Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 06, 16:45)
aciu uz palinkejimus ir padrasinimus smile.gif vaiko labai norejom abu,tik neplanavom,kad taip greitai uzkibs smile.gif laukiuosi dar labai nedaug laiko,tai pas gine dar kol kas neisiu,vis tiek dar nematys plasdancios sirdutes smile.gif kaip manot ar lyti geriau issiaiskint ar palikt paslapty? labai noriu mergaites,jau du bernelius turiu,tai noris ir moteriskos kompanijos smile.gif

O po kiek laiko tu pastojai? Mano manymu lyties atskleidimas paciu tevu susitarimas, as tai norejau suzinot kas mano pilvely, bet nasimate... pamaciu tik kai pagimdziau....
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 08 06, 16:06)
O po kiek laiko tu pastojai?

Ui man šitas klausimėlis irgi labai rūpi blush2.gif ax.gif

P.S. Virš mūsų namo irgi nuostabi vaivorykštė buvo, kai mano mažiukas reanimacijoje merdėjo verysad.gif . Visa širdimi tikėjau, kad tai ženklas, jog viskas bus gerai... Deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 06 rugpjūčio 2010 - 16:35
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 06, 16:45)
aciu uz palinkejimus ir padrasinimus smile.gif vaiko labai norejom abu,tik neplanavom,kad taip greitai uzkibs smile.gif laukiuosi dar labai nedaug laiko,tai pas gine dar kol kas neisiu,vis tiek dar nematys plasdancios sirdutes smile.gif kaip manot ar lyti geriau issiaiskint ar palikt paslapty? labai noriu mergaites,jau du bernelius turiu,tai noris ir moteriskos kompanijos smile.gif

kaip suprast ta greit,kox laiko tarpas?
man nebuvo svarbi lytis visiskai, bet norejos suzinoti, deja nesirode maziuke,vyras galvojo,kad sunus bus, bet gime maziuke...buvo gan staigmena tokia...
Atsakyti
Sveikos merginos visa savaitele nebuvau situose namuciuose g.gif oi pas mane vel blogos zinios pasirodo buvau pastojusi nestumas buvo keturios savaites,siandien tik gryzau is ligonines...perseleidimas,praradau ir sita savo vaikeli...siaubas...gal tikrai daugiau neskirta tureti vaikeliu... cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 08 06, 18:00)
Sveikos merginos visa savaitele nebuvau situose namuciuose g.gif  oi pas mane vel blogos zinios pasirodo buvau pastojusi nestumas buvo keturios savaites,siandien tik gryzau is ligonines...perseleidimas,praradau ir sita savo vaikeli...siaubas...gal tikrai daugiau neskirta tureti vaikeliu... cray.gif  cray.gif

verysad.gif . Laikykis... labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Vieni leliukų labai nori ir neturi, o kiti štai ką daro verysad.gif http://www.delfi.lt/...s.d?id=35221003
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 06, 20:13)
Vieni leliukų labai nori ir neturi, o kiti štai ką daro  verysad.gif  http://www.delfi.lt/...s.d?id=35221003

ir gyvena tokios ramiom sazinem...o cia nematai kelio per asaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 06, 19:13)
Vieni leliukų labai nori ir neturi, o kiti štai ką daro  verysad.gif  http://www.delfi.lt/...s.d?id=35221003

koksai kosmaras...siaubas kazkoks...kodel gyvenime tiek daug neteisybes...
Atsakyti
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 08 06, 18:00)
Sveikos merginos visa savaitele nebuvau situose namuciuose g.gif  oi pas mane vel blogos zinios pasirodo buvau pastojusi nestumas buvo keturios savaites,siandien tik gryzau is ligonines...perseleidimas,praradau ir sita savo vaikeli...siaubas...gal tikrai daugiau neskirta tureti vaikeliu... cray.gif  cray.gif

console.gif laikykis, brangioji

o man pagaliau prasidėjo tos mmm... skausmelis, tai kaip po gimdymo iš kart... nors prieš tai būdavo visiškai neskausmingos verysad.gif

