Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu, VIII temutė

QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 27, 23:17)
biggrin.gif as tai wa walgyt uzsimaniau taj bulwiu nuo pietu ejau uzkrimst i wirtuwe,kartajs net pagalwoju is kur pas mane tox apetitas biggrin.gif  blush2.gif

Man tai išvis nevalia užsukti vakarais į temas apie maistą biggrin.gif Tad lekiu miegoti greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 27, 20:35)
ai kažkaip nežinau kai viena esu, neverdu visai sriubų, jei jau labai užsinoriu tai į kokią valgyklą po universiteto nulekiu ar kavinėj su draugėm kai būam užsisakau, nu arba blogiausiu atveju turiu namie užpilamų, tų su E biggrin.gif

As tu uzpilamu irgi visada turiu, bet cia buna i darba, kai neturiu, nespeju ar tingiu ka pasigaminti pietums blush2.gif biggrin.gif na ir vasara jos keliauja i gamta dar , kai su nakvyne varom , labai gerai kokiem pusryciams sueina thumbup.gif
Vakar - pietums - sumustiniai su suriu, vyrui keptos marinuotos strimeles ( Norfoj akcija buvo ) tevukas kugeli pabaige
Vakarienei - keptas karpis ( maximoje akcija)
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 09 27, 17:24)
Obuoliai suteikė tokį obuolinį kvapą ir skonį, nes jie patys saldoki buvo. Dėl įdomumo galite pabandyti, gal patiks  mirksiukas.gif  Mano vyrui patiko.

Ačiū, pabandysiu 4u.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2010 09 27, 21:15)
as taip pat stengiuosi nepiktnaudziaut,nes nera jos geraj,sudetis apgailetina,o ir skrandis mano ligoniukas...na bet kaip sakoma kartais galima ax.gif

drinks_cheers.gif Į gamtą prie laužo mes imam tas stiklainiukuose, pvz. Kėdainių konservų fabriko, man jos nors kiek natūralesnės atrodo.. rolleyes.gif

Na, o vakar valgėm:
I-desertinis varškės sūris (net nežinau iš kur atsirado šaldytuve, gal anyta atnešė.. g.gif ) kava, arbata
II-brandinta žuvienė, grikių košė su mėsos gabaliukais (liko vienas keptas ant laužo sekmadienį, tai smulkiai supjausčiau ir pakepiau su svogūnais), raug. agurkėliai
III-vištienos kepsniukai su troškintom daržovėm (bulvė, morka, poras, kopūstas, žirneliai, cukinija, moliūgas, pom. padažas ir daug prieskoninių žolelių)
Atsakyti
Zaklada, gerai, kai kas atsiranda thumbup.gif svarbu ne dingsta lotuliukas.gif

Siandien pietums dar likusi karpi pasikepsim, vyras sake, nedet pietu, nes dar nuo vakar liko
Vakarienei grybu yra su svogunais ir pomidoru padazu, dar biskeli kiaulienos patroskinsiu su makaronais.
Ir jau obuoliu pyragas kepa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 28, 10:28)
I-desertinis varškės sūris (net nežinau iš kur atsirado šaldytuve, gal anyta atnešė..  g.gif )

lotuliukas.gif hihihi.gif sitas geras lotuliukas.gif as lygiai taip pat radau spinteleje keleta buroku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 09 28, 11:30)
Zaklada, gerai, kai kas atsiranda  thumbup.gif  svarbu ne dingsta  lotuliukas.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 09 28, 14:02)
lotuliukas.gif  hihihi.gif sitas geras  lotuliukas.gif as lygiai taip pat radau spinteleje keleta buroku  lotuliukas.gif

Tai jau taip.. lotuliukas.gif Mes gi išdidžios, ane, nieko mums nereikia, visko mes turim.. nail.gif Tai ir slapsto mamos paskui visokį gėrį. hihihi.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, man dar sumustinis su suriu
Pietus - ryziu-krabu lazdeliu misraine su duona (vakar pridariau, tai dar ir naktipieciams buvo)
Vakariene - bus brandinta darzoviu sriuba ir dar makaronai su lasisos (rinkinys sriubai is saldiklio, su daug mesos dar), grietines padaziuku.
Dar reik sugalvot, ka rytojui MB i darba pagamint g.gif nesumastau niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 28, 10:28)
I-desertinis varškės sūris (net nežinau iš kur atsirado šaldytuve, gal anyta atnešė..  g.gif )

biggrin.gif
O troškintos daržovės kaip skaniai čia nuskambėjo man, visas mėgstu, tai taip nerealiai, dar kokių kalafijorų ir man pasakų pasaka, nereikia jokių mėsų nieko tada...
Šiandien:
I-šašlykai su ryžiais, meduolis (vestuvių pyragas pas draugę, grįžo iš vestuvių sesers, tai mus su drauge vaišino)
II-patiekalas pavadinimu: "Viskas ką radau šaldytuve" biggrin.gif Pakepinau nukaulintą vienos vištienos blauzdelės mėsytę, dvi skilteles česnako, puse svogūno, gabalėlį sukinijos smulkintos, ant galo įpyliau puse puslitriuko to garsaus, skanaus paprikų-cukinijų padažo. Skonis nerealus, valgiau su bulvytėmis fri.
III-nektarinas
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 28, 18:34)
biggrin.gif
O troškintos daržovės kaip skaniai čia nuskambėjo man, visas mėgstu, tai taip nerealiai, dar kokių kalafijorų ir man pasakų pasaka, nereikia jokių mėsų nieko tada...

Nu tak ačiū.. koks komplimentas.. flirt.gif biggrin.gif

Vakar:
I-vaikas - tą nežinia iš kur atsiradusį sūrį baigė, mes - po sumuštinį su vištienos kepsniuku ir pomidoru, kava, arbata
II-labai brandinta žuvienė ir truputį brandinti vištienos kepsneliai su daržovėmis lotuliukas.gif
III-bulvių košė ir marinuoti baravykai su svogūnais ir grietine, obuolių kompotas, trapučiai
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 28, 14:43)
Tai jau taip..  lotuliukas.gif Mes gi išdidžios, ane, nieko mums nereikia, visko mes turim..  nail.gif  Tai ir slapsto mamos paskui visokį gėrį.  hihihi.gif

As tai kai nuvaziuoju pas anyta, tai irgi randu koki skanesta i maiseli ideta tongue.gif tipo ner cia ko visiems matyti, maziau sirdi skaudes lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien pusryciams kava su obuoliu pyragu
Pietums - man paskutiniai kepto karpio likuciai, MB grybai troskinti pomidoru padaze su svogunais, tevukui zuviene ( nes mes su MB zuvienes tai neee schmoll.gif blush2.gif )
vakarienei - virtos kiauliu kojos,sv.kopustu sriuba, vakaryksciu troskintu makaronu su kiauliena ir morkomis likuciai.
Atsakyti
Sveikutes,vakar net nerasiau meniu,nes namie nebuvau visa diena,turejau reikalu,MB taip pat grizo velai tai vakare tik desreliu uzkandom ir zagareliu su arbata smile.gif na o snd meniu toks:
Pusryciai:kiausiniene su desra ir suriu
Pietums:kepta vista,skrudintos bulvytes,dar burokeliu lapu sriuba
Vakariene:obuoliai tesloje smile.gif valgysim su pienuku ar arbata smile.gif
Atsakyti