Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą - automobiliu

Labai fainos nuotraukos.Sakai,Paryzius nepatiko ? - gal per daug info buvai prisirinkus ir tikejais kazko tokio ypatingo? Man Venecija is pirmo karto irgi jokio ispudzio nepaliko,nors per telika pamacius jos vaizdus is susijaudinimo net drebedavau.O nuvykus ten - nulis emociju. Bet,nuvaziavus antra karta i Venecija, pajutau tai,ko nepajutau pirma karta.
Jei vaziuosi i Paryziu kita karta,nieko nesitikek, gal but reakcija,ispudziai bus kitokie.
Atsakyti
Sveiki,
mes tai grizome is keliones po Slovakija. Vaziavome be sustojimo iki Krokuvos. Uzsukome i Velickos drusku kasyklas. Labai patiko thumbup.gif bet ir pasiseke mums. Net nezinodami laiku atvaziavome, kad patektumeme i eskursija rusu kalba, kurios buna tik 11,15 ir 16val. Po Velickos uzsukome i Ausvenceno koncentracijos stovykla. Vau....
Tatrai palio neisdildoma ispudi. Dabar zinosime, jei kita syki vaziuosime, kad norint keltis i auksciausia virsukalne keltuvu, bilietus reikia nusipirkti is vakaro. Nes mes nuvaziavome anksti ryte nusiteike pamatyti, kaip zeme atrodo is 2,600 m. aukscio, o bilietu bebuvo velam vakarui arba rytojaus rytuui verysad.gif Tai kilome i 2,100m. virsune. Ne pati auksciausia, taciau vaizas visvien fainas 4u.gif .
Turejome ivairiu salies turizma reklamuojanciu lankstinuku. Juose Trancenos pilis labai akcentuojama. Kadangi pries tai buvome Lietavos pilyje (suradom pagal zemelapi, nes vaziuojant jokiu nuorodu nebuvo), tai Trencena ispudzio nepadare. Net norejosi kuo greiciau is jos pabegti. O Lietavos pilis nors ir sugriuvus (griuvesiai), bet tikrai verta demesio.
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2007 08 08, 12:04)

Šiaip dabar jeigu keliausim tai tik aplenkiant Lenkiją, nes ten ne valstybė ,o absurdas...




Tai kur tada trauksit? I Baltarusija ar Rusija? lotuliukas.gif Va cia ir beda, kad Lenkijos neimanoma aplenkti norint i vakarus isvaziuoti. Gal kas nutuokia per kiek valandu galima is Berlyno pasiekti Sveicarijos siena? Na aisku ivertinant tai, kad reikes stoti pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Indere @ 2007 08 16, 09:11)
Tai kur tada trauksit? I Baltarusija ar Rusija?  lotuliukas.gif  Va cia ir beda, kad Lenkijos neimanoma aplenkti norint i vakarus isvaziuoti. Gal kas nutuokia per kiek valandu galima is Berlyno pasiekti Sveicarijos siena? Na aisku ivertinant tai, kad reikes stoti pavalgyti.



Mes irgi noretume ja aplenkti. Tiesiog norisi pasidalinti savo ispudziais.

Pries keleta dienu griztant is keliones tik ivaziavus i Lenkija is karto sugadino nuotaika "Merso" vairuotojas, kuris pradejo rodyti ivairius zenklus vos mus aplenkes ( mat pakankamai greitai nepasitraukeme jam is kelio, o mes juk su kemperiu). Tik uz Varsuvos marsrutinio autobuso vairuotojas (vezdamas keleivius) irgi rodydamas nepasitenkinima uzkiso autobusa mums skersai kelio - tipo irgi uz kazka paauklejo. Dviratininkams pyptelejome aplenkdami,kad atkreiptu demesi, tai tie mums nepadoru gesta atgal... Po vairavimo Europoje, mandagiu padekojimu, pagarbos kitam vairuotojui irgi pasidarai toks teigiamas ir bandai tokiu islikti ir Lenkijoje. Bet....

Beje, sunus ka tik grizo is keliones po Europa. Centrineje Varsuvos autobusu stotyje praziopsojo savo autobusa, niekaip negalejo issiaiskinti kas ir kaip, nes ten niekas nekalba angliskai. Net informacijoje!

Zodziu, mes siemet ypatingai pakraupe nuo Lenkijos.
Atsakyti
Siais metais ir atradau toki atostogu buda keliauti kemperiu. Taigi visa mano seimyna + aukle prisidejo sedom i kemperi ir 3 savaites po Europa malemes bigsmile.gif Ispudinga. Musu keliones metu pravaziuotos salys Lenkija-Slovakija-Vengrija-Rumunija-Bulgarija-Turkija-Graikija-Makedonija-Serbija-Vengrija-Slovakija-Cekija-Lenkija toks ratukas gavosi biggrin.gif Grizus tvarkiausi kemperi ir jau svajojau kkur kitais metais trauksim rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Aplenkti Lenkiją galima keltu iš Klaipėdos. Labai patogu ir palyginus nebrangu.
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2007 08 16, 14:25)
Siais metais ir atradau toki atostogu buda keliauti kemperiu. Taigi visa mano seimyna + aukle prisidejo sedom i kemperi ir 3 savaites po Europa malemes  bigsmile.gif  Ispudinga. Musu keliones metu pravaziuotos salys Lenkija-Slovakija-Vengrija-Rumunija-Bulgarija-Turkija-Graikija-Makedonija-Serbija-Vengrija-Slovakija-Cekija-Lenkija toks ratukas gavosi  biggrin.gif  Grizus tvarkiausi kemperi ir jau svajojau kkur kitais metais trauksim  rolleyes.gif  g.gif



