O,tai mes jau 3:-) greitai, greitai cia mus gamina:-)
QUOTE(Obviously @ 2010 07 12, 19:51)
O,tai mes jau 3:-) greitai, greitai cia mus gamina:-)
Ant dviejų lovų uždėk lentelę "Rezervuota"

QUOTE(Blogytė @ 2010 07 12, 16:44)
Tuomet prašysiu, kad guldytų į 301
o jei ne tai ateisiu aplankyti
čia labai optimistiškai papasakojai apie op
šaip man jau ramiau, nei praeitą savaitę, dabar jau labai labai laukiu, kad greičiau baigtųsi op ir galėčiau namo važiuoti su nauja nosyte 

tai reiskia ir man reikia prasytis i 301

Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 07 12, 18:50)
Aš būsiu apie 11val.pas Jankūną
tai jau tikrai būsi po op
aš taip pat ir bijau ir laukiu, nieko viskas bus mums gerai 

aha, jau reiskia busiu po, nes sake mane ryt pacia pirma operuos... Tai gal bent jau busiu prabudusi

Dvi lovytes pas mane, 302 irgi dvi, 303 nemaciau. Bet karsta!.. Gal pasakyt,kad atveztu ta aparata..kur sukasi ir pucia? :-D
Dabar bijau tamponu traukimo... Tai cia tuos vamzdelius ir istrauks?
QUOTE(Obviously @ 2010 07 12, 20:11)
Dvi lovytes pas mane, 302 irgi dvi, 303 nemaciau. Bet karsta!.. Gal pasakyt,kad atveztu ta aparata..kur sukasi ir pucia? :-D
Maniau bent 4 lovos vienoj palatoj, na tai spėju mane į kitą palatą paguldys, na nieko aplankysim viena kitą

QUOTE(Obviously @ 2010 07 12, 20:52)
Dabar bijau tamponu traukimo... Tai cia tuos vamzdelius ir istrauks?
sveika, manau ne tik vamzdelius

Labas rytas,
Iskilo man vienas klausimas del kvepavimo.
Po operacijos praejus dviem parom iseme tamponus,o po keleto dienu jau ir kvapus jauciu. Taciau su viena snerve, nors ji kartais ir uzsikempa, patrauki patrauki i save ir vel puikiai kvepuoji,o su kita snerve toks jausmas kad is vis nekvepuoju,tokia nuolat uzgulus, nes kai vis patraukiu i save tik sniorpsimas ir viskas..Gal taip turi buti, nes nuo operacijos tik penkios dienos praejo,
Kam nors taip panasiai buvo?
Aisku ketvirtadieni bet kokiu atveju paskirtas vizitas pas dirzauskiene, bet vistiek idomu ka galvojate.
Iskilo man vienas klausimas del kvepavimo.
Po operacijos praejus dviem parom iseme tamponus,o po keleto dienu jau ir kvapus jauciu. Taciau su viena snerve, nors ji kartais ir uzsikempa, patrauki patrauki i save ir vel puikiai kvepuoji,o su kita snerve toks jausmas kad is vis nekvepuoju,tokia nuolat uzgulus, nes kai vis patraukiu i save tik sniorpsimas ir viskas..Gal taip turi buti, nes nuo operacijos tik penkios dienos praejo,
Kam nors taip panasiai buvo?
Aisku ketvirtadieni bet kokiu atveju paskirtas vizitas pas dirzauskiene, bet vistiek idomu ka galvojate.

Kaip merginu sveikata ir savijauta per karscius ligonineje?

as sumokejau 4500lt ir uz pertvara, kuprele ir galiuko korekcija.
Sveikos!
sveikinu visas pasigrazinusias ir belaukiancias op
as pati vis mastau apie nosies op... iskilo klausimas, kai pas Jankuna darotes ar duoda kokia sutarti pasirasyt??
sveikinu visas pasigrazinusias ir belaukiancias op