Gal kas galetu rekomenduoti siuveja Vilniuje, kuri galetu pasiuti vestuvine suknele. Sorry, uz

QUOTE(Vonda @ 2010 12 08, 19:54)
jau pabodus šita man

Laba, turiu klausimą... kas nors siuntėtės suknelę iš www.bridalgownsonsale.com?
Gal žinot konkrečių kiniečių siuvėjų kontaktų? Norėčiau susisiekti, pasitarti, pažiūrėti, ką jie galėtų pasiūlyti, kokiomis kainomis:) Palyginčiau su ebay.com 
Bet kaip įdomiai ebay.com ima 25 dolerius, o ebay.co.uk ima 8 svarus shipping'ą

Bet kaip įdomiai ebay.com ima 25 dolerius, o ebay.co.uk ima 8 svarus shipping'ą

Oho
ir as buvau nusiziurejus ta papludimio tipo suknele, bet kai paskaiciau merginu atsiliepimus, tai pradedu dvejoti
. Ar isties atrodo kaip naktiniai?
manau, kad sia suknele taip daznai uzsisako internetu dar ir del to, kad ji labai paprasta. Kuo paprastesnis modelis, tuo labiau esi tikra, kad viskas tiks ir atrodys taip, kaip nuotraukose. O tie modeliai, kurie lb sudetingi, visiskai aptempiantys figura, visaip kaip issiuvineti ir t.t. , bet net nuotrauku is arti nera kaip realiai jos atrodo, tai man atrodo dar didesne rizika

manau, kad sia suknele taip daznai uzsisako internetu dar ir del to, kad ji labai paprasta. Kuo paprastesnis modelis, tuo labiau esi tikra, kad viskas tiks ir atrodys taip, kaip nuotraukose. O tie modeliai, kurie lb sudetingi, visiskai aptempiantys figura, visaip kaip issiuvineti ir t.t. , bet net nuotrauku is arti nera kaip realiai jos atrodo, tai man atrodo dar didesne rizika
QUOTE(Vanillla @ 2011 01 03, 16:20)
Oho
ir as buvau nusiziurejus ta papludimio tipo suknele, bet kai paskaiciau merginu atsiliepimus, tai pradedu dvejoti
. Ar isties atrodo kaip naktiniai?

As ja irgi nusipirkau - labai graziai atrodo!!!

QUOTE(Kristukui @ 2011 01 03, 19:28)
As ja irgi nusipirkau - labai graziai atrodo!!!
Esu laaabai patenkinta!!! Kukli, paprasta, bet tikrai ne naktiniai, kaip cia kai kurios issireiske...
Maziau kreipkit demesi i kitu nuomone, juk visiems niekada neitiksi, svarbiausia, kad Jums patiktu, juk ja sau perkates
Sekmes!

Is kokio tinklapio uzsakinejot, nes maniskes as net naktiniais nepavadinciau, tai kur kas blogiau

QUOTE(krista-30 @ 2011 01 03, 18:41)
Is kokio tinklapio uzsakinejot, nes maniskes as net naktiniais nepavadinciau, tai kur kas blogiau 

As pasinaudojau Julik@ ideta nuoroda, is kurios ji pirko ta suknele, ir rase, kad liko labai patenkinta:
http://cgi.ebay.co.u...=item82636c9d6a
Man ja atsiunte per 9 dienas, nors rasiau jiems, kad neskubu, kad gali nors ir uz menesio atsiusti... Suknele+siuntimas kainavo tik 95

Ir medziaga gera, ir pasiuvimas, va, tik ta kvietka man nepatiko, zadu ja pakeisti, bet daugiau tikrai jokiu priekaistu

QUOTE(Kristukui @ 2011 01 03, 20:09)
As pasinaudojau Julik@ ideta nuoroda, is kurios ji pirko ta suknele, ir rase, kad liko labai patenkinta:
Man ja atsiunte per 9 dienas, nors rasiau jiems, kad neskubu, kad gali nors ir uz menesio atsiusti... Suknele+siuntimas kainavo tik 95
Tiesa, siunte i Ispanija...
Ir medziaga gera, ir pasiuvimas, va, tik ta kvietka man nepatiko, zadu ja pakeisti, bet daugiau tikrai jokiu priekaistu

Saunu

QUOTE(Vanillla @ 2011 01 03, 17:20)
Oho
.

Jei neklystu 'skelbimu' skyrelyje lygiai tokia suknele parduoda, tai babandykite susisiekti, pasimatuosite ir zinosite ar tinkama jums

Pasigirsiu ir aš, kad savo suknelę iš kiniečių užsisakiau, ir vualia, gražuolė suknelė jau pas mane. Pasiūta kokybiškai, medžiaga gera, viskas tikrai gerai. Manoji irgi paplūdimio tipo, mat ir tuoksiuos papludimy Jamaikoj. Jaučiu kad bus labai super. Nusinešiau pas siuvėją, nes reikia truputį trumpint, tai irgi sakė, kad tikrai kokybiškai viskas, gera medžiaga. Užsisakiau iš Milanoo.com, atėjo irgi greitai, nė menesiuko netruko. O už viską mokėjau 500lt + dar pataisymas šiek tiek kainuos, pigiau grybo
Ir dar galiu pridėti tai, kad manoji žymiai geriau atrodo nei ta kuri nuotraukose kur skelbimas įdėtas, (čia SM), manoji su pakietinimu ties krūtine, ir nesimato jokios plikos nugaros kai suvarstai nes įsiūtas toks spec pamušaliukas. Taip, kad suknelė nekrinta, ir krūtinė irgi iš jos nekrinta...

Labutis, as saviske suknele noriu atsiusti is sios inter parduotuves, ir kainos visai nieko
http://www.weddingdr...wedding-dresses
noreciau paklausti, gal jau kas nors isbande?

noreciau paklausti, gal jau kas nors isbande?