tą patį plotą dengti iš pradžių plytelėmis, paskui dar veidrodžiu (tik bereikalingos išlaidos). Esu mačiusi, kad būna veidrodis ir tiesiai ant sienos priklijuotas (būtent ne su kokiais kabliukais, nes visiškai jokio tarpelio nesimato tarp jo ir sienos), o plytelės gražiai aplink, bet mes planuojam kabinti gerokai didesnį, nei tas mano matytas, tad bijau, ar nekils problemų su jo tvirtinimu. g.gif Na bet jei būna kažkokie specialūs klijai, tai matyt reikės tuo ir pasidomėti. 4u.gif
Atsakyti
gali būti ramiai, tikrai yra priemonių ir net didelį prie sienos prilipins be problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 11 05, 21:05)
Jei teisingai supratau, jūs kalbate apie veidrodžio tvirtinimą ANT plytelių? unsure.gif Aš ne to klausiau...
Suprantama, jei plytelės jau šiaip ar taip yra, tai nieko kito nelieka, bet kol plika siena, tai kam tą patį plotą dengti iš pradžių plytelėmis, paskui dar veidrodžiu (tik bereikalingos išlaidos). Esu mačiusi, kad būna veidrodis ir tiesiai ant sienos priklijuotas (būtent ne su kokiais kabliukais, nes visiškai jokio tarpelio nesimato tarp jo ir sienos), o plytelės gražiai aplink, bet mes planuojam kabinti gerokai didesnį, nei tas mano matytas, tad bijau, ar nekils problemų su jo tvirtinimu. g.gif Na bet jei būna kažkokie specialūs klijai, tai matyt reikės tuo ir pasidomėti. 4u.gif

Vonioj ant plyteliu,prieskambaryj ant dazytos sienos klijuosim,nemanau,kad kazkokiu problemu Jums kiltu.
Atsakyti
pas mus vonioj veidrodis gal 70x120..cia taip is akies primeciau, tingiu eit matuot..priklijuotas tiesiai ant sienos..novaldos meistrai atvaziavo ir priklijavo
Atsakyti
Smalsute, "Esu mačiusi, kad būna veidrodis ir tiesiai ant sienos priklijuotas (būtent ne su kokiais kabliukais, nes visiškai jokio tarpelio nesimato tarp jo ir sienos), o plytelės gražiai aplink"

pas mane vonioje veidrodis kazkur 3X2 metru, zodziu per visa siena. is pradziu sudejom plyteles, kur norejom, kad jos stovetu, o norimoj veidrodzio vietoj palikom tuscai siena. tada atejo "stiklitos" meistrai ir pagal ta plota padare veidrodi bei ji priklijavo. kad veidrodis graziai isimontuotu, tie patys meistrai parinko reikiama kliju kieki (stori).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 06 lapkričio 2010 - 14:41

mes klijavom pries pora sav. tiesiai ant sienos 80*180 veidrodi, su silikonu berods. viskas liuks wink.gif kabo biggrin.gif
Atsakyti

ps mus tiesiai suklijuota. tie patys meistrai, kurie plyteles klijavo, speju, kad net ir tais paciais klijais prilipino. laiko jau 7 m. be problemu.
Atsakyti
Mes ir planuojam isirengt vonia,tai po vakaryksciu klaidziojimu po parduotuves,imesiu pora patinkanciu ideju.
Stilius dabartinis kaip patinka,bus lengva issirinkti thumbup.gif

Duscholux vonios wub.gif

user posted image

Villeroy&Boch Memento

user posted image

Villeroy&Boch Shape

user posted image

Esprit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 07 lapkričio 2010 - 11:33
sakykit,pas ka plyteles vonios kampuose supjautos 45laipsniu kampu,o ne deta ta juostele, ar patenkintos?na vaizdas ir taip aisku kad grazus, as tik galvoju kaip bus su tais kampais kur dusas? ar nepraleidzia vandens- neprades juoduoti ten? Ir ar meistrai atskirai skaiciavo kaip uz begini metra kur pjove,ar i bendra suma plyteliu klijavimo uz kvadrata? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 07 lapkričio 2010 - 12:07
Šiaip kiek esu mačius, anksčiau ar vėlaiu tarpai apsineša jei dušas plytelinei sienoj. Ir gali valyt kuo nori, ateina laikas ir nieko nebepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 12:07)
sakykit,pas ka plyteles vonios kampuose supjautos 45laipsniu kampu,o ne deta ta juostele, ar patenkintos?na vaizdas ir taip aisku kad grazus, as tik galvoju kaip bus su tais kampais kur dusas? ar nepraleidzia vandens- neprades juoduoti ten? Ir ar meistrai atskirai skaiciavo kaip uz begini metra kur pjove,ar i bendra suma plyteliu klijavimo uz kvadrata? Aciu  4u.gif

pas mane meistras tuos kampus silikonu uztaise, priderines spalva prie glaisto. o kaip su dusu nzn, nes pas mane vonia.
Atsakyti
sveiki 4u.gif ,remontuojam vonia gal patartumet is kur viska pirkti kur didziausias pasirinkimas ir geriausios kainos plyteliu ir visai vonios atributikai( wc,bide )? is anksto aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti