Vakar.
I - avizine kose su razinom, sumustiniai, arbata, veliau man - kava su juodo sokolado gabaliuku.
II - trinta moliugu sriuba (saldymo kameros valymas pries nauja sezona) su orkaiteje keptais batono skrebuciais, apslakstytais alyvuogiu aliejum ir kapotais cesnakais.
III - spageciai su padazu is farso ir darzoviu (is tikruju padazas - tai keptuveje sutrinti, uzpilti pienu ir patroskinti keli brandinti
tefteliai) su svieziu darzoviu salotom (agurkai, pomidoras, ridikeliai, svogunlaiskiai, krapai, keletas alyvuogiu ir smulkintu sauleje dziovintu pomidoru, su alyvuogiu aliejum ir lasiuku balsaminio acto).
Siandien.
I - manu kose su trintom braskem, sumustiniai, arbata.
II - brandinta moliugu sriuba, saldytu uogu kompotas (vis dar likuciai is saldymo kameros).
III - plovas su serniena, gamintas orkaiteje, prie jo - sviezi agurkai. Desertui - arbuzas.