Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Įdomu būtų sužinoti jūsų, mielos mamytės, nuomonę apie sienines spintas. Asmeniškai aš jomis žaviuosi, ypaš jei dar į ją galima įeiti, užsidegti šviesą, kurioje gali pasidėti ir lyginimo lentą. Nemanau, kad tai tėra tik mados reikalas, juk labai praktiškas ir patogus dalykas, tos sieninės spintos, nereikia namų užgriozdinti visokiom spintom spintelėm, o svarbiausia, kad viskas jose sudėta, sukabinta tvarkingai, nereikia pusvalandį kuistis ir nieko nerasti  :smile.gif

Na, o kokia jūsų patirtis? Ar patenkintos tos, kurios turite?
Atsakyti

Ar patenkintos tos, kurios turite?

Labai patenkinta. Nors pas mane pakankamai didelis koridorius(15kv), vistiek nenorėjau jo užgriozdot spinta. Tai išgriovėm senąjį karcerį, padarėm lentynas, o duris užsakėm "Spintų pasaulyje". Pasiutusiai gražiai atrodo :smile.gif.
Atsakyti
Žinau, kad kai kas apskritai (kas mažai vietos turi) tokias spintas daro tamsiuosiuose kambarėliuose.

Šiaip su stumdomosiomis durimis man irgi labai patinka. Tačiau kartais aš nesuprantu tų kainų logikos, juk atrodo stumdomosios duris - anokių čia mechanizmų reikia, o kainos kosminės. Va, mano pusbrolis ne per seniausiai pasidarė: atitvėrė kambario kampą; siena liko tapetuota, lubos irgi "puta" išklijuotos, į tą spintą įeina pakaboms vamzdžiai ir tos durys su mechanizmais - kaina 1000 lt.  :o... nu nežinau, aš už tuos 1000 lt. bala žino ką pasidaryčiau  :smile.gif (beje jam darė Kaune)
Atsakyti
Taigi viena lenta kainuoja kžkur 40Lt ohmy.gif. Statė, atseit pritrūko, tai dar tą reikėjo užsakyt.
Atsakyti
Mes taip pat ieskojom kas mums padarys duris koridoriaus gale stumdomas,be lentynu,be nieko-tik pacias duris.Visos firmos be 1000lt net i kalbas nejo.Tai mes pasiskambinom meistram kur daro pagal uzsakyma baldus,padare uz 300lt. smile.gif
Atsakyti
Aga, gal galima būtų gauti tų meistrų koordinates?
Atsakyti
O kaip jus manot, gal galima viską nusipirkti atskirai, o jau nagingesnis vyras ir pats susimeistrauti galės ?
Atsakyti
mano vyras viska dare pats, tai visa spinta kainavo apie 100lt, o durim stumdomom nepagailejom ir isidejom veidrodines- ir patogu, ir veidrodzio nereik
Atsakyti
mano vyras viska dare pats, tai visa spinta kainavo apie 100lt, o durim stumdomom nepagailejom ir isidejom veidrodines- ir patogu, ir veidrodzio nereik

O kur viska pirkotes?
Atsakyti
Pas mus namuose jau 2 tokios spintos yra. Labai patogu, o be to daug talpiau negu pirkti paprasta, tuo labiau kai pas mus namuose toki nedideli kambariai. Ir dar zadame daryti 3cia,o veidrodziai optiskai padidina kambarius, nors su jais brangiau. Taciau as nemanau kad jie butini ant visu spintos duru, pas spinta 3ju duru, o veidrodis tik vienas ir tikra pakanka. O miegame veidrodziai pagal ,,Feng shui'' apskritai nerekomenduojami wink.gif
Atsakyti

O kur viska pirkotes?

kad nelabai ir zinau- vyro cia rupestis buvo  ;) vienzo, visa vidu dare is elementariu lentu, pacias spintos sienas is gipso kartono, nu, dar reikejo dazu... kaip ir viskas. aisku, is metaliniu konstrukciju gal ir graziau atrodo, bet ir brangiau
Atsakyti
Aga, gal galima būtų gauti tų meistrų koordinates?

Tas meistras kaunietis,bet jei kam reikia tai prasau: mobilus 865077340,namu 541678,tik vardo nepamenu.Daro baldus pagal uzsakyma tikrai labai pigiai,taip pat viska kas su mediena susije.Bent mes kokybe patenkinti. wink.gif
Atsakyti