Įkraunama...
Įkraunama...

Lituanisčių sambūris...

o aš nieko negausiu, bet užtat galėsiu džiaugtis ilgesnėmis atostogomis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2010 06 15, 16:20)

Dangiuk,
aš turėčiau gauti penktokams, galėsiu pasidalinti, tai bi galėsim mokytis kartu su penktokais 4u.gif

busiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Arktos @ 2010 06 15, 16:57)
o aš nieko negausiu, bet užtat galėsiu džiaugtis ilgesnėmis atostogomis nestuke.gif

jetau, kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif kada laukiamas/a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 06 15, 16:15)

ar nebūtų gaila pasidalint? aš iš kolegių tikrai nieko negausiu (dar bijau, kad ir akis iškabins, sužinojusios, kad 3 paralelines gaunu  unsure.gif )

Kai gausiu, dalinsiuos 4u.gif

QUOTE(Arktos @ 2010 06 15, 17:57)

wub.gif wub.gif wub.gif
Pamaina grįžtančioms thumbup.gif
Atsakyti

nu kaip faina bigsmile.gif sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nogood @ 2010 06 15, 11:19)
Sveika, aš dvyliktokė.. Gal galėtum pasakyt, kada žada skelbti rezultatus? NEC rašo liepos 1d., bet mokytojai kalba, kad jau anksčiau bus...  blush2.gif
Ir tikrai, gal teksto suvokimo atsakymus galima gauti?  ax.gif

Nemanau, kad bus anksciau.
Atsakyti
valio!!!!!!!!!!!!!!mano 12okai visi išlaikė mokyklinį!!!!!!! net ir gavę 24 tšk.!!!! smile.gif iš 9 mokinių du gavo 5, o visi kiti - 4 - tokie tad gražūs pažymiai. Dabar laukiu valstybinio...
Atsakyti
Mano tik vienas neišlaikė mokyklinio, tesugebėjo surinkti 4 taškus doh.gif valstybinio su nekantrumu laukiu
Atsakyti

Arktos, nu su super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 15 birželio 2010 - 20:53
QUOTE(modestina @ 2010 06 15, 20:56)
valio!!!!!!!!!!!!!!mano 12okai visi išlaikė mokyklinį!!!!!!! net ir gavę 24 tšk.!!!! smile.gif iš 9 mokinių du gavo 5, o visi kiti - 4 - tokie tad gražūs pažymiai. Dabar laukiu valstybinio...

Maniškių du šešetai, vienas penketas ir trys ketvertai.
Na gal žinot kuri, nuo kiek taškų septynetai prasidėjo. Kažko toks įtarimas, kad vienam nedaug iki jo trūko doh.gif

Valstybinį nežinau, trys gali neišlaikyt, rinkosi turintys 5 doh.gif
Atsakyti
Bet žemi balai, ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2010 06 15, 22:21)
Bet žemi balai, ane blush2.gif

Ko norėt, bandomąjį dar prasčiau parašė. Tik vienas vaikinas buvo geriau parašęs, bet dabar, per egzaminą, apsižioplinęs pasirinko rašyt literatūrinę temą. O mes jų gal dvi esam rašę doh.gif Vos 10 taškų ištempė už rašinį. Bet jis jau po egzamino iš karto sakė, kad padarė nesąmonę ir geriau neišlaikytų...

Daugiausiai iš maniškių 54 iš 100 buvo doh.gif
Atsakyti
Aš turėsiu penktokus ir septintokus. O vat kaip bus su planais, matysim. doh.gif

Dideliausi sveikinimai. Labai džiaugiuosi.

Atsakyti