Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

O,tai mes jau 3:-) greitai, greitai cia mus gamina:-)
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 07 12, 19:51)
O,tai mes jau 3:-) greitai, greitai cia mus gamina:-)

Ant dviejų lovų uždėk lentelę "Rezervuota" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 07 12, 16:44)
Tuomet prašysiu, kad guldytų į 301  smile.gif o jei ne tai ateisiu aplankyti  mirksiukas.gif čia labai optimistiškai papasakojai apie op  smile.gif šaip man jau ramiau, nei praeitą savaitę, dabar jau labai labai laukiu, kad greičiau baigtųsi op ir galėčiau namo važiuoti su nauja nosyte  bigsmile.gif

tai reiskia ir man reikia prasytis i 301 biggrin.gif o kiek ten lovu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 07 12, 18:50)
Aš būsiu apie 11val.pas Jankūną smile.gif tai jau tikrai būsi po op  smile.gif aš taip pat ir bijau ir laukiu, nieko viskas bus mums gerai  thumbup.gif

aha, jau reiskia busiu po, nes sake mane ryt pacia pirma operuos... Tai gal bent jau busiu prabudusi smile.gif
Atsakyti
Dvi lovytes pas mane, 302 irgi dvi, 303 nemaciau. Bet karsta!.. Gal pasakyt,kad atveztu ta aparata..kur sukasi ir pucia? :-D
Atsakyti
Dabar bijau tamponu traukimo... Tai cia tuos vamzdelius ir istrauks?
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 07 12, 20:11)
Dvi lovytes pas mane, 302 irgi dvi, 303 nemaciau.  Bet karsta!.. Gal pasakyt,kad atveztu ta aparata..kur sukasi ir pucia? :-D

Maniau bent 4 lovos vienoj palatoj, na tai spėju mane į kitą palatą paguldys, na nieko aplankysim viena kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 07 12, 20:52)
Dabar bijau tamponu traukimo... Tai cia tuos vamzdelius ir istrauks?

sveika, manau ne tik vamzdelius 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Iskilo man vienas klausimas del kvepavimo.
Po operacijos praejus dviem parom iseme tamponus,o po keleto dienu jau ir kvapus jauciu. Taciau su viena snerve, nors ji kartais ir uzsikempa, patrauki patrauki i save ir vel puikiai kvepuoji,o su kita snerve toks jausmas kad is vis nekvepuoju,tokia nuolat uzgulus, nes kai vis patraukiu i save tik sniorpsimas ir viskas..Gal taip turi buti, nes nuo operacijos tik penkios dienos praejo,
Kam nors taip panasiai buvo?
Aisku ketvirtadieni bet kokiu atveju paskirtas vizitas pas dirzauskiene, bet vistiek idomu ka galvojate. 4u.gif
Atsakyti

Kaip merginu sveikata ir savijauta per karscius ligonineje? rolleyes.gif Pamenu kai as gulejau ir dar kai su tamponais nosy buvau tai nakciai merliukus slapius dedavau ant burnos nes liezuvis taip isdziudavo kad reljefus jausdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maat`e: 13 liepos 2010 - 09:15
Kokios dabar kainos pas Jankuna,jei pilna korekcija?
Atsakyti
as sumokejau 4500lt ir uz pertvara, kuprele ir galiuko korekcija.
Atsakyti
Sveikos!

sveikinu visas pasigrazinusias ir belaukiancias op smile.gif as pati vis mastau apie nosies op... iskilo klausimas, kai pas Jankuna darotes ar duoda kokia sutarti pasirasyt?? ax.gif
Atsakyti