Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(gintarelele @ 2010 08 01, 00:25)
labai grazi suknele, ji jums tiko 4u.gif

Aciu 4u.gif ir dabar dar nusprendem pasidaryti povestuvine fotosesija ir su suknele issimaudyti esere kokiame,o gal ir juroje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2010 08 01, 11:12)
Aciu  4u.gif  ir dabar dar nusprendem pasidaryti povestuvine fotosesija ir su suknele issimaudyti esere kokiame,o gal ir juroje...  smile.gif

oi kaip faina, tikrai gera ideja thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labuka, esu naujoke siame tinklapyje. blush2.gif labai apsidziaugiau atradusi tiek daug nuomoniu apie sukneles is interneto. thumbup.gif maniau, kad jau labai retas atvejis, jog lietuvaites rizikuotu ir pirktusi sukneles is interneto. g.gif man tai tokia problemele, jog gyvenu ne lietuvoje, bet planuoju tuoktis tevyneje. grizti iki vestuviu nezinia ar galesiu. tai esme tame, is kur man gauti suknele. pirktis cia, airijoje manau butu labai brangu, o ir pasirinkimo cia bent jau pas mus siaurineje airijoje ne per daugiausiai. schmoll.gif prisimatuoti i lietuva negrisciau, na galvoju rizikuociau, pirkciau is interneto, nes ziuriu puslapiu begalybe. aisku rizika, 50 ant 50, vienom geros, kitom prastos ateina... bet ka darysi, teks nesisakyti baisiai brangios, prarasiu 200 svaru tarkim, bet bent jau busiu pabandziusi.... ir siek tiek nusiraminau paskaiciusi, jog daug kam ir parejo geros kokybes sukneles...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2010 08 12, 21:19)
Labuka, esu naujoke siame tinklapyje. blush2.gif  labai apsidziaugiau atradusi tiek daug nuomoniu apie sukneles is interneto.  thumbup.gif maniau, kad jau labai retas atvejis, jog lietuvaites rizikuotu ir pirktusi sukneles is interneto.  g.gif man tai tokia problemele, jog gyvenu ne lietuvoje, bet planuoju tuoktis tevyneje. grizti iki vestuviu nezinia ar galesiu. tai esme tame, is kur man gauti suknele. pirktis cia, airijoje manau butu labai brangu, o ir pasirinkimo cia bent jau pas mus siaurineje airijoje ne per daugiausiai. schmoll.gif  prisimatuoti i lietuva negrisciau, na galvoju rizikuociau, pirkciau is interneto, nes ziuriu puslapiu begalybe. aisku rizika, 50 ant 50, vienom geros, kitom prastos ateina... bet ka darysi, teks nesisakyti baisiai brangios, prarasiu 200 svaru tarkim, bet bent jau busiu pabandziusi.... ir siek tiek nusiraminau paskaiciusi, jog daug kam ir parejo geros kokybes sukneles...smile.gif

Off topicas,bet nenuvertinkit taip Siaurines Airijos mirksiukas.gif Paieskokite salonu,ju tikrai yra,eikite kur tik imanoma smile.gif as savaja suknele radau treciam aplankytam salone ir beje,visuose buna ispardavimai,galima nusipirkti naujutele suknele uz pora simtu svaru. Reikia tik ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 08 13, 00:10)
Off topicas,bet nenuvertinkit taip Siaurines Airijos  mirksiukas.gif Paieskokite salonu,ju tikrai yra,eikite kur tik imanoma  smile.gif  as savaja suknele radau treciam aplankytam salone ir beje,visuose buna ispardavimai,galima nusipirkti naujutele suknele uz pora simtu svaru. Reikia tik ieskoti  mirksiukas.gif

