Gal pasidalintumėt kokius laisvuosius turėjot, kad nereiktų labai daug mokytis?
dabar turiu iš naujo laisvąjį rinktis, nes pasirinkto pakeitė tvarkaraštį ir ne visi dėstytojai dabar net priimt nori.. Tai gal galėtumėt patart ką?
QUOTE(Title @ 2011 10 23, 23:02)
Gal pasidalintumėt kokius laisvuosius turėjot, kad nereiktų labai daug mokytis?
dabar turiu iš naujo laisvąjį rinktis, nes pasirinkto pakeitė tvarkaraštį ir ne visi dėstytojai dabar net priimt nori.. Tai gal galėtumėt patart ką? 
A. Kazlauskienė Žmogus ir aplinka (rašėm 3 testus, tada išvedė bendrą)
Idzelis Aplinkos apsauga (su transportu) - atsiskaitymas 3 lengvi testai, tada išveda bendrą.
R.Levickaitė Sociologija - dėstytoja
QUOTE(toy-dog @ 2011 11 01, 12:56)
A. Kazlauskienė Žmogus ir aplinka (rašėm 3 testus, tada išvedė bendrą)
Idzelis Aplinkos apsauga (su transportu) - atsiskaitymas 3 lengvi testai, tada išveda bendrą.
ir dalykas įdomus, atsiskaitymai nesunkūs.
Kazlauskienė dekrete, Sociologijos nelabai galima rinktis laisvu
na, kokios nuotaikos prieš artėjančią sesiją?
QUOTE(VGTUmagistras @ 2011 11 30, 20:34)
Sveikos VGTU studentės-supermamytės!
Kai kurios iš Jūsų jau turbūt esate rašiusios baigiamuosius darbus ir puikiai suprantate, ką tai reiškia. Turit puikią progą prieš Kalėdas papildyti savo gerų darbų sąrašą ir padėti būsimai magistrantei. Tereikia skirti tik keletą minučių.
Iš anksto dėkoju už skirtą laiką - Jūsų nuomonė man labai svarbi tiriamuoju klausimu.
P.S. admin, būkite supratingi
http://www.######/ap...285da1a8e0.html
Kai kurios iš Jūsų jau turbūt esate rašiusios baigiamuosius darbus ir puikiai suprantate, ką tai reiškia. Turit puikią progą prieš Kalėdas papildyti savo gerų darbų sąrašą ir padėti būsimai magistrantei. Tereikia skirti tik keletą minučių.
Iš anksto dėkoju už skirtą laiką - Jūsų nuomonė man labai svarbi tiriamuoju klausimu.
P.S. admin, būkite supratingi
http://www.######/ap...285da1a8e0.html
Yra speciali tema apklausoms mokslo skyrelyje.
Parašykit, ką vietoj grotelių reikia rašyti, nes nerodo.
Sveikos.
Gal kuri esat ėmusios akademines atostogas? Gal žinot kokia tvarka? Tarkim dabar prasidėjus sesijai ar galima išeit akademinėm atostogom?
QUOTE(tavomazvaike @ 2012 01 03, 22:11)
Sveikos.
Gal kuri esat ėmusios akademines atostogas? Gal žinot kokia tvarka? Tarkim dabar prasidėjus sesijai ar galima išeit akademinėm atostogom? 
Gali išeiti nuo kito semestro pradžios, per vidurį semestro studijų niekas nenutraukia. Jeigu esi išsilaikiusi kokius egzaminus ar atsiskaičiusi darbus, kitąmet tau juos užskaitys (priklausomai nuo dėstytojo, bet greičiausiai taip), bet turėsi naujai kartoti semestrą šitą, jeigu išeisi dabar pat.
Aha, o jei nutraukiu studijas ir kitais metais įstoju į ta pačią specialybe tik neakivaizdžiai, ar man praeiti dalykai užsiskaitytų? Na tarkim pirmam kurse buvo matematika anglu programavimas ir tas pats yra neakivaizdžiai pirmam kurse, tai kaip tektų man vėl viską kartot ar užskaitytų ir leistų eit į antrą kursą? Na nežinau ar aiškiai parašiau, sumaliau kažkaip.