Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Sveikos.............
šiandien ne mano diena................. sako nereik prisirišt prie datų.... dienų..... mėnesių................ bet........... šiandien mano mažiukei būtų jau 2 metai ir 6 mėnesiai............... jau tiek laiko mano gyvenime yra skausmas..... jau paslėptos ašaros............ tuštuma, atsiradusią tą siaubingą antradienio rytą...... tos dienos vaizdai vis dar ryškūs......... atsimenu viską....................
kartais pagalvoju, kokia aš nedėkinga - turiu džiaugtis, nes turiu nuostabų sūnų......... o taip norėčiau turėti juos abu................ bet kuri iš mūsų to nenorėtų...............
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2010 07 29, 22:09)
Ir man to reikejo...Ir dabar reikia...

Kaip magnetas kapeliai traukia. Turbut visoms taip - ramybe ten tokia...
Atsakyti
http://www.15min.lt/...imius-57-109416

Truksta zodziu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 07 29, 23:36)
Kaip magnetas kapeliai traukia. Turbut visoms taip - ramybe ten tokia...

O musu kapelis toli 255km doh.gif , labai liudna, kad negalim ten dazniau nuvaziuoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 29, 17:37)
o mes jau grizome.vis delto pirmad isvaziavome.slapimo tyrimas geras buvo.antrad turejo zonduot, bet nukle, nes kruajyje daug leukocitu rado, o beteo gydytojo mamai kazkas atsitiko, tai tada tik treciad-zondavo, .uztruko 2 h.tada 4 val-reanimacija, ir keliavo mpalatosn.tik negalima buvo judint, tik gulet ant nugarytes.o ketvirtad jau namo...na, daktarai patenkinti tai ka rado.spaudimas pakrites.tai mum superine naujiena..tik gaila, kad vaika subede, nes daug kraujo eme, dar neskiaciavau duriu skyluciu, bet nemaziau 10

saunuoles judvi 4u.gif taip ir toliau mirksiukas.gif

QUOTE(miilita @ 2010 07 29, 22:35)
Sveikos.............
šiandien ne mano diena................. sako nereik prisirišt prie datų.... dienų..... mėnesių................ bet........... šiandien mano mažiukei būtų jau 2 metai ir 6 mėnesiai............... jau tiek laiko mano gyvenime yra skausmas..... jau paslėptos ašaros............ tuštuma, atsiradusią tą siaubingą antradienio rytą...... tos dienos vaizdai vis dar ryškūs......... atsimenu viską....................
kartais pagalvoju, kokia aš nedėkinga - turiu džiaugtis, nes turiu nuostabų sūnų......... o taip norėčiau turėti juos abu................ bet kuri iš mūsų to nenorėtų...............

console.gif tavo angeliuke gimusi sausio 29? manasis irgi tik jau butu metukais vyresnis 3m ir 6 men verysad.gif didutis jau butu...
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 07 29, 22:46)
http://www.15min.lt/...imius-57-109416
Truksta zodziu...   verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

toks siurpas per kuna perejo, kad net baisu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 29 liepos 2010 - 21:51
mergaitės,mergaitės ka be sakyti mano gin net bijo į mano puse pažiūrėti,
Papildyta:
kaip bebūtu sunku mano saulytė gimė26mirus ,o dabar vyro brolio duktė pagimdė26 .aš ta diena degsiu žvakelę o ji džiaugsis dukros gimimo diena .......paradoksas doh.gif
Atsakyti
aciu visom.tai pas mus nera cia super gerai viskas, tiesiog kolkas yra pagerejimas, o ir tuo labai dziaugiuosi, svarbiausia nepablogejo, arba kad vietoj nestovim..
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 30, 08:56)
aciu visom.tai pas mus nera cia super gerai viskas, tiesiog kolkas yra pagerejimas, o ir tuo labai dziaugiuosi, svarbiausia nepablogejo, arba kad vietoj nestovim..

Neringuskinai 4u.gif Linkiu kad ir toliau ta linkme wub.gif

Del giniu - as saviskes net nemaciau po visko, nes pakeiciau poliklinika.
Bet turiu nuostabia privacia, pas kuria vaiksciojau pries nestuke.gif ir echo per nestuke.gif, kuri man labai labai padejo, ir visokeriopai kitaip palaike. Vis pagalvoju kad jeigu buciau prie pabaiga pas ja nuejus, gal viskas galetu but kitaip angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 29, 21:24)
Lankiau kapelį kasdien diena dienon... šalia jie.. pėsčiomis nueidavau... man reikėjo.

Man ir reikejo,bet kadangi tolokai,tai i savaite 2-3kartus nuvesdavo b,nes pati vairuot nepajegiau...

QUOTE(xiuke @ 2010 07 29, 22:20)
siandien vienai pazistamai prasitariau apie savo nelaime...suregavo, taip ramei: na liudnoka zinia, sako bet jus juk jauni turesit dar, tik va gaila,kad tiek lauket...sakes, nesitikejau,ir jauna mama, o taip...
svetimo skausmo nebuna, tas tiesa... verysad.gif

verysad.gif kas to nepatyre,niekad nesupras musu....

