Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XI

QUOTE(Andraja @ 2011 02 08, 17:36)
Žiūrinėju keisti Egiptą į Kretą ir sužavėjo Elunda. Kaip ši vietovė? Renkuosi iš viešbučių Elounda Ilion ir Elounda Aqua Sol Resort. Dėja nei 1 atsiliepino novaturo paslapyje apie juos nėra. Gal geriau rinktis kitą vietovę?

Elunda laikomas bene elitiskiausiu kurortu Kretoje:) Buvome ten uzsuke keliaudami automobiliu -- iskart pasakiau, kad tai mano svajoniu vieta kitoms atostogoms Kretoje. Atmosfera man Nida primine...
O sie viesbuciai kiek susigaudau, is paprastesniu, berods jura ten tolokai.Pasiziurekit www.tripadvisor.com, ten apie bet kuri viesbuti rasit atsiliepimu. As irgi juos ziurinejau, nes taip pat keiciam Egipta i Kreta. Bet mes susigundem dar nepazintu ir isgirtu Chanijos regionu (Altheia Village). Sekmes renkantis!
Atsakyti
QUOTE(klara c @ 2011 02 11, 02:42)
Elunda laikomas bene elitiskiausiu kurortu Kretoje:) Buvome ten uzsuke keliaudami automobiliu -- iskart pasakiau, kad tai mano svajoniu vieta kitoms atostogoms Kretoje. Atmosfera man Nida primine...
O sie viesbuciai kiek susigaudau, is paprastesniu, berods jura ten tolokai.Pasiziurekit www.tripadvisor.com, ten apie bet kuri viesbuti rasit atsiliepimu. As irgi juos ziurinejau, nes taip pat keiciam  Egipta i Kreta. Bet mes susigundem dar nepazintu ir isgirtu Chanijos regionu (Altheia Village). Sekmes renkantis!

Paskaitinėjus tiek angliškus, tiek ir rusiškus atsiliepimus užvakar rezervavomės 05 15 kelionę į Eloundą Ilion viešbutį. Vaizdai iš šio viešbučio mane sužavėjo, vienintelis minusas, kad viešbutyje nesiūlo AI ir iki gero pliažo paeiti reikia, bet tame problemos nematau thumbup.gif
Atsakyti
O as kazkaip uzsikabinau ant Star Beach willage. Nezinau kuo jis mane patrauke. Ar buvo kas jame?
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2011 02 08, 16:36)
Žiūrinėju keisti Egiptą į Kretą ir sužavėjo Elunda. Kaip ši vietovė? Renkuosi iš viešbučių Elounda Ilion ir Elounda Aqua Sol Resort. Dėja nei 1 atsiliepino novaturo paslapyje apie juos nėra. Gal geriau rinktis kitą vietovę?

Elounda Ilion buvome pernai. Viešbutis po rekonstrukcijos, tvarkingas. Gyvenom bungale - atsiveriantis vaizdas superinis. Maistas skanus ir įvairus. Nemažai tradicinių patiekalų. Viešbučio pliažu nesinaudojom, nes kiekvieną dieną keliavom...keliavom ir mėgavomės laukiniais (ir ne tik) pietinės dalies paplūdymiais. Tiesa, gal kam aktualu - gėrimai į vakarienę neįskaičiuoti, juos reikia pirkti atskirai. Kainos nemažos, tad nusiteikite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2011 02 10, 20:29)
sveikos,

ketiname į Kretą lėkti rugsėjo mėn viduryje. Koks oras būna tuomet?

Prieš keletą metų buvome rugsėjo viduryje. Oras buvo geras, t.y. karšta, bet ne per daug. Kažką ilgomis rankovėmis užsimesti norėjosi nebent 5 ryto, kai išvykome į Samariją. Daugiau šiltesnių rūbų neprireikė.
Atsakyti
Kas yra BUNGALAS?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 02 11, 16:15)
Kas yra BUNGALAS?

Namelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 02 11, 10:54)
O as kazkaip uzsikabinau ant Star Beach willage. Nezinau kuo jis mane patrauke. Ar buvo kas jame?

mes esam buve 2006 m.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 02 11, 17:03)
mes esam buve 2006 m.

Ir kaip? Gal galetumet papasakot placiau.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 02 11, 17:06)
Ir kaip? Gal galetumet papasakot placiau.

o kas konkreciai domina?
vieta, maistas, aptarnavimas?
turekit omeny, kad buvom senokai, bet keistis labai neturetu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 02 11, 17:53)
o kas konkreciai domina?
vieta, maistas, aptarnavimas?
turekit omeny, kad buvom senokai, bet keistis labai neturetu.

Tai viskas ka isvardinote ir domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 02 11, 18:34)
Tai viskas ka isvardinote ir domina  biggrin.gif

Vieta - miesto pati pradzia, visiskai salia akvaparko. papludimys per kelia ir dar kavinukiu eile, bet nu maxiimum 2 min, per akvaparko teritorija pereit reik.
papaludimys prastokas, toks molio - smelio hibridas, juosta ganetinai siaura. pliusas tame, kad graikai kol ismiegodavo, tau buvo dienu, kad pinigu nepaimdavo uz gultus.
dienomis labai triuksminga nuo akvaparko. bet uzsidarius langus pietu miegot galima. apie 23 val nutildavo (cia geguzes men, vasara gal ilgiau). pats viesbutis tokiais lyg ir korpusais, tai tolimesni tolokai nuo valgymo vietos, bet siaip teritorija nors nedidele santykinai, bet tvarkinga, priziureta. vaikams yra zaidimu iakstele ir baseinas. sporto sale veike, bet ne viskas. animacijos nebuvo (man tai pliusas, i miesta sliauzdavom). vakarais yra kur pasibodziot, krantinej pilna kaviniu.
ir siaip, miestas su kruva pardziu, didelis pasirinkimas svieziu vaisiu buvo ir t.t.

maistas viesbuty labai geras. desertai superiniai, viskas sviezia ir skanu. keliomis dienomis veliau nei mes atvaziavo musu seimos draugai, vyras yra dirbes kruiziniuose laivuose, sake apie virtuves geruma galima sprest is to, ar pusryciams kepa kaiusiniene. jei kepa, vadinas aukstenis lygis, nes tie omletai is milteliu.

aptarnavimas geras. musu kambarine nelabai tvarkinga buvo, draugams nuskilo labiau. seimyniniai kambariai pirmuose aukstuose labiau, su teraselem jaukiom.
kontingentas daugiausia olandai, belgai. rusu nesutikom, mes buvom vieni pirmuju lietuviu.

jei vaziuot tusintis labiau, viesbutis tinkamas. jei su vaikais - yra geresniu pasirinkimu. tiesa, atvyke gavom taloniukus vienai dienai nemokamai i akvaparka.
Atsakyti