QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 09 27, 17:24)
Obuoliai suteikė tokį obuolinį kvapą ir skonį, nes jie patys saldoki buvo. Dėl įdomumo galite pabandyti, gal patiks

Mano vyrui patiko.
Ačiū, pabandysiu
QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 27, 21:15)
as taip pat stengiuosi nepiktnaudziaut,nes nera jos geraj,sudetis apgailetina,o ir skrandis mano ligoniukas...na bet kaip sakoma kartais galima

Į gamtą prie laužo mes imam tas stiklainiukuose, pvz. Kėdainių konservų fabriko, man jos nors kiek natūralesnės atrodo..
Na, o vakar valgėm:
I-desertinis varškės sūris (net nežinau iš kur atsirado šaldytuve, gal anyta atnešė..

) kava, arbata
II-brandinta žuvienė, grikių košė su mėsos gabaliukais (liko vienas keptas ant laužo sekmadienį, tai smulkiai supjausčiau ir pakepiau su svogūnais), raug. agurkėliai
III-vištienos kepsniukai su troškintom daržovėm (bulvė, morka, poras, kopūstas, žirneliai, cukinija, moliūgas, pom. padažas ir daug prieskoninių žolelių)