Siandien:
Pusryciai - kava, saldainiai
Pietus - man pora sumustiniu su suriu, MB kepti kiausiniai su slapenke, duona
Vakariene - bulviu kose su padazu (pakeptos desreles, svogunas, poras, grietine)
Dar einu virti obuoliu kompota.
Nieko negaminau
pietums vyrams šaltiena, man kopūstų salotos, vakarienei likučius naikinom
O vat tevukas parveze grybu
dar šiandien Norfoje varškės užsipirkau po 0,79 uz pokelį, tai suku galvą ką čia artimiausiomis dienomis skanaus pasigamint iš jų

QUOTE(mickute7 @ 2010 09 01, 22:25)
Nieko negaminau
pietums vyrams šaltiena, man kopūstų salotos, vakarienei likučius naikinom
dar šiandien Norfoje varškės užsipirkau po 0,79 uz pokelį, tai suku galvą ką čia artimiausiomis dienomis skanaus pasigamint iš jų 

Saldūs varškės/moliūgo blyneliai mums labai

Grybų irgi turiu, jau ir užšaldžiau kelis indelius. Gal žinai kokį nesunkų/nebrangų/neriebų grybų pyragą?

vakar valgėm:
I-sausainiai, kava, vaikui arbata su pienu, karštas sumuštinis
II-liko vienas kepsniukas, tai susmulkinau ir pakepiau su morkom, svogūnais, likusiais ryžiais, gavosi toks a'la plovas. Vaikas - picerijoje su draugais šventė.

III-grybų sriuba, plokštainis (lygiomis dalimis ėmiau moliūgą, bulves, svogūnus ir tarkavau per "burokinę" tarką) su baltu padažu, obuolių pyragas, obuolių/razinų kompotas
tai ką dabar monologu viena rašysiu...?
vakar:
I-obuolių pyragas, kava/arbata
II-brandinta grybų sriuba, plokštainis
III-miežinių kruopų košė su kalakutiena, morkom, bulvėm, svogūniuku + pomidoro/agurko salotos su grietine
IV - MB pabaigė plokštainio paskutinį gabaliuką, vaikas - pyragą su pienu, aš batono su medum ir pienu..

vakar:
I-obuolių pyragas, kava/arbata
II-brandinta grybų sriuba, plokštainis
III-miežinių kruopų košė su kalakutiena, morkom, bulvėm, svogūniuku + pomidoro/agurko salotos su grietine
IV - MB pabaigė plokštainio paskutinį gabaliuką, vaikas - pyragą su pienu, aš batono su medum ir pienu..
Tai gi vakar pietums dar kas saltiena, kas siaip ka susirado saldytuve,
Vakarienei- pyragas su varske ir slyvomis ir aisku kepti grybai su spirguciais ir grietines padazu, virtos bulves ir agurkai su grietine
Papildyta:
ramiakas tik
as esu dar
Vakarienei- pyragas su varske ir slyvomis ir aisku kepti grybai su spirguciais ir grietines padazu, virtos bulves ir agurkai su grietine
Papildyta:
QUOTE(Zaklada @ 2010 09 03, 14:30)
ramiakas tik

QUOTE(mickute7 @ 2010 09 03, 14:35)
Ačiū tau, taupymo dieve, už Mickutę..

Pusrytukams, jie buvo velyvi- tai kepti grybai su kecupu ir duonyte.
Pietums prizvejotu eseriu kotletukai su bulviu kose ir agurkeliais marinuotais.
Vakarienei koks sumushtekas ir sausainiai su arbacike
Pietums prizvejotu eseriu kotletukai su bulviu kose ir agurkeliais marinuotais.
Vakarienei koks sumushtekas ir sausainiai su arbacike

QUOTE(Zaklada @ 2010 09 03, 14:38)

Na kadangi prasidejo grybavimas, tai mes toliau grybaujam , ir siandien grizom is misko, ir sveiciam grybus

Vakar grybu ir zuvies kotletai, dar ju ir siandien liko i miska veztis, o dabar vakarienei kepiau plakta kiausini su pienu ir su grybais , valgem su duona ir pomidorais

Vakar ir vel varem grybaut
tai i miska isidejau pienisku desreliu pasikepus tesloje ir lasiniu su duona ir agurkais. grizus issivirem kiausiniu, o vakarienei pirktiniai koldunai su grybu padazu

QUOTE(mickute7 @ 2010 09 06, 09:13)
Grybai grybai grybai

Penktadienio meniukas:
I-brandinta miežinė košė
Pietus ir vakarienė: cepelinai su varške (mama darė

Šeštadienį:
Į mišką taip pat dėjausi dešreles (bet gi nesugalvojau pakept tešloj

Vakarienei kepėm šašlykus + ryžiai, įv. salotų, ruoštų žiemai, degustavimas
Sekmadienį
I-varškė su uogiene, kava arbata
Į mišką pasikepiau karštų sumuštinių su dešrelių likučiais, sūriu, pomidorais, pirktinės bandelės
Vakarienei - makaronai su grietinėlėje troškintomis voveraitėmis (vaikis sakė, kad čia buvo jo svajonių vakarienė

Smagios savaitės

QUOTE(Zaklada @ 2010 09 06, 13:36)
Mes irgi vakar visa diena grybavom, tik nepamasciau, kad reiktu pasiimti ka valgyt, nes taip tai grizom baisiai isalke

Taigi, vakar:
Pusryciai - kava, sumustiniai su rukyta desra
Vakariene - virtos bulves, silke su svogunais ir majonezu
Naktipieciams - ledai (ilgai grybus valem

Siandien:
Pusryciai - kava
Pietus - MB brandinta silke su majonezu ir bulvem
Vakariene - grybai su svogunais ir grietine, virtos bulves.
Vakar pietums vyrams dar kotletu ir desreliu tesloje likuciai, man i darba pirktine bulviu kose,
vakarienei - grybu sriuba ir vistienos kotletai (Cento, is kameros) su grybu-morku-grietines padaziuku .
vakarienei - grybu sriuba ir vistienos kotletai (Cento, is kameros) su grybu-morku-grietines padaziuku .