perskaičiau knygą "Kelias iš depresijos".. tik man ji dar didesnę depresiją sukėlė mastau.gif kažkaip man nepavyksta nusistatyt tam pozityviam mastymui schmoll.gif jei viskas būtų taip paprasta, tai visi būtų laimingi...
man kažkaip įsijungęs savęs susinaikinimo planas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 08 06, 22:23)
console.gif laikykis, brangioji

o man pagaliau prasidėjo tos mmm... skausmelis, tai kaip po gimdymo iš kart... nors prieš tai  būdavo visiškai neskausmingos  verysad.gif

perskaičiau knygą "Kelias iš depresijos".. tik man ji dar didesnę depresiją sukėlė  mastau.gif kažkaip man nepavyksta nusistatyt tam pozityviam mastymui  schmoll.gif jei viskas būtų taip paprasta, tai visi būtų laimingi...
man kažkaip įsijungęs savęs susinaikinimo planas  unsure.gif

ne tau vienai...atrodo bastaus is kampo i kampa, pasidarau buities darbus...bet istisai viska pamirstu, kur ka pasidedu, kur einu...sia savaite pussesere sveciuojasi, tai kazkaip ramiau...taip nesinori but vienai namie, kai vyras grizta is darbo is kart geriau...kas dien su dukruze degam zvakele sesute, ryt vaziuojam i kapelius, nebesulaukiu,taip traukia,kad negaliu... doh.gif verysad.gif atrodo laikas sustojes, o planu galvoje jokiu...nesinori , nei ieskot darbu, nei dar kazka veikt...stogas vaziuoja juodai...tik istisai galvoje, va butu taip ir taip, eitume, darytume ta ir ta...deja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 06, 22:14)
ne tau vienai...atrodo bastaus is kampo i kampa, pasidarau buities darbus...bet istisai viska pamirstu, kur ka pasidedu, kur einu...sia savaite pussesere sveciuojasi, tai kazkaip ramiau...taip nesinori but vienai namie, kai vyras grizta is darbo is kart geriau...kas dien su dukruze degam zvakele sesute, ryt vaziuojam i kapelius, nebesulaukiu,taip traukia,kad negaliu... doh.gif  verysad.gif atrodo laikas sustojes, o planu galvoje jokiu...nesinori , nei ieskot darbu, nei dar kazka veikt...stogas vaziuoja juodai...tik istisai galvoje, va butu taip ir taip, eitume, darytume ta ir ta...deja... verysad.gif

o tu įsivaizduok, jei būtum visada viena namuos... kaip kad aš..
gerai, kad turit supratingus vyrus, kurie palaiko, o jei dar yra ir vyresnėlė dukružė ar sūnutis namie.. yra bent, kas jums ašarėles nušluosto nuo skruosto.... aš tik manau, kad galbūt jūs skausmą dalinatės pusiau... nors aišku mamos skausmo niekas nesumažins.......

laikas eina.. nė kruopelyte ne lengviau... kasdien vis sunkiau...

Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 08 06, 23:27)
o tu įsivaizduok, jei būtum visada viena namuos... kaip kad aš..
gerai, kad turit supratingus vyrus, kurie palaiko, o jei dar yra ir vyresnėlė dukružė ar sūnutis namie.. yra bent, kas jums ašarėles nušluosto nuo skruosto.... aš tik manau, kad galbūt jūs skausmą dalinatės pusiau... nors aišku mamos skausmo niekas nesumažins.......

laikas eina.. nė kruopelyte ne lengviau... kasdien vis sunkiau...

deja, deja...negaliu verkti prie savo didziosios, jai tik 2,5metuku, jei pamato apsiasarojusia, tuoj verkia kartu, negaliu vaikui rodyt savo liudesio, nes visos emocijos persiduoda jai...uztat sunku slept asaras, bet tenka...
tikrai sunkiau kas diena...nieko lengviau..tas amzinas ieskojimas, uzdavimas klausimu uz ka ir kodel...ziurejimas i praeiti, atrodo, tai niekadd nesibaigs verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti