QUOTE(Prime @ 2007 06 07, 17:06)
Ziulyte, aciu labai
tiesa pasakius, laukiau tavo nuomones, nes is tavo postu susidariau nuomone, kad tikrai vertingu patarimu duodi.
As irgi mastau apie grizima per Cekija
ir aciu apie nuomone del Bratislavos, as kazkaip buvau uzplanavusi visa diena tenai, masciau ir apie nakvyne, bet turbut bus protingiau ir pigiau vaziuot nakvot uz Bratislavos kur nors. O kita diena iki Vienos nulekt, o is Vienos - iki Brno ir tada jau per Cekija grizt.

As irgi mastau apie grizima per Cekija

ir aciu apie nuomone del Bratislavos, as kazkaip buvau uzplanavusi visa diena tenai, masciau ir apie nakvyne, bet turbut bus protingiau ir pigiau vaziuot nakvot uz Bratislavos kur nors. O kita diena iki Vienos nulekt, o is Vienos - iki Brno ir tada jau per Cekija grizt.
Zinai, svetima nuomone negalima iki galo pasitiketi - kiekvienas juk i pasauli ziuri savu kampu

Nakvyne pacime mieste surasti nelengva - ji palyginus brangi (mes klausem taksistu, tai kai nurode toki viesbutuka

Vienoje labai grazu. Miestas pasakiskas - turi sodu, rumu, barnyciu ir t.t. Man jis patiko. Didingas toks, na o kainos jame tikrai nemazos. Be to su auto stovejimu problemyte - nera vietos ir mokama. Patariu pasirupinti is anksto to miesto zemelapiu. Bet keliom valandom gal jau kaip nors. Nakvokite tada jau Cekijoje. Tik kirtus Austrijos - Cekijos siena yra miestukas Mikulov su pilimi. Centriukas labai grazus ir nakvyne nebrangi, be to tie upetakiai man ten labai skanus. Visas miestukas nuomoje apartamentus - jokiu problemu ir kaina ziema buvo 25 eurai dvivietis kambarys centre prie pilies (galima gauti ir uz pigiau, o vasara gal ten is vis mazesnes kainos

Tai tokie mano patarimai