Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(inezzza @ 2010 08 03, 14:05)
Norejau pasiteirauti kaip elgiates su musu Angeliukams nupirktais daikteliais:paliekat juos busimiems broliukams arba sesutems ar parduodat/atiduodat kazkam? Savo Angeleliui buvom beveik viska jau supirke ir dabar kyla visokiu minciu...artimieji sako,kad jei planuojam kita vaikuti,tai tuos daiktelius pasilikt, nes jie net panaudoti nebuvo...paciai kartais kyla minciu,kad baisu bus vilkt tais rubeliais,kurie skirti buvo kitam...papasakokit kaip elgetes jus...

As,gryzus is ligonines,praejus porai dienu,visus rubelius,daiktus sukroviau i maisus.Buvau labai ipykus,gaila buvo,nes klausimas KODEL?..... kai uzrisau paskutini maisa,taip verkiau,kad sustot negalejau....
Vyras sukele maisus ant spinos,sandeliukan sudejo,kad nekliutu uz akiu. O vat kai gime Urciukas viska vel istraukem ir naudojam smile.gif Man miela,kad pirkau viska pirmagimei,o dabar nesioja sese wub.gif
Tik mintis visada persekioja,kaip Ji butu atrodzius,kaip ji butu zaidus,kaip... kaip....

QUOTE(Nledi @ 2010 08 03, 17:10)
Aš tai nerijuos ir laukiu pirmadienio, kada guldys operaciajai  blush2.gif Bet svarbiausia, kad Karolinai pas onkologus nieko blogo nerado  thumbup.gif

Dziugu uz tavo dukryte 4u.gif O uz tave laikysim kumscius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nasata @ 2010 08 03, 20:50)
labuka,  4u.gif
po truputėlį laikausi.. vieną dieną geriau.. kitą vėl ašarų pakalnė....
nelabai nori protas grįžt į kūną  blush2.gif
nesinori savo depresinėm nuotaikom nieko užkrėsti, tai stengiuosi ne rašyti, o tik paskaitinėt jūsų mintis ir pasidžiaugt jūsų mažuliukais  4u.gif

Tu negalvok,o rasyk! Rasyk kas neramine,kaip liudna ir visa kita! Cia mes tam ir esam mirksiukas.gif

QUOTE(Pamelo @ 2010 08 03, 21:02)
Sveikos mergytes,

matau manes pasigedote blush2.gif

wub.gif laukiam tavo stebukliuko 4u.gif

QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 21:16)
Turiu kvaila klausima - nestumas ir lankymasis kapeliuos... ar nieko tokio? na ta prasme, kad ... kaip pvz.: liudeselis ir dziaugsmas kartu vienoj vietoj... tikiuos supratot  unsure.gif

Zinai,as vis prasiau angeliuko,kad mum kuo greiciau atsiustu vaikeli.I kapus nescia daznai vaziavau,pasidziaugdavau savo pilvuku ,padekodavau,kad saugo mus,ir prasydavau,kad sesute isgyventu.Man ten budavo ramu smile.gif

Dabar vaziuoju su dukriuku,jai sakau,kad cia jos sesute-musu angeloukas ir jos sargas.Visada dekoju,kad ji su mumis,ir prasau,kad saugotu sese
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 03 rugpjūčio 2010 - 20:22
QUOTE(monikam @ 2010 08 03, 12:42)
Labai noreciau, kad leistu ji pasiimt kartu, jei kada grysim i LT  ax.gif  Mes pasidarem maza koplitele namie, sunelio atminimui, isireminom echo nuotraukyte ir vardo suteikimo pazymejima ir apstatem viska angeliukais.....
Po nalaimes abu pradejom melstis kiekviena vakara, tai labai ramina ir suteikia mum stiprybes....

Kaip grazu wub.gif
Mes ir atsigrezem i Dieva, gera sekmadieniais nuieti i grazias misias, uzdegti zvakute, melsti Sv. Mergeles Marijos, kad globotu musu angelelius danguje ir mazutukus zemeje.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 08 03, 19:45)

Jos pilvukui jau 34 savaitėlės smile.gif

O tavo? smile.gif
QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 20:53)

Mums naujokems tikrai neuzteks, nes niekaip negalim i ta albumeli inlisti sad.gif

Su laiku, mielosios, su laiku. Kantrybės 4u.gif .

QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 21:38)
Kaip grazu  wub.gif
Mes ir atsigrezem i Dieva,  gera sekmadieniais nuieti i grazias misias, uzdegti zvakute, melsti Sv. Mergeles Marijos, kad globotu musu angelelius danguje ir mazutukus zemeje.

O aš nusisukau. Svetima jaučiuos bažnyčioj, todėl ir neinu... Tikiu tik savo Angelu Vaivute, daugiau niekuom...
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 22:38)
Kaip grazu  wub.gif
Mes ir atsigrezem i Dieva,  gera sekmadieniais nuieti i grazias misias, uzdegti zvakute, melsti Sv. Mergeles Marijos, kad globotu musu angelelius danguje ir mazutukus zemeje.

Ir mes sekmadieniais einam i baznytele, prasom suteikt mum stipybes ir galimybes susilaukt leliuko, kurio abu labai trokstam... wub.gif Vakarais abu atsigulam, apsikabinam ir meldziames.... taip ramu pasidaro....
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 08 03, 13:05)
Norejau pasiteirauti kaip elgiates su musu Angeliukams nupirktais daikteliais

mano Angeliukas buvo (vajetau,kaip skauda kalbėti būtuoju laiku) dviem metais vyresnis už broliuką.buvo įprasta,kad Ernestui atitekdavo Marko drabužėliai.pradžioje nežinojau,kaip elgtis.viską išsprendė Ernestas.išsitraukė pirštines,paprašė bliuzono,žaidė su brolio žaislais(viską pirkdavom vienodai,nes peštis mėgdavo)...tik kai kurie daikteliai ir rūbeliai palikti saugojimui.ir Ernestas žino,kad jų nevalia sutepti ar sulaužyti,nes tai broliuko prisiminimas
Papildyta:
QUOTE(Ziezulele @ 2010 08 03, 15:07)
va kokie mes dabar graužikai smile.gif

...mūsų stebuklai... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2010 08 03, 15:40)
mano vyro brolienė šiuo metu gimdykloje-laukiam pusbrolio gimstančio wub.gif .

gal jau sulaukėm naujos gyvybės? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 20:38)
Mes ir atsigrezem i Dieva

o aš nežinau.per daug klausimų Dievulis paliko neatsakytų.

va teko kalbėtis su pažįstama,kuri skleidžia Dievo žodį.anot jos,žemėje yra tik kūnas,o nemirtinga siela džiaugiasi danguje.mūsų liūdesys - nuodėmė. mano atsakymas buvo toks: gi Dievas mums davė vaikus,leido myluoti,jausti kūno šilumą,išglamonėti kiekvieną pirštuką ir raukšlelę.kaip po to galima sakyti,kad liūdėti ir ilgėtis tų prisilietimų yra nuodėmė?

daug galvoju šiais klausimais.kuo daugiau galvoju,tuo labiau nesusidėlioja pilnas vaizdas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 03 rugpjūčio 2010 - 21:30
Sveikos MAMYTES.Sitam skyrelyje jau jusu nuotaikos siek tiek pakilesnes,net gaila jus uzkresti savo sielvartu.Siandien trylikta diena,kai netekau SUNELIO EDVINELIO.JIS zuvo tvenkinyje gelbedamas savo jaunesni broliuka.Aciu MAMYTEMS uz uzuojautas aname puslapyje.Mano MAZUCIUI buvo tik sesiolika metuku.Rugsejo sesiolikta butu sueje septyniolika.SUNELIS turejo nepaprastai daug svajoniu,siekiu.Namuose kiekviena kertele,kiekviena vietele kvepia juo.Nezinau,kaip istverti,kaip atsilaikyti,kaip pradeti gyventi?Atleiskit,kad trukdau,bet jau nezinau,kokio dar siaudo griebtis,kad neisproteciau.Be savo MAZULIO,likome,kaip be ranku,be koju,be sielu.Viskas viduje taip tuscia ir taip ta tustuma plecias,kad atrodo-tuoj sprogs.Negalim gryzti namo.Uzbegam trumpam,uzdegti zvakeles,pasklaidom nuotraukeles.VAIKUCIO kambarelyje visam laikui liks nelieciami akordeonai.nuotraukeles,rubeliai.Is pradziu-su vyru ruosemes ten persikelti,i SUNUCIO kambareli.Bet per skaudu,tegul EDVINELIO kambarelis lieka EDVINUKUI.Nezinau,kaip istverti sita kosmara,sita tragedija?
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 03, 22:22)
va teko kalbėtis su pažįstama,kuri skleidžia Dievo žodį.anot jos,žemėje yra tik kūnas,o nemirtinga siela džiaugiasi danguje.mūsų liūdesys - nuodėmė. mano atsakymas buvo toks: gi Dievas mums davė vaikus,leido myluoti,jausti kūno šilumą,išglamonėti kiekvieną pirštuką ir raukšlelę.kaip po to galima sakyti,kad liūdėti ir ilgėtis tų prisilietimų yra nuodėmė?

daug galvoju šiais klausimais.kuo daugiau galvoju,tuo labiau nesusidėlioja pilnas vaizdas

Kiekvienas turi SAVO filosofija... Tikime tuo, kuo norime tiketi ir nieks negali prikisti savo. As tikiu, kad mano angelelis ten, kur gerai ir niekas to is manes neismus. Kas del nuodemiu, tai nzn... niekuom panasiu netikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 03 rugpjūčio 2010 - 21:39
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 03, 23:29)
Sveikos MAMYTES.Sitam skyrelyje jau jusu nuotaikos siek tiek pakilesnes,net gaila jus uzkresti savo sielvartu.Siandien trylikta diena,kai netekau SUNELIO EDVINELIO.

