QUOTE(liepsna pievoje @ 2010 07 13, 00:35)
Samarija gal ir neblogai, tačiau pastangų reikalauja nemažai (ilgasis maršrutas). Kai praeita, pamatyta, tuomet atrodo smagu, tačiau malonumo pačiame procese, ypač prieš pabaigą, tikrai nedaug. Juodi nagai gali būti tik nuo prastos avalynės, o raumenis, manau, skauda porą dienų visiems. Bet kokiu atveju pabandyt tikrai verta.
Tiesa sakant, man Samarijoj buvo visai nebaisu ir pastangu reikejo ne tiek daug kiek tikejausi... Prisiskaiciau ivairiu atsiliepimu internete ir susidariau nuomone ,kad bus tikrai labai blogai (net galvojau, kad gal geriau neiti, nes neatlaikysiu) , net maniau, kad kokiam 12km jau merdesiu ir asiliuko Samarijos iveikimui prireiks, bet... ejau ir praejau. Sunkiausia vieta man buvo jau ejimas lygiu keliu iki to miestelio Agia Roumeli (ar kaip jis ten..), bet kadangi ten tikrai nebuvo 3km eiti, tai visa ta kankyne greit baigesi. Tik nepagalvokit, kad esu kokia vos ne sportininke ar pan. tikrai nesu ir vaikstau, manau, ne tiek daug (nebent iki darbo nueiti apie 1km kam nors atrodo daug). Taigi visiems rekomenduoju eiti i Samarija ir nera jau ten taip baisu kaip kad atrodo! (na, nebent turit kokiu rimtu sveikatos problemu, tai gali buti nekas)
Is Kretos grizom pries savaite. Gyvenom Oasis viesbutyje. Viesbutis - nuostabus (ypac savininkai), bet to nepasakyciau apie miesteli, kuriame gyvenome (Skaleta). Didziausia pramoga tame miestelyje budavo pasivaiksciojimas po kito, daug didesnio viesbucio teritorija

. Kretoje aplankeme Chanija, Retimna, Agia Galini, Matala, Herakliona (visur vykom autobusu), taip pat Samarija i kuria emem ekskursija is Novaturo. Paskui gal ir nuotrauku ikelsiu