Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 24, 11:41)
Monika, labai graziai atrodai  wub.gif Smakras koks grazus  wub.gif Man labai patinka profilis. O sakyk kaip tau smakras ar skauda ji?

aistyte, tavo nosyte irgi daili, aisku dar patinimas matosi smile.gif

Dekui o pas ka tiu operavaisi?
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 24, 15:14)
Dekui  o pas ka tiu operavaisi?

Pas Viksraiti smile.gif

Ausrie, man irgi yra surandejimas, bet as bijau liesti ji. Ar tikrai galima ji paspaudinet?
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 24, 17:48)
Pas Viksraiti smile.gif

Ausrie, man irgi yra surandejimas, bet as bijau liesti ji. Ar tikrai galima ji paspaudinet?

net nzn unsure.gif nes as pajauciau randejima po kokiu 3 menesiu tik..tai jau kaulas buvo sugijes..bet tau tiek nedaug dar praeje, bijociau liesti..o ka daktaras sako? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 24, 17:09)
net nzn unsure.gif  nes as pajauciau randejima po kokiu 3 menesiu tik..tai jau kaulas buvo sugijes..bet tau tiek nedaug dar praeje, bijociau liesti..o ka daktaras sako? g.gif

Na as dar nebuvau pas daktara blush2.gif
As tai jau kokias dvi savaites jauciu. Tikiuosi cia nieko blogo, kol kas neliesiu,,
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 24, 19:13)
Na as dar nebuvau pas daktara  blush2.gif
As tai jau kokias dvi savaites jauciu. Tikiuosi cia nieko blogo, kol kas neliesiu,,

Kas per surandejimas?
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 24, 19:31)
Kas per surandejimas?

as kaip suprantu, kai daro operacija, kaulas yra sulauzomas , kai jis pradeda gyti, dengiasi tokiu sluoksniu kauliniu, tai padeda jam sugyti,taciau priklauso nuo organizmo. kitiems jis mazesnis buna arba visai nebuna.. na gal klystu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikaG8 @ 2010 06 23, 20:36)
Ojej kaip malonu, ačiū smile.gif Kai man rodė per kompą kaip bus, tai tokį rezultatą ir pranašavo, gal per labiausiai iš šono ir nebesikeis, nes man irgi taip tinka ir patinka smile.gif Įdėjau dar porą fotkių smile.gif
O pas ką tu operuotis ruošiesi?

As pas Jankuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 24, 19:38)
as kaip suprantu, kai daro operacija, kaulas yra sulauzomas , kai jis pradeda gyti, dengiasi tokiu sluoksniu kauliniu, tai padeda jam sugyti,taciau priklauso nuo organizmo. kitiems jis mazesnis buna arba visai nebuna.. na gal klystu.. blush2.gif

tai per vidury nosytes ar kurioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 24, 21:59)
tai per vidury nosytes ar kurioj vietoj?

truputi kairiau, bet aukstai ant nugareles...na bet jei nesumazes darysiu antrine 4u.gif man pilna narkoze nebaisi, net dar karta noreciau jos biggrin.gif patiko.. blush2.gif
Atsakyti
Monika rezultatas tiesiog superinis,neturiu zodziu..primink dar karteli,kas tave operavo?Man viena graziausiu is visu nosyciu siame forume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2010 06 24, 22:45)
truputi kairiau, bet aukstai ant nugareles...na bet jei nesumazes darysiu antrine  4u.gif  man pilna narkoze nebaisi, net dar karta noreciau jos biggrin.gif patiko.. blush2.gif

Tai gal ir gerai tas surandejimas biskuti ligina nosyte arne?netokia riesta gaunas?
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 25, 08:22)
Tai gal ir gerai tas surandejimas biskuti ligina nosyte arne?netokia riesta gaunas?

Ne ne, tas randejimas yra ten akiu aukstyje..tai nelabai i nauda.

Beja, aistyte gal turi ryskesniu foto pries operacija? Nes is tu idetu nelabai matesi kas ne taip su nosyte smile.gif
Atsakyti