O galima atsiliepimu apie Rumunija ir Makedonija? ax.gif
Atsakyti
Mes tai antradienį paryčiais grįžom iš kelionės. Aplankėm Čekiją (super šalis, labai patiko) ir Slovakiją. Tik gaila, kad grįžimą pagreitino lietingas oras, dėl kurio nei po kalnus normaliai nepavaikščiosi, nei ką pamatysi. Į vieną užkilom ir viskas. Bet šiaip kelione labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Indere @ 2007 08 16, 14:50)
O galima atsiliepimu apie Rumunija ir Makedonija? ax.gif


Apie makedonija galiu pasakyti, kad buvau nustebinta sita salimi. Ten kaip pries kokiu 20 metu, parduotuvese vietinese kulturinis sokas schmoll.gif Ir siaip sitaip vargingai zmogeliai dar gyvena... unsure.gif Visur purvas, skurdas... Neradom net vietos kur sustot normaliai pavalgyti, tai prasokom tuos 150 km per ja ir stojom serbijoje.
Apie rumunija tai nieko bloga negaliu pasakyti smile.gif Buvom drakulos pili, labai grazus Brasov miestas. Su poilsinem vietom pas juos striuka. Viena nakti nakvojom prie vieno is didesniu Rumunijos ezeru, o tas ezeras kaip musu koks tvenkinys doh.gif , po to sustojom prie upes kalnuose, tai siuksliu doh.gif vietiniai cia pat sedi, siuksles aplinkui, po to dar karviu banda is kazkur atklydo su dideliais sunimis, tai mes susirinkom manatkes ir patraukem toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indere @ 2007 08 16, 08:11)
Tai kur tada trauksit? I Baltarusija ar Rusija?  lotuliukas.gif  Va cia ir beda, kad Lenkijos neimanoma aplenkti norint i vakarus isvaziuoti. Gal kas nutuokia per kiek valandu galima is Berlyno pasiekti Sveicarijos siena? Na aisku ivertinant tai, kad reikes stoti pavalgyti.



QUOTE(Medinis @ 2007 08 16, 13:42)
Aplenkti Lenkiją galima keltu iš Klaipėdos. Labai patogu ir palyginus nebrangu.


matau kad jau atsakė, galima iš Klaipėdos ir į Kylį ir į Zasnicą, į Liubeką... mes dar nepravažiavę Lenkijos puolėm skambinti ir rezervuoti bilietus, kad atgal keltumėmės bet nebebuvo vietų verysad.gif
o jeigu įdomu kainos kainos čia
http://www.lisco.lt/
Atsakyti
Na pradejom svarsyti alternatyva - keltas is Klaipedos kelia tik i Kyli ir Zasnica. Keliones kaina iki Berlyno 2 vilnieciams lengvaja ekonomiska masina: Vilnius - Klaipeda - 65 Lt., pigiausias bilietas Klaipeda-Kylis kartu su lengvaja TP - 580 Lt. Mums nusigauti reikia iki Berlyno - tai vadinasi dar apie 75 Lt. Sudejus viso 720 Lt. kelione iki Berlyno aplenkiant Lenkija g.gif Brangokoka.. Na nebent butume klaipedieciai ir nereiketu i Berlyna, o pvz. i Olandija. mirksiukas.gif Is Vilniaus Berlyna pasiekiam uz mazdaug 210 Lt.
Gasdinat cia mane su ta Lenkija, gal nieko baisaus, isgyvensim unsure.gif Ir Lietuvoj vairuotojai ziaurus (ypac furistai ir latvistai) ir keliu baisiu yra.
Atsakyti
QUOTE(Indere @ 2007 08 17, 15:19)
Na pradejom svarsyti alternatyva - keltas is Klaipedos kelia tik i Kyli ir Zasnica. Keliones kaina iki Berlyno 2 vilnieciams lengvaja ekonomiska masina: Vilnius - Klaipeda - 65 Lt.,  pigiausias bilietas Klaipeda-Kylis kartu su lengvaja TP - 580 Lt. Mums nusigauti reikia iki Berlyno - tai vadinasi dar apie 75 Lt. Sudejus viso 720 Lt. kelione iki Berlyno aplenkiant Lenkija  g.gif  Brangokoka.. Na nebent butume klaipedieciai ir nereiketu i Berlyna, o pvz. i Olandija. mirksiukas.gif Is Vilniaus Berlyna pasiekiam uz mazdaug 210 Lt.
Gasdinat cia mane su ta Lenkija, gal nieko baisaus, isgyvensim unsure.gif  Ir Lietuvoj vairuotojai ziaurus (ypac furistai ir latvistai) ir keliu baisiu yra.



Tikrai išgyvensit. Ne visuomet ir būna tokie nemalonūs patyrimai, kartais pravažiuoji - lėčiau nei galėtum, pamiršti ir baigta. smile.gif
Atsakyti