Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(žemyna* @ 2010 07 23, 13:06)
drinks_cheers.gif labai pritariu. Nedrįsau nieko sakyti, bet ištikrųjų nekaip jie atrodo blush2.gif Kiču trenkia blush2.gif

Taip, skonio dalykas. Man tokie klozetai irgi schmoll.gif Bet buna, kam patinka...
Atsakyti
QUOTE(Briga2008 @ 2010 07 23, 12:27)
Aciu visiem uz patarimus. Turiu dar klausimu...
Radau cia toki skelbima apie ispudingus retro stiliaus unitazus, gal kas turit tokius namuose? Kokia nuomone Jusu?
http://www.skelbiu.l...ai-8490415.html

Salone " 1000 plytelių" gyvai mačiau unsure.gif Įspūdžio nepaliko schmoll.gif Jei vonia didelė, namo interjeras tokio stiliaus, gal ir nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 24 liepos 2010 - 21:22
QUOTE(Sophi @ 2010 07 23, 17:54)
Mano nuomone, neskoninga - aš minimalistė smile.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu.. aš irgi tokia pat.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Briga2008 @ 2010 07 23, 12:27)
Radau cia toki skelbima apie ispudingus retro stiliaus unitazus, gal kas turit tokius namuose? Kokia nuomone Jusu?

ajezus marija doh.gif

nors atitinkamo stiliaus... nu bet ne, čia beskonybiškai kažkaip.... nežinau, perlekta lazda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 25 liepos 2010 - 14:16
QUOTE(Briga2008 @ 2010 07 23, 13:27)

Dėl skonio nesiginčiju. Tačiau, iš praktinės pusės... Taigi praleisite visą dieną, kol tokius išvalysite, gi šitiek griovelių... doh.gif Na, nebent samdote valytoją - tada nusispjaut ax.gif
Atsakyti
sveikutes, vargstu su vonios isplanavimu. prisijungiau prie jusu nurodyto tinklapio, bet pasisiuntus ta planavimo programele, nieko man neduodapasirinkti. nerandu virtuves baldu ir t.t. gal ne ta parsisiunciau g.gif o ga yra kokia kita? prasau pagalbos ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galite atsakyti, ar ypatingai skiriasi dušo kabinų kokybė Roltechnik, Duschy, Ravak? Nieko nenusimanau, bet man jos beveik vienodos, tik kainų skirtumas. Man asmeniškai reikia 90*90
Atsakyti
QUOTE(Linuska71 @ 2010 08 01, 13:37)
Sveiki. Gal kas galite atsakyti, ar ypatingai skiriasi dušo kabinų kokybė Roltechnik, Duschy, Ravak? Nieko nenusimanau, bet man jos beveik vienodos, tik kainų skirtumas. Man asmeniškai reikia 90*90

Duschy pigios, bet kinietiškos. Kokybė labai abejotina (jų galima gyvai pasižiūrėti Kaune). Dėl kitų nieko negaliu pasakyti, nes rinkausi Baltijos brastos dušo kabiną.
Atsakyti
QUOTE(Linuska71 @ 2010 08 01, 13:37)

Apie Dushy kabinas jau Jums atsake smile.gif
Del Ravak ir Roltechnik. Viskas priklauso, kiek galite skirti pinigu kabinai isigyti. Abu gamintojai turi ir ekonomines, ir vidutines bei prabangios klases kabinu. Kokybe tikrai skiriasi. Skiriasi duso kabinu mechanizmai (ratukai, sliauzikliai), stiklo storis, buna su padengimu anticalc ir be jo, profilio storis ir pan...

O jei reikia padeklo, tai patys pigiausi yra akriliniai, bet jie ne tokia tvirti ir ilgaamziai kaip lieto marmuro. Geriau rinktis pastaraji.

Jeigu ieskote nebrangios bet geros duso kabinos, galite paziureti svedu Gustavsberg: http://www.boileriai...ic-nq90g-w.html

Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 08 01, 14:59)
Duschy pigios, bet kinietiškos. Kokybė labai abejotina (jų galima gyvai pasižiūrėti Kaune). Dėl kitų nieko negaliu pasakyti, nes rinkausi Baltijos brastos dušo kabiną.

QUOTE(pantherrra @ 2010 08 01, 15:10)
Apie Dushy kabinas jau Jums atsake smile.gif
Del Ravak ir Roltechnik. Viskas priklauso, kiek galite skirti pinigu kabinai isigyti. Abu gamintojai turi ir ekonomines, ir vidutines bei prabangios klases kabinu. Kokybe tikrai skiriasi. Skiriasi duso kabinu mechanizmai (ratukai, sliauzikliai), stiklo storis, buna su padengimu anticalc ir be jo, profilio storis ir pan...

O jei reikia padeklo, tai patys pigiausi yra akriliniai, bet jie ne tokia tvirti ir ilgaamziai kaip lieto marmuro. Geriau rinktis pastaraji.

Jeigu ieskote nebrangios bet geros duso kabinos, galite paziureti svedu Gustavsberg

Labai ačiū už atsakymus. Man reikia 90*90 pusapvalės kabinos su padėklu, nenoriu prastos, bet neįpirksiu ir prabangios. Padėklo reikėtų tvirto, tai dar pažiūrėsiu lieto marmuro. Gal dar galite atsakyti, kokie tie ratukai geri, o kokie blogi wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau pasiteirauti, ar siaip perkat internetu pvz maisytuvus ar kitas santechnikos prekes vonios kambariui? Palandziojus internete ir kainu patrauklesniu rast galima, tik idomu ar patikima g.gif gal yra bandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(Linuska71 @ 2010 08 01, 21:47)
Labai ačiū už atsakymus. Man reikia 90*90 pusapvalės kabinos su padėklu, nenoriu prastos, bet neįpirksiu ir prabangios. Padėklo reikėtų tvirto, tai dar pažiūrėsiu lieto marmuro. Gal dar galite atsakyti, kokie tie ratukai geri, o kokie blogi  wub.gif

Žiūrint, kiek pinigų galit skirti mirksiukas.gif Aš įsigijau penkiakampę dušo kabiną (90*90) pilku rėmu, mėlynu stiklu už 1439 lt, už dušo padėklą (lieto akmens) sumokėjau 636 lt.

QUOTE(Tanite @ 2010 08 02, 13:20)
Sveikos. Norejau pasiteirauti, ar siaip perkat internetu pvz maisytuvus ar kitas santechnikos prekes vonios kambariui? Palandziojus internete ir kainu patrauklesniu rast galima, tik idomu ar patikima  g.gif gal yra bandziusiu?

Pradžioje galvojau apie tai, bet dabar ir parduotuvėse galima išsiderėti nuolaidas (žinoma mažesnėse, o ne Senukuose ar Ermitaže).
Atsakyti