Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 9 tema

QUOTE(egluze2 @ 2010 09 11, 15:26)

Matyt patinka, jei butent tokias renkasi. Kaip daznai sako, viena diena gyvenime galima ir pakenteti del ispudingo vaizdo biggrin.gif
Man tai atrodo keistokai kitoks dalykas, teko matyt vestuviniu foto gana daug, nuotraukos tikrai grazios, kokybiskos, tik stai mano manymu kai kurie fotografai persistengia ir per vestuves ar fotosesija fotografuoja vien tik nuotaka. Kazkaip atrodo jaunikis i kita plana nustumtas o juk vestuves tai abieju svente. Bent jau man graziausios foto ten, kur kartu, o tos kur po viena, grazu, bet kur jas deti? Kazkaip ant sienos nepakabinsi vestuvines foto, ten kur esi viena nupaveiksluota...suprantu jei tai butu vestuviniu sukneliu zurnalui. Bet matyt kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Kitaip ir neturetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 11, 16:40)
Matyt patinka, jei butent tokias renkasi. Kaip daznai sako, viena diena gyvenime galima ir pakenteti del ispudingo vaizdo biggrin.gif
Man tai atrodo keistokai kitoks dalykas, teko matyt vestuviniu foto gana daug, nuotraukos tikrai grazios, kokybiskos, tik stai mano manymu kai kurie fotografai persistengia ir per vestuves ar fotosesija fotografuoja vien tik nuotaka. Kazkaip atrodo jaunikis i kita plana nustumtas o juk vestuves tai abieju svente. Bent jau man graziausios foto ten, kur kartu, o tos kur po viena, grazu, bet kur jas deti? Kazkaip ant sienos nepakabinsi vestuvines foto, ten kur esi viena nupaveiksluota...suprantu jei tai butu vestuviniu sukneliu zurnalui. Bet matyt kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Kitaip ir neturetu buti  smile.gif

As irgi pastebejau savo fotografo nora fotografuoti mane viena lotuliukas.gif Pirma as papozuoju, o paskui jauniki pakviecia, kad kartu papozuotume. Tai is viso albumo yra tik viena nuotrauka, kur manasis vienas stovi lotuliukas.gif ir tai pagautas netycia lotuliukas.gif
As cia problemos nematau, juk jaunosios nori isiamzinti su suknele vienos, su vyru, su palyda ir tureti prisiminima is vestuviu. O jei jaunikis nusifotografuos vienas su kostiumu, kuri galbut panaudos kitoje sventeje.. na nesimatys kad cia JO svente 4u.gif Man taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 11, 17:40)
Man tai atrodo keistokai kitoks dalykas, teko matyt vestuviniu foto gana daug, nuotraukos tikrai grazios, kokybiskos, tik stai mano manymu kai kurie fotografai persistengia ir per vestuves ar fotosesija fotografuoja vien tik nuotaka. Kazkaip atrodo jaunikis i kita plana nustumtas o juk vestuves tai abieju svente. Bent jau man graziausios foto ten, kur kartu, o tos kur po viena, grazu, bet kur jas deti? Kazkaip ant sienos nepakabinsi vestuvines foto, ten kur esi viena nupaveiksluota...suprantu jei tai butu vestuviniu sukneliu zurnalui. Bet matyt kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Kitaip ir neturetu buti  smile.gif

jaunikis saves taip nesureiksmina, kaip jaunoji lotuliukas.gif jam pasiruosimas vestuvems pats minimaliausias, nusiperka arba isinuomoja kostiuma, marskinius ir batus. ir jis jau gali eiti prie altoriaus. o mes kiek vargstam kol issirenkam suknele, batelius, paskuoi sukuosena, makiazai, puokstes. todel manau fotografas ivertindamas sita triusa ir pyskina viena jaunaja lotuliukas.gif mes gal irgi turom vos kelias foto, kur yra vienas jaunikis, pagrinde kartu arba as viena, bet jis del to nejaucia nuoskaudos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 11, 17:09)
jaunikis saves taip nesureiksmina, kaip jaunoji lotuliukas.gif  jam pasiruosimas vestuvems pats minimaliausias, nusiperka arba isinuomoja kostiuma, marskinius ir batus. ir jis jau gali eiti prie altoriaus. o mes kiek vargstam kol issirenkam suknele, batelius, paskuoi sukuosena, makiazai, puokstes. todel manau fotografas ivertindamas sita triusa ir pyskina viena jaunaja lotuliukas.gif mes gal irgi turom vos kelias foto, kur yra vienas jaunikis, pagrinde kartu arba as viena, bet jis del to nejaucia nuoskaudos lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gali buti. Tiesiog pagal jusu aprasyma tai tureciau buti jaunikiu biggrin.gif , nes ir suknele ir sukuosena pasirinka greitai be sureiksminimu. O jaunikis nejaucia nuoskaudu, nes manyciau retas kuris laisvanoriskai pasirasytu keliu valandu fotosesijai, todel kaip tik dziaugiasi, kad ji paliko ramybeje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 11, 17:34)
matosi, kad jus apie sukneles nieko nesuprantat 4u.gif juk tas sleifas prisisega ir nereikia jo nesiotis, o foto grafuojantis tas sleifas yra isskleidziamas, kad matytusi visas grozis. man pacios graziausios sukneles su ilgais sleifais wub.gif tikiuosi atsakiau i jusu klausima 4u.gif  mirksiukas.gif

