Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 22, 12:56)
Saunuoles merginos  thumbup.gif grazios sukneles daugumoj  drinks_cheers.gif
As tai uzsisakiau veliuma is Kinijos, vos uz 3 ar 4 $ cia jau siuntimas iskaiciuotas buvo, atsiunte labai grazu ir su perliukais siuvineta dar - labai skoningai  thumbup.gif tai visa diena namuose staipiausi pries veidrodi negaledama atsiziuret  lotuliukas.gif  blush2.gif ale kaip tiems kinams apsimoka taip pigiaiskai tokius grozius siust?  g.gif  smile.gif

Beje, batelius jau irgi su perliukais siuvinetus nusipirkau  wub.gif

Dziugu! thumbup.gif thumbup.gif o is kokios puslapiuko tos gerybes? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(strielkute @ 2011 04 22, 11:23)
Tai kaip ir daugelis as taip pat linkusi rinktis Meggie and Sottero siulomas sukneles 4u.gif
Kadangi esu zemo ugio, tai ieskausi "A linijos suknios".. Radau pora man labai patinkanciu:
http://www.maggiesot...spx?style=R1062
tik to kaspino ant peciu as tikrai nenoriu smile.gif
ir:
http://www.sotteroan...x?style=RSM1073

Tai va ir galvos skausmas kuria rinktis ir is kur.. Pirkti originalo tikrai neketinu, nes kainos nerealios.. blink.gif  O nuomotis UK nera kur..  unsure.gif

Man pirmoji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 04 22, 11:23)
man ta pati problema doh.gif  jau 100% buvau isitikinusi kad siusiuos is landy bridal, bet dabar vogue radau irgi sau patinkancia suknele ir dar zimiai pigiau, parasiau jiems laiska ir jie man atsake, kad manaja suknele bus 95% panasi kaip foto
user posted image
user posted image
tik gal sitos sages gal ne segciau g.gif o gal??? tada jokiu kaklo papuosalu nereiketu biggrin.gif
ka dabar daryti blush2.gif visai galva susisuko doh.gif

grazi suknyte labai smile.gif ..... as irgi nedeciau nieko ant kaklo jeigu ta sage butu...prie savosios irgi nedesiu daugiau nieko,tik segsiuos auskariukus,nes tas liemuo labai puosnus, siuvinetas perliukais ir tokiais kristaliukais,tai kad per daug nebutu paskui blush2.gif
Atsakyti
grazi ta sage, gal net svarbiausias akcentas, tuo issiskiria is kitu sukneleiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 04 22, 11:23)
man ta pati problema doh.gif  jau 100% buvau isitikinusi kad siusiuos is landy bridal, bet dabar vogue radau irgi sau patinkancia suknele ir dar zimiai pigiau, parasiau jiems laiska ir jie man atsake, kad manaja suknele bus 95% panasi kaip foto
user posted image
user posted image
tik gal sitos sages gal ne segciau g.gif o gal??? tada jokiu kaklo papuosalu nereiketu biggrin.gif
ka dabar daryti blush2.gif visai galva susisuko doh.gif

va va g.gif Man Vogue zadejo, kad suknele bus 98 procentais panasi i originalia.. Bet tai kas dabar irodys kur yra tie du procentai?
O man kaina tarp Landy bridal ir Vogue skiriasi 300 litu.. Tai ir nebezinau kuo be pasitiketi.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2011 04 22, 21:08)
Man pirmoji  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai as irgi mastau apie pirmosios suknios uzsisakyma 4u.gif
Nors man ir antroji labai grazi, taciau as zemo ugio (iki 160 cm) ir turiu nemaza krutine bei klubus, tai bijau, kad antroji gali visus mano PRIVALUMUS perdaug isryskinti doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(strielkute @ 2011 04 23, 09:44)
va va  g.gif Man Vogue zadejo, kad suknele bus 98 procentais panasi i originalia.. Bet tai kas dabar irodys kur yra tie du procentai?
O man kaina tarp Landy bridal ir Vogue skiriasi 300 litu.. Tai ir nebezinau kuo be pasitiketi..  unsure.gif
Papildyta:
Tai as irgi mastau apie pirmosios suknios uzsisakyma  4u.gif
Nors man ir antroji labai grazi, taciau as zemo ugio (iki 160 cm) ir turiu nemaza krutine bei klubus, tai bijau, kad antroji gali visus mano PRIVALUMUS perdaug isryskinti  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

eik i salona ir pasmatuok tokio tipo sukneles, pamatysi, aks tinka, kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 04 23, 10:08)
eik i salona ir pasmatuok tokio tipo sukneles, pamatysi, aks tinka, kas ne.

nu tai as jau buvau, ir ne karta.. Tikrai zinau, kad A linijos sukneles man tikrai tinka.. O toskios, kaip antra, is vis negavau pasimatuot schmoll.gif Cia angles visos tik tortus renkasi! doh.gif
Atsakyti
strielkute,eik i debenghams parduotuve jeigu pas jus tokia yra, ten rasi ir netortiniu vestuviniu sukneliu pasimatuoti smile.gif
Atsakyti
o man kazka tokio teke girdeti, akd UK nera kur nuomotis, cia tiesa?
Atsakyti
as Airijoj esu,cia be problemu galima matuotis visur,nemanau,kad UK bus kitaip ....o kaip gi kitaip issirinkt nepasimatavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 04 24, 12:39)
o man kazka tokio teke girdeti, akd UK nera kur nuomotis, cia tiesa?

Tikrai nera nuomu 4u.gif Dauguma perkasi sukneles, arba perperka jau devetas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2011 04 24, 22:04)
Tikrai nera nuomu 4u.gif  Dauguma perkasi sukneles, arba perperka jau devetas 4u.gif

o kazin kodel nera nuomojama.. matyt, nepopuliaru ax.gif
Atsakyti