...uzuojauta verysad.gif suprantu, kaip sunku netekti savo vaikelio... stiprybes...
Atsakyti
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 03, 21:29)
Sveikos MAMYTES.Sitam skyrelyje jau jusu nuotaikos siek tiek pakilesnes,net gaila jus uzkresti savo sielvartu.Siandien trylikta diena,kai netekau SUNELIO EDVINELIO.JIS zuvo tvenkinyje gelbedamas savo jaunesni broliuka.Aciu MAMYTEMS uz uzuojautas aname puslapyje.Mano MAZUCIUI buvo tik sesiolika metuku.Rugsejo sesiolikta butu sueje septyniolika.SUNELIS turejo nepaprastai daug svajoniu,siekiu.Namuose kiekviena kertele,kiekviena vietele kvepia juo.Nezinau,kaip istverti,kaip atsilaikyti,kaip pradeti gyventi?Atleiskit,kad trukdau,bet jau nezinau,kokio dar siaudo griebtis,kad neisproteciau.Be savo MAZULIO,likome,kaip be ranku,be koju,be sielu.Viskas viduje taip tuscia ir taip ta tustuma plecias,kad atrodo-tuoj sprogs.Negalim gryzti namo.Uzbegam trumpam,uzdegti zvakeles,pasklaidom nuotraukeles.VAIKUCIO kambarelyje visam laikui liks nelieciami akordeonai.nuotraukeles,rubeliai.Is pradziu-su vyru ruosemes ten persikelti,i SUNUCIO kambareli.Bet per skaudu,tegul EDVINELIO kambarelis lieka EDVINUKUI.Nezinau,kaip istverti sita kosmara,sita tragedija?

liūdna sveikintis šiame skyrelyje verysad.gif
čia mus suvedė skaudūs likimo vingiai,ieškojimas atsakymų į klausimus,į kuriuos atsakyti neįmanoma.kaip nors kartu,pasidalinant skausmu,širdgėla žengsime žingsnelius pirmyn.stiprybės tau
Atsakyti
[quote=jolantajolanta,2010 08 03, 22:29]
Sveikos MAMYTES.Sitam skyrelyje jau jusu nuotaikos siek tiek pakilesnes,net gaila jus uzkresti savo sielvartu.Siandien trylikta diena,kai netekau SUNELIO EDVINELIO..
[/quot

Laikykis kiek gali.. dėl mažojo sūnelio.. Jam tikriausiai taip pat labai skauda .. juk Edvinėlis paaukojo savo gyvybę dėl savo mažojo broliuko...
Neturi taip būt.... nepakeliamai skaudu.. laikykis, brangioji.. console.gif
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 22:34)
Kiekvienas turi SAVO filosofija... Tikime tuo, kuo norime tiketi ir nieks negali prikisti savo. As tikiu, kad mano angelelis ten, kur gerai ir niekas to is manes neismus. Kas del nuodemiu, tai nzn... niekuom panasiu netikiu...

Tavo toks stiprus pozityvus mąstymas 4u.gif kad man nors maža dalelę blush2.gif
Atsakyti
jolantajolanta, įsivaizduoju tavo žvėrišką skausmą..... man baisu ir prisiminti pirmas savaites....
Atsakyti
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 03, 22:29)
Sveikos MAMYTES.Sitam skyrelyje jau jusu nuotaikos siek tiek pakilesnes,net gaila jus uzkresti savo sielvartu.Siandien trylikta diena,kai netekau SUNELIO EDVINELIO.

Sveika verysad.gif liūdna sveikinti čia atėjusias naujas mamas cray.gif Labai nuoširdžiai tave apkabinu... o kaip išgyventi visą tą skausmą? nežinau... stiprybės jūsų šeimai...

QUOTE(kzaze @ 2010 08 03, 22:34)

Po nelaimės ir aš daug mąsčiau, ar čia Dievas kaltas, ar mes patys, tačiau vakarais melsdavausi tik vieno-kad sūnelis sapne mane aplankytų ir kad pasakytų, jog ten jam gera, kad ten jo niekas neskriaudžia... O vyras po nelaimės kategoriškai atsisakė eiti į bažnyčią - vos per mergaitės pirmąją komuniją priprašiau. Ir jį pilnai suprantu, kaip ermita sakė: kam Dievas mums davė vaikelius myluoti auginti, kad paskui išplėštų juos mums iš rankų kartu su motinos širdim??? Nežinau kuo tikėti... Gal savimi ir savo angelais? Juk jie mūsų nenuvils...
Atsakyti