Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XI

QUOTE(Udrius @ 2011 01 27, 14:34)
Rentymnas, Malia. Šiaip tai vis viena geriau jau su gumiaškom maudytis, visada aš vežuosi...

O kodel? del gyvuneliu?
Gerai, Retymnas. Einu ieskot kokie ten viesbuciai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre14 @ 2011 01 27, 08:09)
Na manau, akd biržely geras oras, nes aš pernai buvua gegužės pabaigoj,t ai jau buvo šilta. Galiu rekomenduoti Rethymno regione viešbutį - Joan beach, atrodo 3 žv, bet tikrai viskask puiku, viešbutis ant jūros kranto, maistas skanus, susisiekimas patogus. Tikrai labai džiaugiausi. ir jau šiemet vėl norėjau ten pat važiuot, bet apasisprendžiau, akd dar reikia aplankyti nematytą Ispaniją...

o kokius rubus veztis geguzes menesiu? striukeles, siltesnio megstinio, kelniu reikia? Ar juros jau galima normaliai maudytis?
Atsakyti
Nu bet man Malia (pro sali vaziuojant...) atrode tokia labai nyki, ar as kazka maisau?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 27, 14:30)
Vis tiek noretusi kad salia viesbucio pliazas butu. Koks regionas maziausiai akmenuotas? As del dukros, ji paniskai tu akmenuku bijo, neikisiu i jura.

tikrai nebuvo akmenu Amoudaroj (Herakliono priemiestis skaitosi) ir Gouves miestuko pliaziuke. siaip, kai papludimiai valstybiniai, tai galima pasivbaiksciot ieskant geresnio kranto, nes visur yra visokiu. bet mums akmenu nepasitaike nei sykio.

jei ka domintu atsiliepimai apie Star Beach Village (Hersonisos), Gouves park and Village (Kato Gouves) ir Dolphin bay (Amoudara) viesbucius, brukstelkit Az.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 01 27, 08:28)
Na jau na jau smile.gif Tikrai nuėjus į agentūrą gausi geresnes kaina, ypač kai turi pažystamus agentus ar perki ne pirką kartą. Nemanau, kad Kretoje protinga rinktis 4-5* ir dar su AI, maistas vietos kavinėse super, taip kad AI pirkimas gaunasi šiek tiek pinigų išmetimas. O dar priedo jei keliauji po šalį, tai viešbutis reikalingas tik miegui... Vėl gi tada tik pinigų išmetimas...

Matyt aš papuoliau į netikusią agentūrą,o pažįstamų neturėjau. Bet internete man visai patiko rinktis.
Kas teisybė,tai jei važiuoti į Kretą,tai tik keliauti.Nei vienos dienos negulėjom tame pačiame pliaže.Visus išbraidžiojom.Taigi pietūs visada nuplaukdavo,o vakarienė būdavo neblogai su AI,nes galėdavai gurkšnoti džiną su citrina be saiko iki nakties nebeskaičiuodamas euriukų.
Nors ir viešbutyje maitino neblogai,bet pakeliuose,ypač kalnų kavinukėse būdavo toks skanus šviežus naminis maistas,seilė tysta prisiminus.
Atsakyti
Aha. Tai vadinas, ner problemu vidury keliones i "objekta" prisiparkuot kazkur ir issimaudyt patikusiam pliaze? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 27 sausio 2011 - 20:44
QUOTE(Alexia @ 2011 01 27, 17:33)
O kodel? del gyvuneliu?
Gerai, Retymnas. Einu ieskot kokie ten viesbuciai.  smile.gif

Tiesiog taip patogiau, kažkaip jau įpratau per kelis metus ir kaip ir nieko , o ir saugiau ...
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 27, 21:44)
Aha. Tai vadinas, ner problemu vidury keliones i "objekta" prisiparkuot kazkur ir issimaudyt patikusiam pliaze?  biggrin.gif

Į mokamus pliažus vos ne su visu automobiliu gali atvažiuot. O labiausiai smėlėti ir gražiausi paplūdimiai,kuriuose buvome -Matala (pietuose) ir Elfonisi thumbup.gif Jokių tapkių nereikėjo. Būtinai įtraukite į savo maršrutą,nesigailėsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimute: 28 sausio 2011 - 00:12
Kas liecia batus i vandeni, tai musm kelioniu agenturoj dar pasakė, akd tų gyvūnėlių gali pasitaikyti. Nors man neteko sutikti.
o del aprangos, megztuko gal ir reiktu, bet daugiau tai nelabai ko šilčiau. O maudytis tirkai buvo galima gegužę.
Atsakyti
Superinis pliazas yra Bali. Smeliukas grazesnis negu Nidoj ir taip pamazu pamazu gileja. Dukros istrauk nebuvo imanoma. Viesbutis buvo Thalea Beach, bet maistas baisus vaisus baisus!
Atsakyti
Okuriam regione yra Phaedra Beatch viesbutis. Gal kas buvo jame?
Atsakyti
Phaedra Beach yra Malijoj, pačiam miestelio pakrašty. Mes šalia kitam viešbuty buvom, tai paėjėti iki miesto tikrai reikia. Pliusas - labai geras smėlėtas paplūdimys mirksiukas.gif
Atsakyti