na aisku reikes pabandyti ir salonuose paieskoti.. g.gif kazkaip niekada nebuvau uzfiksavusi, kad ju daug butu, ir isivaizdavau dideles kainas... doh.gif bet pabandysim bigsmile.gif
Atsakyti
kazkodel temute visai numire sad.gif
tikriausiai merginos perka is kinieciu tik bijo tai afisuoti,nes galbut kazkas pasmerks,ar isjuoks.
as visai del to nesijaudindama galiu pasakyti,kad uzsisakiau suknele is kinieciu,pasitobulinau ja ir likau labai labai patenkinta,del to kad ta diena jauciausi tikrai pati graziausia.
nereikia man garsiu dizaineriu vardu,kurie tas sukneles uzsako pas tuos pacius kiniecius,tik galbut labai patikimus.
kainavo 97eurai+patobulinimui skirtos priemones 20euru+mano darbas
pirkau www.dhgate.com pardavejas honestbusiness
ivertinkit suknele kokia ji tik atsiusta,kokia turetu buti ir kokia ji buvo vestuviu diena(manau atrodo ne ka prasciau nei pirktos ar nuomotos uz tukstancius) blush-anim-cl.gif .manau verta uzsisakineti ir kinieciu.

Jusu teismui
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(žirnelis @ 2010 09 22, 17:02)
tikriausiai merginos perka is kinieciu tik bijo tai afisuoti,nes galbut kazkas pasmerks,ar isjuoks.
as visai del to nesijaudindama galiu pasakyti,kad uzsisakiau suknele is kinieciu,pasitobulinau ja ir likau labai labai patenkinta,del to kad ta diena jauciausi tikrai pati graziausia.
nereikia man garsiu dizaineriu vardu,kurie tas sukneles uzsako pas tuos pacius kiniecius,tik galbut labai patikimus.
ivertinkit suknele kokia ji tik atsiusta,kokia turetu buti ir kokia ji buvo vestuviu diena(manau atrodo ne ka prasciau nei pirktos ar nuomotos uz tukstancius) blush-anim-cl.gif .manau verta uzsisakineti ir kinieciu.

Jusu teismui

grazu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žirnelis @ 2010 09 22, 15:02)

Jusu teismui

jep tikrai labai graziai atrodei!!! thumbup.gif
Atsakyti

Labas mergytes...As ir ieskau suknelytes vestuvem,gyvenu uzsieni ir gryzusi turesiu nedaug laiko pasiruosti tai noreciau suknute is anksto nusipirkti,bet kazkaip paskaicius jusu issigandau kad negasiu ka uzsisakysiu.As radau toki puslapi http://www.vestuvesa...nai-101899.html
.Jai turesit laiko paziurekit ir pasakykit savo nuomone ar rizikuoti is cia pirkti suknyte...Isanksto aciu uz nuomones rolleyes.gif
Atsakyti
ir jai turesit noro pasakykit ka manot apie tai,sia puslapi man viena patinka tik spalvyte keist noreciau http://www.supermama...howtopic=638306
Atsakyti
Keliu nuoroda isparduotuves sukneliu, is kur pirkau savaja (veliuma irgi is ten siunciausi). Kokybe buvau patenkinta, velavimo jokio nebuvo (siunciausi per pazistama, gyvenancia JAV, tai ji viska gavo sutartu laiku), data del visa ko buvau pamelavus, nes is karto numaciau, akd reiks pas siuveja dar eiti koreguoti (uzsisakiau didesne vienu dydziu, nes bijojau, kad netilps krutine, tai vietomis teko siaurinti), be to-jie ne visas sukneles turi pas save sandeliuose, kai ka patys turi atsivezti is paduotuves, kuri prekiavo ta suknele, tai, geriau pries uzsisakant susirasyti emailu. Na, zodziu, finale esu patenkinta pirkiniais, manau ir dar syki reikalui esant pirkciau is ten (o be to-ne vien vestuvines sukneles parduoda). Kaina gal ir nera maksimaliai maziausia, bet man tai suteike ramybe, akd negausiu kinisko skuduriuko, nes jie tiesiog isparduoda "pasibaigusio galiojimo" sukneles
http://www.mydress4less.com/home.php
Atsakyti
na tikrai siam puslapi graziu suknyciu yra ir galvoju is cia nusipirkti,tik noriu jusu paklausti ar tikrai suknyte geros kokybes,nes kai isirinksiu suknia noriu gauti butent tokia o nepanasia kaip nuotraukoj:)jai galit parasykit...
Atsakyti