Suprast tai as suprantu, bet deja nevisi tie sleifai prisisega, rasiau delto, kad esu dalyvavus nevienose vestuvese, ir maciau, kad juos nesiojasi ant pirsteliu pasikabinusios, o grozio tai nezinau, kaip ir sakiau, cia tik mano nuomuone ir pastebejimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 11, 18:42)
Gali buti. Tiesiog pagal jusu aprasyma tai tureciau buti jaunikiu  biggrin.gif , nes ir suknele ir sukuosena pasirinka greitai be sureiksminimu.  O jaunikis nejaucia nuoskaudu, nes manyciau retas kuris laisvanoriskai pasirasytu keliu valandu fotosesijai, todel kaip tik dziaugiasi, kad ji paliko ramybeje  biggrin.gif

na jaunoji vaiksto kartu su jaunikiu, tik jis trupuciuka paeina i sali, kai jaunaja fotkina viena ir visas. jokio atsiputimo jam lotuliukas.gif
Atsakyti
babauziukas atrodei super 4u.gif thumbup.gif linkejimai nuo buvusios klasiokes blush2.gif mirksiukas.gif graziu jums akimirku kiekviena dienele friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheillana: 11 rugsėjo 2010 - 17:09
QUOTE(egluze2 @ 2010 09 11, 18:49)
Suprast tai as suprantu, bet deja nevisi tie sleifai prisisega, rasiau delto, kad esu dalyvavus nevienose vestuvese, ir maciau, kad juos nesiojasi ant pirsteliu pasikabinusios, o grozio tai nezinau, kaip ir sakiau, cia tik mano nuomuone ir pastebejimas  ax.gif

as savo seifa nesiojausi ant rankos kai fotkinomes arba isleistas buvo. kai reikejo, tai buvo jis prisegamas, pamerge vyriausioji tuo rupinosi. o kad pas kazka tas sleifas neprisisega, tai cia jau salono problema, kad neparupino saguciu isiuti, nes man net 2 buvo isiutos, kad jei viena istruktu, butu kita. tad nzn kaip galima visa diena ant ranku nesioti ta sleifa doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 11, 17:40)

mano vienos nuotrauku is 700 yra gal tik 5 smile.gif ir tai tik reportazines ( bet laaabai grazios ) .. matyt musu fotografas kitoks, ir jaunikio batus pafotkino, ir daugiau jo pasiruosimo kaip rengesi ( bet laaabai grazias akimirkas pagavo ) ... o mane vos keleta, bet as dziaugiuosi nes nenorejau kd kirpykloj pyskintu, ar kai rengiuosi, tik paskutines minutes uzfiksafo kaip suknyte dedames, kaip vyras man apyranke sega blush2.gif ir siaip visur mus forografavo tik kartu, jau buvo yspejes kad butumem visada salia, as pamirsusi begau po baznycios pas pamerges papliurpt, tai jis man rodo su pirstu ale eik pas vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheillana @ 2010 09 11, 18:08)
babauziukas atrodei super 4u.gif  thumbup.gif linkejimai nuo buvusios klasiokes blush2.gif  mirksiukas.gif graziu jums akimirku kiekviena dienele friends.gif

idomu butu suzinoti kuri cia buvusi klasioke ax.gif 4u.gif beja, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 11, 22:47)
idomu butu suzinoti kuri cia buvusi klasioke  ax.gif  4u.gif beja, aciu  mirksiukas.gif

Rimante mirksiukas.gif
Atsakyti