QUOTE(ssiimmaa @ 2010 10 20, 10:29)
cia supjaustet kopusta, sumakalavot su farsu ir i skardele? kas ant virsaus tepta? nu kaip skaniai atrodo

kiek kepet laiko>?
Aga, kopūstą šiek tiek apviriau (jau pjaustytą), o visa kita - kaip balandėliams, faršas, ryžiai, kiaušinuką dėl "tvirtumo" įmušiau, prieskonių mėgstamų. Viską gerai permaišiau, į skardelę ir į orkaitę. Kepiau ant 200 laipsnių gal apie valandą
Ant viršaus, baigiant kept, pipiriukų užbarsčiau ir užpyliau grietinės su pom. padažu.
QUOTE(mickute7 @ 2010 10 20, 10:36)
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 10 20, 12:41)
Jau kaip skaniai atrodo... Užsimaniau. Jaučiu šiandien darysiu jei faršas spės atsileist iš kameros išimtas.
Ojej, ačiū visoms už komplimentus.

Jūs tikros draugės