drauge daresi tokia spinta VESIDOJ, nu labai
faina ir patogi, nu bet kaina tai irgi nemaza...
Tiksliai neprisimenu, bet jau tada tai diidele pasirodee.
Mes žadam darytis miegamajo spintą slqnkiojančiom durim nuo grindų iki lubų.Apvažiavom Kaune kelias firmeles,įdomiaisiai pabraižė ir patarė ''Slankiojančios sistemos'',bet visai nieko ir ''Vesida ''pasirodė.Kiek žinau ,ir Vilniuj jos yra.Kaina nemaža ,atrodo kokybiškai ,o kaip iš tikrųjų tai galas žino.
Aga, mes irgi norejome koridoriuje spinta slankiojanciomis durimis isimontuot, nes erdve nemaza, bet kai suzinojom kainas, tai atsoko fantazija...ziurejome ir Vesidoje ir Emiroje (cia Kaune), tai pagal musu ismatavimus( 2 ilgio ir virs 2 aukscio, gylis 60 cm) iseina apie 2500 lt.mums pasirode per brangu...nors atrodo tai gerai...
O kazin patiems ar sunku butu pasidaryt
? Juk kas ten yra! Lentynos, pakaboms vietele... Galima butu tik priekines duris uzsisakyti firmoj. O isistatyti nemanau, kad problema patiems butu

QUOTE (trola @ 2004 05 18, 22:51) |
Aga, mes irgi norejome koridoriuje spinta slankiojanciomis durimis isimontuot, nes erdve nemaza, bet kai suzinojom kainas, tai atsoko fantazija...ziurejome ir Vesidoje ir Emiroje (cia Kaune), tai pagal musu ismatavimus( 2 ilgio ir virs 2 aukscio, gylis 60 cm) iseina apie 2500 lt.mums pasirode per brangu...nors atrodo tai gerai... |
va ir aš su tokia pat atšokusia fantazija nuo kainos

Mano draugei prieš gerus 5-6 metus darė spintą slenkančios sistemos. Liuks išsilaikius, stovi kaip įkalta, naudojama labai intensyviai ir pora pramuštgalvių sūnelių namie ją aptranko

QUOTE (viksrelis @ 2004 05 19, 07:47) |
O kazin patiems ar sunku butu pasidaryt ![]() ![]() |
O gal kas taip daret??
Kiek vien tik slankiojancios durys kainuotu

Mes jau dvi tokias spintas esame užsisakę. Naudojame gal kokius 4 metus. Ir jokių problemų. Abi jos buvo "Stanley". Tikrai gera kokybė, nieko prikišti negaliu, bet ir kaina nemaža...
O dėl projektų tai reikia išsiskviesti juos į namus. Jie patys paprojektuoja, ir jokios čia problemos nėr. Tiesa, tik reik apsispręst ko nori.
O dėl projektų tai reikia išsiskviesti juos į namus. Jie patys paprojektuoja, ir jokios čia problemos nėr. Tiesa, tik reik apsispręst ko nori.

Mes taip darysim (neaišku kada).Užsisakysim gražias duris(visą karkasą)ir pačią sistemą,o lentynėles seniuose išsipjausim ir susidėsim.
Durų kaina priklausytų nuo to ,kokios tos durys(mes norim tokių lyg pintų),bet vis tiek sutaupyt kokį 1000 galima ,man atrodo.
Durų kaina priklausytų nuo to ,kokios tos durys(mes norim tokių lyg pintų),bet vis tiek sutaupyt kokį 1000 galima ,man atrodo.
Kaip gerai, kai yra kas padaro...
Na mes su vyreliu esam tokie baltarankiai, todel uz tai ir mokam. Kaina nemaza, bet graziai atrodo ir kokybe gera. Tai uz miegamojo nediduke spintele mums vesida pabraize uz 1616lt, visai normaliai palyginus, ir vaiku kambaryje panasi kaina...
Girdejau, kad vesida labai neblogai daro. Draugams dare slankiojancios sistemos, tai nelabai kokybiskai padare, lentynu laminuote su tarpeliais, labai nekaip atrodo..O apie Emira isvis patyliu, jau vien tai kad pardavejas mus itikinejo detis pigesnes ir paprastas, kai mes norejom su plastiku, na nepagailint pinigeliu uz kokybe galima ir geresne imti..o cia vardina "jums sitas per brangu, va sitas pigiausia, kam tas plastikas toks brangus!, sita spinta isvis jums papigiai parduosiu (o baisuokle, siaubas
) ir t.t."

Girdejau, kad vesida labai neblogai daro. Draugams dare slankiojancios sistemos, tai nelabai kokybiskai padare, lentynu laminuote su tarpeliais, labai nekaip atrodo..O apie Emira isvis patyliu, jau vien tai kad pardavejas mus itikinejo detis pigesnes ir paprastas, kai mes norejom su plastiku, na nepagailint pinigeliu uz kokybe galima ir geresne imti..o cia vardina "jums sitas per brangu, va sitas pigiausia, kam tas plastikas toks brangus!, sita spinta isvis jums papigiai parduosiu (o baisuokle, siaubas

DAREMES VESIDOJ, PRIES KOKIUS 1,5 METU.KOL KAS SKUNDU NETURIM
KAINA LABAI PRIKLAUSO NUO MEDZIAGU -KA PASIRINKSIT
PATIKO VYRIOKAS, KUR PROJEKTUOJA, NA MAN ATRODE KAD PROTINGAI PATARE ANT KO VERTA TAUPYTI, ANT KO NE

KAINA LABAI PRIKLAUSO NUO MEDZIAGU -KA PASIRINKSIT

PATIKO VYRIOKAS, KUR PROJEKTUOJA, NA MAN ATRODE KAD PROTINGAI PATARE ANT KO VERTA TAUPYTI, ANT KO NE

QUOTE (sauluke @ 2004 05 19, 16:46) |
DAREMES VESIDOJ, PRIES KOKIUS 1,5 METU.KOL KAS SKUNDU NETURIM ![]() KAINA LABAI PRIKLAUSO NUO MEDZIAGU -KA PASIRINKSIT ![]() PATIKO VYRIOKAS, KUR PROJEKTUOJA, NA MAN ATRODE KAD PROTINGAI PATARE ANT KO VERTA TAUPYTI, ANT KO NE ![]() |
O tas vyriokas turbut is Kauno??