Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(dionide @ 2010 07 23, 19:26)
thumbup.gif Nebaisu buvo? smile.gif ir kaip nosyte atrodo? Ar patinka? ax.gif

nee nieks nebaisu smile.gif nu is sono graziai, bet is priekio... kaip su siupele gavus.. lotuliukas.gif plokscia kazkokia, plati.
Blogyte, pleistrai labai lengvai nuejo, mano oda labai riebi, tai per tuos karscius... ir riebumus ant nosies.. tiesiog nuslydo tie pleistrai:) klijus valau su tokiu skysciu spiritiniu rankom plaut, kur ligoninese buna, melynas toks..wink.gif
Atsakyti

Idejau save.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obviously: 23 liepos 2010 - 18:16
Sveikos, merginos smile.gif . Senokai cia nebuvau, o man nuo op jau praejo daugiau siek tiek nei menuo. Priminsiu, jog operavo jankunas. Norejau paklausti reikia menesiui praejus po op pasirodyti? nes jis nieko kaip ir neminejo isvis... g.gif
Papildyta:
O obviously lb tik stambiu formatu atidaro tavo nuotraukele, bet skirtumas zinoma ryskus. Sveikinu! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Obviously, kaip gražu iš profilio, net akys gražiau atrodo dabar bigsmile.gif ner ką lyginti su prieš tai buvusia nosim. Ką artimieji sako apie pasikeitimą? O ji tau nebuvo su tais pleistrais tokia labai riesta?

dzeisy, po mėnesio reikia pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 23 liepos 2010 - 18:43
[quote=Blogytė,2010 07 23, 20:36]
Obviously, kaip gražu iš profilio, net akys gražiau atrodo dabar bigsmile.gif ner ką lyginti su prieš tai buvusia nosim. Ką artimieji sako apie pasikeitimą? O ji tau nebuvo su tais pleistrais tokia labai riesta?
kaip? ne..lyg ir nebuvo taip LABAI.. siek tiek tai atrode tas galiukas toks kaip nuverztas, bet dabar kai nusivaliau oda, lyg ir normaliai.. g.gif o artimieji..mama ziuri daug ir daznai.. bando priprast.. biggrin.gif o sesuo (7m) kazkaip drovetis pradejo, stengiasi net neziureti i mano puse biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Obviously,2010 07 23, 18:47]
kaip? ne..lyg ir nebuvo taip LABAI.. siek tiek tai atrode tas galiukas toks kaip nuverztas, bet dabar kai nusivaliau oda, lyg ir normaliai.. g.gif o artimieji..mama ziuri daug ir daznai.. bando priprast.. biggrin.gif o sesuo (7m) kazkaip drovetis pradejo, stengiasi net neziureti i mano puse biggrin.gif
[/quote]
Nieko pripras smile.gif beje labai šaunią mamą turi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Obviously,2010 07 23, 17:47]
[/quote]
Obviously, atrodai nuostabiai! wub.gif kokia grazi tiesi nosyte! Kaip as norejau tiesios, bet man siek tiek riesta padare... Turbut neisejo kitokios padaryt verysad.gif Kaip tu pasikeitei iskart. Man dabar tokia vyresne atrodai, rimtesne biggrin.gif
Atsakyti
dionide, man atrodo nedarė tiesios, nes tau tokia šiek tiek pakeltu galiuku labiau tinka smile.gif aš irgi apie tiesią kalbėjau, bet sakė šiek tiek lenktą su pakeltu galiuku darys smile.gif
Atsakyti
obviously,

liuks, 4u.gif kaip sakoma, obviously better! biggrin.gif

Man tai ties virsutine lupa vaizdas labai pasikeites. Dabar ta lupa labai svelniai atrodo, o anksciau tai tokia rustoka buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obviously @ 2010 07 23, 18:55)
nee nieks nebaisu smile.gif nu is sono graziai, bet is priekio... kaip su siupele gavus..  lotuliukas.gif  plokscia kazkokia, plati.
Blogyte, pleistrai labai lengvai nuejo, mano oda labai riebi, tai per tuos karscius... ir riebumus ant nosies.. tiesiog nuslydo tie pleistrai:) klijus valau su tokiu skysciu spiritiniu rankom plaut, kur ligoninese buna, melynas toks..wink.gif

Gal aš susipainiojau nesuprantu kas tau darė Jankunas ar kaikaris?
Iš šono tikrai atrodai gražiai, taip pat smalsu pamatyti ir iš priekio.
Tiesiog šaunu, prieš savaitę buvai "prieš" nuotrauka, o dabar jau su "po"
Kiek čia laiko tau praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandelonas: 23 liepos 2010 - 20:57
Neiškenčiau ir nusiėmiau tą itvarą ir pleistriukus smile.gif įdėjau foto prieš op, po savaitės (dar su įtvaru, na gal kam bus įdomu kaip galima po savaitės atrodyti) ir po op 10 d. iš pat pradžių nuo tų pleistriukų baisiai riestas galiukas buvo doh.gif tai pralaukiau pusdienį ir tada fotkinau.
Žinokit pats sunkiausias momentas po op tai žiūrėjimas į veidrodį ir nesuvokimas, kad čia aš, viskam buvau nusiteikus, bet negalvojau, kad taip sunku bus save kitokią matyti verysad.gif tai bandau iš naujo prie savo naujos nosytės priprasti ir pamilti ją smile.gif
Op dariau pas Jankūną 07.14.
Jei foto per didelės reikia viršuj spausti"View" tada "Zoom" ir tada kokius 50 % pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 24 liepos 2010 - 15:13
QUOTE(Blogytė @ 2010 07 24, 16:08)
Neiškenčiau ir nusiėmiau tą itvarą ir pleistriukus  smile.gif įdėjau foto prieš op, po savaitės (dar su įtvaru, na gal kam bus įdomu kaip galima po savaitės atrodyti) ir po op 10 d. iš pat pradžių nuo tų pleistriukų baisiai riestas galiukas buvo  doh.gif tai pralaukiau pusdienį ir tada fotkinau.
Žinokit pats sunkiausias momentas po op tai žiūrėjimas į veidrodį ir nesuvokimas, kad čia aš, viskam buvau nusiteikus, bet negalvojau, kad taip sunku bus save kitokią matyti  verysad.gif tai bandau iš naujo prie savo naujos nosytės priprasti ir pamilti ją  smile.gif
Op dariau pas Jankūną 07.14.

Keista, o man atrodė kad save matyti jau kitokį(-ią) bus lengviau, nu bet gal ir nieko čia keisto juk aiškus pastebėjimas savo veide kaip dažnas pastebi kad anksčiau spuogo neturėjo.
Ar tu esi patenkinta rezultatu? po tiek laiko, įdomu ką galvoji.
Ar rezultatas toks koks fotomontazas foto nuotraukoje ar kt..?
Aš įmatau tave iš šono tkrai gražiai, aišku labai įdomu iš priekio.

Visos atrodote tikrai gražiai net po savaitės. Fantastika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandelonas: 24 liepos 2010 - 15:54