Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(juraga @ 2010 08 18, 08:44)
Man jūsų fotoalbumas labai patiko, nuoširdus įspūdis.
Papildyta:
O dabar žiūriu mada tokia, vestuvių foto albumus pradėti nuo nuotraukų kirpyklose? Ir būtinai nufotografuoti jaunosios batelius. O kodėl ne jaunikio?

cia jau taisykle, absoliuciai visi fotkina kipykloj ir butinai batelius. kodel ne jaunaji? na, maniskis bent jau tam grieztai pasipriesino.
Atsakyti
o kokia diskusija smile.gif sutinku, kad idedant daug demesio smulkmenoms norisi jas uzfiksuoti, bet is tiesu labai labai tikiuosi, kad kai ateis laikas mano vestuves nebus mano vienos svente.
Papildyta:
beje pazistami vedesi, tai kirpykloj kedese abu sedejo salia ir pridaryta abieju nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 18 rugpjūčio 2010 - 20:21
OOO biggrin.gif , tikrai idomus pastebejimai.
Aciu uz teigiamus komentarus 4u.gif
Del tu detaliu....Na, bendrame foto albume turime visokiu nuotrauku, tad nepasakyciau, kad musu fotografas skyre demesio vien man (ok, sutinku, jaunikio batu foto-nera lotuliukas.gif ),del pasiruosimo tai taip jau gavos, kad mano vyrukas tadien nejo i kirpykla ir nesiciuste taip ilgai kaip as, bet vis viena imant bendrai pasiruosimo fotografiju panasus kiekis (neskaiciavau tikslaus skaiciaus). Kai nuotraukoje pamatai nuometa, nuotakos batus ar torta is kart supranti, kad tai vestuviu foto-gal del to stengiamasi tai imazint. O kad svente tik nuotakos-nesutinku, viskas bent jau pas mus buvo ruostasi drauge ir del visko taremes kartu...
Papildyta:
Beja,jokiu taisykliu nera, del visko galima susitarti. Jei nepriimtinas fotografavimas nuo kirpyklos tereikia pasakyti fotografui...
Papildyta:
Priesvestuvines fotosesijos ideja, man rodos, susipazinti su fotografo darbo stilium, kad vestuviu diena patogiai jaustumetes....
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 08 17, 12:27)

tikrai labai gražu wub.gif wub.gif o kokioje bažnyčioje tuokietės? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
tuokėmės Žeimių bažnyčioje (Jonavos rajonas)
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 08 18, 22:52)
Beja,jokiu taisykliu nera, del visko galima susitarti. Jei nepriimtinas fotografavimas nuo kirpyklos tereikia pasakyti fotografui...
Priesvestuvines fotosesijos ideja, man rodos, susipazinti su fotografo darbo stilium, kad vestuviu diena patogiai jaustumetes....

Aš vat permečiau šioje temoje keletą vestuvių fotoalbumų, tai būtent pas visus fotografus kartojasi tos pačios fotografavimo idėjos...
Aš suprantu, kad savos nuotraukos yra išskirtinės, bet jei taip žiūrėti visas- nuobodoka...

p.s. čia ne kritika, tik toks pastebėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 19 rugpjūčio 2010 - 12:10
QUOTE(juraga @ 2010 08 19, 13:09)
Aš vat permečiau šioje temoje keletą vestuvių fotoalbumų, tai būtent pas visus fotografus kartojasi tos pačios fotografavimo idėjos...
Aš suprantu, kad savos nuotraukos yra išskirtinės, bet jei taip žiūrėti visas- nuobodoka...

p.s. čia ne kritika, tik toks pastebėjimas.

smile.gif sutinku del sito pastebejimo drinks_cheers.gif . Matyt daug kam tai priimtina. Besirenkant fotografa juk vis viena susipazinom su jo darbais ir stilium, bet abiems tai tiko ir patiko, dziaugemes, kad nebus supozuotu nuotrauku prie graziu saku ir jaunikis nelaikys nuotakos delne lotuliukas.gif , bet tenka sutikti, akd ir ta naujesne fotografija jau darosi nebeoriginali. Siaip ar taip didzioji dalis vestuviu pasizymi ta pacia eiga, tai irgi-fotografas nepadarys stebuklo, jei patys jaunieji nesirys visko keisti...
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 08 19, 13:16)
Siaip ar taip didzioji dalis vestuviu pasizymi ta pacia eiga, tai irgi-fotografas nepadarys stebuklo, jei patys jaunieji nesirys visko keisti...

Man jūsiškis albumas būtent ir patiko, nes jame beveik nėra supozuotų momentų, toks įspūdis, kad užfiksuotos natūralios akimirkos, tik būtent kirpykla, bateliai, tortai- priduoda dirbtinumo.
Beje, man tie nuotakos bateliai asocijuojasi su "pabėgusia nuotaka" kažkodėl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 19 rugpjūčio 2010 - 12:24
QUOTE(jollicasa @ 2010 08 17, 12:27)

Retai kada čia komentuoju, pasižiūriu ir tiek! Bet šį kartą nesusilaikiau, jau taip gražu wub.gif Susigraudinau, labai labai labai miela, šilta, o jau kiek meilės jaunikio akyse wub.gif Wou, tikiuosi, kad ir mano vieną dieną tokios bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 19 rugpjūčio 2010 - 14:01
Mums fotografas nieko nesakė, nei kaip stovėti, nei kaip kas... buvo šventė ir jo kaip nebūta. Tik pasakiau, kad jokio gražinimosi prieš vestuves proceso nebūtų fiksuojama. Man tai banalu. Aišku dauguma to nori.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 08 19, 15:00)
Susigraudinau, labai labai labai miela, šilta, o jau kiek meilės jaunikio akyse  wub.gif

pritariu 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jollicasa - gražu labai smile.gif tos varpos ir grūdai labai labai puošia , graži puošmena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Lilė-: 19 rugpjūčio 2010 - 19:42