Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(kumpiene @ 2010 08 05, 11:12)
Sveikos

Visoms po  4u.gif

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mes vakar buvom TA: sveriam 7900g (+400g) ir 67 cm (+2cm).
Tai dar ta proga ir pasirodom:
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daugiau tokiu nuotraukyciu, tikrai pakelia upa ir stumia toliau gyventi vardan busimu vaikeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 05, 10:12)
Sveikos

kumpiene wub.gif wub.gif Kokia grazi seiminele. mazoji jau didzke-fainulka, ir broliukas gynejas ir uztarejas thumbup.gif Mano svajoniu seima - Pirmas berniukas po to mergyte lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 08 05, 10:24)
vauuuu... kokia didelė panelė jau wub.gif  o brolis koks rimtas  smile.gif .
argi spėjam pamatyt kaip greitai jie užauga...

aha... labai greit laikas eina... tuoj sliauziot prades, po to begiot... o po to ir i sokius... tada man vel bemieges naktys... oi dasides man zilu plauku doh.gif lotuliukas.gif

Aciu visoms uz gerus zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

thumbup.gif puikiai augat 4u.gif
Grazuoliukai tavo wub.gif wub.gif
Atsakyti
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

man tai žandukai labiausiai patinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 04, 12:08)
Sveikutės, mamytės, šiandien pirma diena darbe. Bendradarbė pasakojo apie kitas mamytes, kurios kartu su manim į  dekretą išėjo, apie jų vaikiukus... taip širdį skauda, nes mano mažutuko nėra, o turėjo būti... kažkaip šitas visas reikalas viską gadina ir prisiminimus kelia... labai negera šiandien...
Darbe galva neveikia, informacijos visiškai nepriimu, sunku susikaupti ir panašiai, be to ir to noro nėra VISIŠKAI!

as irgi bijau net pagalvot kai reiks i darba gristi...kazkoks kosmaras atrodo sad.gif nenoriu net matyt zmoniu, o dar tie klausiantys zvilgsniai-kaip tu cia, gi turejai mama but....noris klykt is skausmo verysad.gif
Atsakyti
Mergaites grisit i darbus... greiciau laikas prades eit... atsigausit truputuka... ir vel susiplanuosit leliuka... o tada bus viskas gerai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 08 05, 16:43)
as irgi bijau net pagalvot kai reiks i darba gristi...kazkoks kosmaras atrodo sad.gif nenoriu net matyt zmoniu, o dar tie klausiantys zvilgsniai-kaip tu cia, gi turejai mama but....noris klykt is skausmo  verysad.gif

Nebus tų žvilgsnių, jei bus kolegos informuoti apie nelaimę. Šiandien antra diena darbe ir tik vienas žmogelis pirmą kartą mane pamatęs, sveikindamasis ir spausdamas ranką žvilgsniu užuojautą pareiškė. Gražu iš jo pusės, tik po kiek laiko supratau...
Atsakyti
Sveikos,siandien suzinojau,kad laukiuosi,apeme labai keistas jausmas,pradejau verkt ir is baimes ir is dziaugsmo,labai noriu,bet tuo paciu ir bijau vel isgyventi kosmara,bet gimdysiu,netikiu,kad vel mums nepasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 05, 19:29)
Sveikos,siandien suzinojau,kad laukiuosi,apeme labai keistas jausmas,pradejau verkt ir is baimes ir is dziaugsmo,labai noriu,bet tuo paciu ir bijau vel isgyventi kosmara,bet gimdysiu,netikiu,kad vel mums nepasiseks smile.gif

Sveikute, nuosirdiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vyk tas blogas mintis salin ir megaukis nestuke.gif Laikysiu kumscius uz tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 05, 18:29)

kad daugiau tokiu naujienu thumbup.gif

Vadapr labai faini tavo vaikuciai,ypac mazoji wub.gif
dar Ermitos duonyte norejau pagirti,namine pati skaniausia ax.gif
liudeselem po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 05 rugpjūčio 2010 - 17:43
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 05, 18:29)

Iš visos širdies dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai. Nereikia blogų minčių, viskas bus čiki piki. Saugok save ir savo kruopytę wub.gif
Atsakyti