QUOTE(miilita @ 2010 07 29, 22:35)
Sveikos.............
šiandien ne mano diena.................

console.gif

QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 30, 08:56)

Geros naujienos! Linkim,kad ir toliau padetis tik geretu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2010 07 30, 09:25)
Vis pagalvoju kad jeigu buciau prie pabaiga pas ja nuejus, gal viskas galetu but kitaip angel_sadangel.gif

Ir as vis dar galvoju,kas butu jeigu butu.... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas....sunkios man kazkokios tos paskutynes savaites verysad.gif

QUOTE(kumpiene @ 2010 07 29, 12:05)
Ta proga ir mes biskiuka pasirodom:

wub.gif

QUOTE(*ermita* @ 2010 07 29, 17:26)
o mus paprašė būti krikštatėviais.berniuko,kuriam dabar tiek,kiek mūsų Angeliukui buvo...grįžtam namo su pirkiniais,o širdis plyšta.rodos atsisuksiu,o ant galinės sėdynės sėdės mano abu sūnučiai.žinau,kad nesėdės.tai ir neatsisukau verysad.gif

Nesenai buvau krikstinose....buvo viskas labai fainai suorganizuota....buvo ir labai graziu zodziu apie angelus....kurie taip spaude sirdi kad vos asaras sulaikydavau...o jai negaledavau iseidavau is sales.... verysad.gif gaila kad grazus zodziai mums nesa skausma..

QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 29, 17:37)
o mes jau grizome.vis delto pirmad isvaziavome.slapimo tyrimas geras buvo.antrad turejo zonduot, bet nukle, nes kruajyje daug leukocitu rado, o beteo gydytojo mamai kazkas atsitiko, tai tada tik treciad-zondavo, .uztruko 2 h.tada 4 val-reanimacija, ir keliavo mpalatosn.tik negalima buvo judint, tik gulet ant nugarytes.o ketvirtad jau namo...na, daktarai patenkinti tai ka rado.spaudimas pakrites.tai mum superine naujiena..tik gaila, kad vaika subede, nes daug kraujo eme, dar neskiaciavau duriu skyluciu, bet nemaziau 10

saunuole tavo mergyte wub.gif
user posted image

QUOTE(xiuke @ 2010 07 29, 22:20)
siandien vienai pazistamai prasitariau apie savo nelaime...suregavo, taip ramei: na liudnoka zinia, sako bet jus juk jauni turesit dar, tik va gaila,kad tiek lauket...sakes, nesitikejau,ir jauna mama, o taip...
svetimo skausmo nebuna, tas tiesa... verysad.gif

console.gif ji norejo tave paguosti....gal nelabai teisingai parinko zodzius...
QUOTE(monikam @ 2010 07 29, 22:46)

Kosmaras blink.gif gyvena zmogus ir net sazine negrauzia...ir syrdis neskauda user posted image
Atsakyti
sveikos... verysad.gif
mum snd su vuru 5metu metines vestuviu...deja liudnos...
siandien vel sunki diena, siaubingai...
turejau susitikima su savo ginekologe, atsikeliau ir taip drabancia sirdimi...nuvaziuoju i poliklinika, uzeinu pas ja i kabineta, atsisedu ir aisku zliumbt pradedu... verysad.gif o ji man ir sako: TAI VIS DAR NEGALI SUSITAIKYT SU TUO KAS IVYKO??? nu kosmaras ismuse mane zinokit is veziu...nebegaliu ne zodzio pratart,paskui sakau juk tik tiek laiko tepraejo...pasakoju jai ekspertu isvadas,o ji sao mala kad cia galejusi but kaip staigi naujagymiu mirtis, zodziu nepaaiskinama-suka savo sikna ir tiek...sakau jaikad kraujas mano 7,3 buvo pakiles, o ji man aiskina kad norma iki 7,7 sad.gif vienu zodziu...
paskui israso raminamuju kazkokiu,sako manau tau to uztex, neprireix jokiu psichiatru issikapstysi pati...nu kosmaras...paklausia apie pieno kaupimasi , ir ar vis dar kraujuoju, bet nebesako,kad va ateik patikrinsiu po 4savaiciu dar, AR APIE KITA NESTUMA IR PAN...nieko...BEJE-DINGUSI MANO MED.KORTELE, KAIP TA SUPRAST????
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 07 30, 11:46)
sveikos... verysad.gif
mum snd su vuru 5metu metines vestuviu...deja liudnos...
siandien vel sunki diena, siaubingai...
turejau susitikima su savo ginekologe, atsikeliau ir taip drabancia sirdimi...nuvaziuoju i poliklinika, uzeinu pas ja i kabineta, atsisedu ir aisku zliumbt pradedu... verysad.gif o ji man ir sako: TAI VIS DAR NEGALI SUSITAIKYT SU TUO KAS IVYKO??? nu kosmaras ismuse mane zinokit is veziu...nebegaliu ne zodzio pratart,paskui sakau juk tik tiek laiko tepraejo...pasakoju jai ekspertu isvadas,o ji sao mala kad cia galejusi but kaip staigi naujagymiu mirtis, zodziu nepaaiskinama-suka savo sikna ir tiek...sakau jaikad kraujas mano 7,3 buvo pakiles, o ji  man aiskina kad norma iki 7,7 sad.gif vienu zodziu...
paskui israso raminamuju kazkokiu,sako manau tau to uztex, neprireix jokiu psichiatru issikapstysi pati...nu kosmaras...paklausia apie pieno kaupimasi , ir ar vis dar kraujuoju, bet nebesako,kad va ateik patikrinsiu po 4savaiciu dar, AR APIE KITA NESTUMA IR PAN...nieko...BEJE-DINGUSI MANO MED.KORTELE, KAIP TA SUPRAST????

blink.gif doh.gif va cia tai absurdas doh.gif keisk tokia gine,butinai!!!!

console.gif
Atsakyti