Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(lauritaz @ 2010 11 16, 16:27)
Dabar tiksliai nepamenu, ar Electrolux ar Bosch pas mus, reikes paziureti.  smile.gif

Kalbejom su parduotuves darbuotoju apie tai ir pati skaiciau prieziuros knygeleje iki keliu laipsniu gali buti, juk siaip neisgalvojau.  smile.gif

Tema ne apie tai, baigiu  poster_offtopic.gif  smile.gif

nesakau, kad issigalvojat - man labai idomu, nes prekiaujam sitais daiktais ir paklausa butu didziule ax.gif tema apie vonios kambari - dziovykles dazniausiai stovi jame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 11 16, 15:42)
nesakau, kad issigalvojat - man labai idomu, nes prekiaujam sitais daiktais ir paklausa butu didziule  ax.gif tema apie vonios kambari - dziovykles dazniausiai stovi jame  4u.gif

galiu konsultacijos tuomet?
as sumascius savo dziovykle po remonto kist i nisa ir dar pasidaryt dureles (noretusi gal tu kiauru ala zaliuziu tipo). nepakenks? kazkur girdejau, kad negerai. bet tai dziovibdama dureles laikyciau atviras. nes nu dabar ta saldytuvo tipo baisenybe vonioj is proto varo. funkcionalumas puiku, bet noriu ir estetikos.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 16, 16:50)
galiu konsultacijos tuomet?
as sumascius savo dziovykle po remonto kist i nisa ir dar pasidaryt dureles (noretusi gal tu kiauru ala zaliuziu tipo). nepakenks? kazkur girdejau, kad negerai. bet tai dziovibdama dureles laikyciau atviras. nes nu dabar ta saldytuvo tipo baisenybe vonioj is proto varo. funkcionalumas puiku, bet noriu ir estetikos.

As irgi apie tai mastau, nes naujam bute dziovykle keliaus i vonia, tai suku galva kaip dziovykle su skalbimo masina graziai paslept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 02, 13:44)
turiu didžiulę problemą, gal matėt kur yra pirkti nedidelių kriauklių, jai mūsų vonioje teliko 40 cm pločio sad.gif

Man taip pat teko pavargti ieškant mažos kriauklės į WC, bet jau radau ir šią savaitę turėčiau gauti. Išsirinkau Marmorin Talia 60 (ilgis) x 31 (plotis). Tau telpa didesnė, tai gali pasižiūrėt ir Marmorin Iva 60x39. Abu gali būti įleidžiami į stalviršį arba pakabinami ant laikiklių. Pirkau iš voniosstudija.lt, ten rasi ir daugiau variantų. Gavau 20 proc. nuolaidą. Tiesa, dar pirkau ir didelę kriauklę (120x50) į vonią kartu.
Papildyta:
QUOTE(Bonpari @ 2010 10 31, 12:43)
vat ir aš jau "prieinu" prie tos idėjos, atrodys erdviau... tik galvoju ar yra kabinamų spintelių paprasta plokšte, ne veidrodine, nes nereikia man vonioj 2 veidrodžių  biggrin.gif

Aišku yra. Pažiūrinėk Raguvos baldus, yra net schemos su išmatavimais, tai galima ieškoti meistrų, kad pagamintų tau patinkančios spalvos ir pan. Aš kabinčiau tarp dušo ir sienos ilgą spintelę, pvz., iš kolekcijos Lilly.
Atsakyti
sveiki smile.gif gal yra kokia programele su kuria galima pasidelioti vonios kambario baldus, duso kabina? g.gif noreciau ir cia paskui ikelti savo projekteli, kad isgirst nuomones, bet nezinau kaip pasibraizyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 11 16, 15:07)
Įdedu nuorodą apie naująjį VB Subway 2.0 modelį: http://www.villeroy-.../subway-20.html
Iš esmės, forma labai panaši kaip ir senojo, populiaraus Subway. Truputi skiriasi matmenys. Subway 2 yra šiek tiek didesnis 56,5x37,5, o Subway 56x37 cm. Kaip kažkas ir rašė, Subway apačia yra lygi, o Subway 2.0 turi "tokį kiaušinuką":)
Dar Subway 2.0 turi Suprafix patentuotą tvirtinimo sistemą, klozeto šonai visiškai lygūs, o Subway šonuose tvirtinimo varžtai uždengti baltais plastmasiukais.
Tai tokie būtų skirtumai. Tikiuosi aiškiai parašiau.

Mums parduotuvėj minėjo, kad dėl to "kiaušinuko" geriau vanduo nusileidžia g.gif Kaži, gali būti tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 17 lapkričio 2010 - 18:36
QUOTE(Juma81 @ 2010 11 17, 10:19)
Man taip pat teko pavargti ieškant mažos kriauklės į WC, bet jau radau ir šią savaitę turėčiau gauti. Išsirinkau Marmorin Talia 60 (ilgis) x 31 (plotis). Tau telpa didesnė, tai gali pasižiūrėt ir Marmorin Iva 60x39. Abu gali būti įleidžiami į stalviršį arba pakabinami ant laikiklių. Pirkau iš voniosstudija.lt, ten rasi ir daugiau variantų. Gavau 20 proc. nuolaidą. Tiesa, dar pirkau ir didelę kriauklę (120x50) į vonią kartu.

ačiū smile.gif , jau nispirkom kriauklę "belavista sircle", man ir iš ilgio ir iš pločio tueėjo būti max 40 cm smile.gif. Bet problema jau išspręsta thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot ar yra kokia programa plytelių išdėstymą susiprojektuoti?
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2010 11 19, 17:31)

pardyz.com tinklalapyje yra kažkokia programėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2010 11 19, 17:31)

http://www.webvdecor...arici/3D_uk.htm

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 22, 14:55)

Aciu!!! bandysiu pasideliot smile.gif
Atsakyti
kuo valote plyteles po remonto? Aš visą savaitgalį jas ploviau, o rezultato nėra. Dulkės kaip ir nusiplovė jau, bet kai kurios plytelės kažkuo aptaškytos ir nenusivalo. Šiaip tų dėmių nesimato, bet kai pažiūriu kitu kampu, matos tokios permatomos dėmės. Lyg kokie klijai būtų, bet net neįsisvaizduoju kuo tai galima nuvalyti. Gal jūs žinote? smile.gif
Atsakyti