Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Gal kas galetu rekomenduoti siuveja Vilniuje, kuri galetu pasiuti vestuvine suknele. Sorry, uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonda @ 2010 12 08, 19:54)
Populiari suknele bus:)
http://www.vestuvesa...-101899-11.html
buvau ir as ja nusiziurejus:)

jau pabodus šita man doh.gif
Atsakyti
Laba, turiu klausimą... kas nors siuntėtės suknelę iš www.bridalgownsonsale.com?
Atsakyti
Gal žinot konkrečių kiniečių siuvėjų kontaktų? Norėčiau susisiekti, pasitarti, pažiūrėti, ką jie galėtų pasiūlyti, kokiomis kainomis:) Palyginčiau su ebay.com smile.gif
Bet kaip įdomiai ebay.com ima 25 dolerius, o ebay.co.uk ima 8 svarus shipping'ą smile.gif
Atsakyti
Oho doh.gif ir as buvau nusiziurejus ta papludimio tipo suknele, bet kai paskaiciau merginu atsiliepimus, tai pradedu dvejoti ax.gif . Ar isties atrodo kaip naktiniai? blink.gif verysad.gif
manau, kad sia suknele taip daznai uzsisako internetu dar ir del to, kad ji labai paprasta. Kuo paprastesnis modelis, tuo labiau esi tikra, kad viskas tiks ir atrodys taip, kaip nuotraukose. O tie modeliai, kurie lb sudetingi, visiskai aptempiantys figura, visaip kaip issiuvineti ir t.t. , bet net nuotrauku is arti nera kaip realiai jos atrodo, tai man atrodo dar didesne rizika
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 01 03, 16:20)
Oho  doh.gif ir as buvau nusiziurejus ta papludimio tipo suknele, bet kai paskaiciau merginu atsiliepimus, tai pradedu dvejoti ax.gif . Ar isties atrodo kaip naktiniai?  blink.gif  verysad.gif

As ja irgi nusipirkau - labai graziai atrodo!!! thumbup.gif Esu laaabai patenkinta!!! Kukli, paprasta, bet tikrai ne naktiniai, kaip cia kai kurios issireiske... tongue.gif Maziau kreipkit demesi i kitu nuomone, juk visiems niekada neitiksi, svarbiausia, kad Jums patiktu, juk ja sau perkates 4u.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2011 01 03, 19:28)
As ja irgi nusipirkau - labai graziai atrodo!!!  thumbup.gif  Esu laaabai patenkinta!!! Kukli, paprasta, bet tikrai ne naktiniai, kaip cia kai kurios issireiske...  tongue.gif  Maziau kreipkit demesi i kitu nuomone, juk visiems niekada neitiksi, svarbiausia, kad Jums patiktu, juk ja sau perkates  4u.gif Sekmes!

Is kokio tinklapio uzsakinejot, nes maniskes as net naktiniais nepavadinciau, tai kur kas blogiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 03, 18:41)
Is kokio tinklapio uzsakinejot, nes maniskes as net naktiniais nepavadinciau, tai kur kas blogiau  schmoll.gif

As pasinaudojau Julik@ ideta nuoroda, is kurios ji pirko ta suknele, ir rase, kad liko labai patenkinta:

http://cgi.ebay.co.u...=item82636c9d6a

Man ja atsiunte per 9 dienas, nors rasiau jiems, kad neskubu, kad gali nors ir uz menesio atsiusti... Suknele+siuntimas kainavo tik 95€ bigsmile.gif Tiesa, siunte i Ispanija... ax.gif

Ir medziaga gera, ir pasiuvimas, va, tik ta kvietka man nepatiko, zadu ja pakeisti, bet daugiau tikrai jokiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2011 01 03, 20:09)
As pasinaudojau Julik@ ideta nuoroda, is kurios ji pirko ta suknele, ir rase, kad liko labai patenkinta:

http://cgi.ebay.co.u...=item82636c9d6a

Man ja atsiunte per 9 dienas, nors rasiau jiems, kad neskubu, kad gali nors ir uz menesio atsiusti... Suknele+siuntimas kainavo tik 95€ bigsmile.gif  Tiesa, siunte i Ispanija...  ax.gif

Ir medziaga gera, ir pasiuvimas, va, tik ta kvietka man nepatiko, zadu ja pakeisti, bet daugiau tikrai jokiu priekaistu  thumbup.gif

Saunu thumbup.gif tada Jums pasiseke 4u.gif Ne taip, kaip man, nes ir medziaga vsiskai netokia kaip nuotraukoj ir pasiuvimas baisus...Daugiau tikrai nieko nepirksiu pries tai nepamacius ir nepaciupinejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 01 03, 17:20)
Oho  doh.gif ir as buvau nusiziurejus ta papludimio tipo suknele, bet kai paskaiciau merginu atsiliepimus, tai pradedu dvejoti ax.gif .

Jei neklystu 'skelbimu' skyrelyje lygiai tokia suknele parduoda, tai babandykite susisiekti, pasimatuosite ir zinosite ar tinkama jums 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš, kad savo suknelę iš kiniečių užsisakiau, ir vualia, gražuolė suknelė jau pas mane. Pasiūta kokybiškai, medžiaga gera, viskas tikrai gerai. Manoji irgi paplūdimio tipo, mat ir tuoksiuos papludimy Jamaikoj. Jaučiu kad bus labai super. Nusinešiau pas siuvėją, nes reikia truputį trumpint, tai irgi sakė, kad tikrai kokybiškai viskas, gera medžiaga. Užsisakiau iš Milanoo.com, atėjo irgi greitai, nė menesiuko netruko. O už viską mokėjau 500lt + dar pataisymas šiek tiek kainuos, pigiau grybo thumbup.gif Ir dar galiu pridėti tai, kad manoji žymiai geriau atrodo nei ta kuri nuotraukose kur skelbimas įdėtas, (čia SM), manoji su pakietinimu ties krūtine, ir nesimato jokios plikos nugaros kai suvarstai nes įsiūtas toks spec pamušaliukas. Taip, kad suknelė nekrinta, ir krūtinė irgi iš jos nekrinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 09 sausio 2011 - 19:44
Labutis, as saviske suknele noriu atsiusti is sios inter parduotuves, ir kainos visai nieko g.gif http://www.weddingdr...wedding-dresses
noreciau paklausti, gal jau kas nors isbande?
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti