QUOTE(maltakava @ 2010 09 27, 15:22)
Sveikos.Isduokit paslapti to kinietisko padaziuko?Koks receptukas?Nes kaip tik namie cukinija turiu ir nesumastau,ka su ja padarius.
Dekoju.
Kopijuoju iš autorės blogo:
2,5kg cukinijos
0,5kg paprikos
200gr cukraus
200gr aliejaus
200gr acto 9 proc.maistinio,nespiritinio
1 v.š. druskos
1 indelis 0,5 l pomidorų padažo
Eiga gan paprasta,cukinija nulupame,išimame sėklides,tada supjaustome kūbeliais norimo dydžio ,paprikas taip pat nuvalome,ir pjaustome kūbeliais,beriame į puodą,pilame aliejų,cukrų,druską verdame 30-40 minučių ,ttada pilame actą ir pomidorų padažą ir dar paverdame 10 minutėlių ne ilgiau,pilame į stiklaisnius,uždarome ir į šaldytuvą,jei žiemai tai kaitinti s tiklainius reikia,dangtelius dezinfekuoti. .Jis ypač tinka ruošiant saldžiarūgštę vištieną ,nerealu žinokit,skonis kaip pas "kiniečius"

)))