Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(akvavute @ 2011 04 14, 21:53)
uzjauciu. o is kokio puslapio siunteisi?
pasidalink info, kai jau savaja suknele gausi. linkiu, kad butu tokia, kokios tikejaisi  4u.gif

sveikos:) cia pries keleta temu buvo toks rekomenduotas is ebay toks kinietukas zimoluo318 smile.gif tai is jo sakiausi;) o kai jau turesiu savo rankose, butinai pasidalinsiu:) o suknele per kelias dienas prakeliavo i lietuva....kol kas dar vilniuje yra:)
Atsakyti
liux,bent jau LT smile.gif , labai laukiam vaizdines medziagos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va uzsake ir man suknele db lauksiu ka gausiu smile.gif
Atsakyti
bus bus:) kai tik rasiu proga, butinai nufotkinsiu ir ikelsiu cia:) tikiuosi, kad maniskis neskaito sio forumo doh.gif
Atsakyti
mano jau pakeliui pas mane,siandien arba ryt jau tikrai turesiu smile.gif 4u.gif

Zirnaite, ar gavai jau savaja? kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 19, 14:45)
mano jau pakeliui pas mane,siandien arba ryt jau tikrai turesiu  smile.gif  4u.gif

Zirnaite, ar gavai jau savaja? kaip kokybe?

joa gavau:) labai greitai atsiunte:) jis issiunte 3dieni, o 6dieni ryte man atnese i namus:) kokybe pakankamai gera:) tik labai daug medziagos ir ji tokia sunkoka:) viskas liuks...medziaga, pasiuvimas, dydis:)) zodziu neprasoviau:)
Atsakyti
gavau ir as jau merginos!!! negaliu atsidziaugt,kad jus mane matytut su kokio platumo sypsena veide rasau as jums biggrin.gif .... suknele pranoko mano lukescius,tiesiog tobula ,MB paskambinus sakiau,kad net puses to grozio nesitikejau,viskas tiesiog tobula! medziaga labai kokybiska,siules idealiai pasiutos, negaliu atsidziaugt!!!! tikrai be jokios baimes rekomenduoju sita parduotuve,as gavau suknele per 2 dienas,kadangi ju pirminis terminas uzsitese 2 dienom,jie man issiunte paciu greiciausiu pasaulio kurjeriu pastu....nu vienu zodziu,nemoku apsakyt kaip dziaugiuos wub.gif biggrin.gif

http://www_voguewedd...-2011-new-style

Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 19, 15:12)
gavau ir as jau merginos!!! negaliu atsidziaugt,kad jus mane matytut su kokio platumo sypsena veide rasau as jums biggrin.gif .... suknele pranoko mano lukescius,tiesiog tobula ,MB paskambinus sakiau,kad net puses to grozio nesitikejau,viskas tiesiog tobula! medziaga labai kokybiska,siules idealiai pasiutos, negaliu atsidziaugt!!!! tikrai be jokios baimes rekomenduoju sita parduotuve,as gavau suknele per 2 dienas,kadangi ju pirminis terminas uzsitese 2 dienom,jie man issiunte paciu greiciausiu pasaulio kurjeriu pastu....nu vienu zodziu,nemoku apsakyt kaip dziaugiuos  wub.gif  biggrin.gif

tai labai gerai jai patenkinta sveikinu
as irgi savosios labai laukiu 4u.gif
idek foto kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 19, 16:12)
gavau ir as jau merginos!!! negaliu atsidziaugt,kad jus mane matytut su kokio platumo sypsena veide rasau as jums biggrin.gif .... suknele pranoko mano lukescius,tiesiog tobula ,MB paskambinus sakiau,kad net puses to grozio nesitikejau,viskas tiesiog tobula! medziaga labai kokybiska,siules idealiai pasiutos, negaliu atsidziaugt!!!! tikrai be jokios baimes rekomenduoju sita parduotuve,as gavau suknele per 2 dienas,kadangi ju pirminis terminas uzsitese 2 dienom,jie man issiunte paciu greiciausiu pasaulio kurjeriu pastu....nu vienu zodziu,nemoku apsakyt kaip dziaugiuos  wub.gif  biggrin.gif

kaip fainai!!!! super, kad viskas pavyko:) idek foto butinai:))
Atsakyti
saves pati nenusifotkinsiu,nebent kabancia ant pakabo galiu pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 19, 17:36)
saves pati nenusifotkinsiu,nebent kabancia ant pakabo galiu pabandyt g.gif

Tiks! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu, laukiam foto blush2.gif
Atsakyti