dabar tas prisiminimas mano kolegoms sukelia tik juoka, nors tuo metu buvo labiau nei graudu

isvaziuoja grupe, kuri nori pakeliauti kaip galima pigiau. na, nakvynes pasirinko kempinguose - ibo toks nakvojimo variantas toje vakaru salyje buvo pigiausias. apsiziurinejo kataloguose esancias nuotraukas...
...kol galiausiai nuvaziave suzinojo, kad vietoj nameliu jiems kempinge buvo uzsakytos paprasciausias zoles plotas, ant kurio jie galejo pasistatyti palapines

taigi mano patarimas: uzsisakinedamos kempingus butinai aiskiai issiaiskinkite, ar uzsisakete vietas nameliuose, ar tiesiog zoles gabala

nevalstybine kalba tai skamba taip: doveriaj, no proveriaj

QUOTE(luju @ 2004 06 14, 20:17)

sveikutes,mes jau si sekmadieni islekiam su masiniuku i Danija, liudina tik oru prognozes,atrodo,kad visa ta laiko kol busim - lis

.Negalime keisti laiko viska is anksto uzsisakem.Vaikai nesitveria ,kaip nori tos leguciu salies ,svaigsta

.(na va pasiguodziau,nemegstu lietaus...)
per 6 metu praktika buvo gal tik keturios keliones, kuriu metu legolende neteko "megautis" lietumi. danijoj tas iprasta. be to, legolende isigysite tikrai graziu lietpalciu.
aisku, jeigu sugalvosite, kad jie verti tos gan nemazos sumos...
Šiandien aš Genijus.
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 00:06)
ŠIANDIEN TU GENIJUS !!!!!
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 01:03)
Viskas, aš išsisunkusi it citrina...