Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(nasata @ 2010 07 24, 22:37)
sėkmės visom planuojančiom  4u.gif
sėkmės visom besilaukiančiom  4u.gif

jūs laimingos, nes nesat vienos......
jaučiuosi kaip kokia raupsuota........
netinku aš čia.......esu viena su savo begaliniu skausmu.........
negaliu pasidžiaugt, kad mane kažkas palaiko...........negaliu sakyt, kad planuoju kuo greičiau pastot.. nors to noriu labiau už gyvenimą..
aš visiškai VIENA...........................
neturiu kuo pasidžiaugt....bet nuoširdžiai linkiu visom sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip nesakyk, po netekties jauseniai jaučiuosi raupsuota verysad.gif o apie kita nestuke.gif nera vlties, subirėjau kaip taurė paleista iš ranku ,ir nėra šansu susilipint angel_sadangel.gif

mirkt kur palikai
Atsakyti
neturiu kuo pasidžiaugt....

negi neturi nicnieko? ne maziausios priezasties pasidziaugt? nu netikiu ax.gif
berods buvai isvykus i uzsieni pas kazka ? faktas , kad jei nerupetai butai sedejus namie
siulyciau isigyt koki gyvuneli, tikrai suteikia dziaugsmo ir ramybes, tu gali juo rupintis ir uzpildys tavo kasdienybe nors laseliu dziaugsmo
po dukriuko ir as krausciaus is proto, 3 menesiai paskandinti asarose bet kazkaip radau jegu del ko gyvent ir but laimingai, pasistenk nasata ir matysi , kad ir vel gali LEIST sau but laiminga
Atsakyti
sėkmės visom planuojančiom  4u.gif
sėkmės visom besilaukiančiom  4u.gif

negaliu pasidžiaugt, kad mane kažkas palaiko...........negaliu sakyt, kad planuoju kuo greičiau pastot.. nors to noriu labiau už gyvenimą..
neturiu kuo pasidžiaugt....bet nuoširdžiai linkiu visom sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mažute, laikykis 4u.gif . Tikėk, kad ne tėvai renkasi vaikus, bet vaikai renkasi mus. Jeigu tai sielutei kažkodėl nepavyko likti su tavimi, tai ji būtinai sugrįš. Bus dar vienas vaikiukas - ta pati sielutė tik apvalkaliukas kitas. Man taip galvoti yra lengviau... Mano Benediktas išėjo prieš dvi savaites, bet kažkaip įtikėjau, kad jis sugrįš wub.gif . Aš jo labai labai laukiu jau dabar. Tikiuos, kad po metų, blogiausiu atveju po dviejų, jau supuosiu dar vieną mažiuką wub.gif wub.gif wub.gif .

Tik man, turbūt, yra kiek lengviau negu tau, nes aš turiu vieną vaikiuką wub.gif . Yra kas prie manęs prisiglaudžia, kas MAMA šaukia. Jis mane prablaško. Nesvarbu kas įvyko, bet turiu gyventi toliau dėl jo.

TU irgi turėsi, TIKRAI TURĖSI, dėl ko gyventi.

Vaikų neturintiems atrodo, kad gyvenimas jų susilaukus baigiasi. Tie, kurie jų susilaukia, supranta: TIK PRASIDEDA. Jiems išėjus - norisi eiti kartu...
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif
Divejai aciukas uz namucius
user posted image
Nasata neliudek ateis tas laikas kada viskas bus gerai user posted imageTeisingai rugseje pasake ....pirmi trys menesiai ziauriausi....veliau po biski lengveja...
Neringuskinas laikykites 4u.gif Cia tavo mergytei linksma tigriuka kad greiciau sveiktu
user posted image
Papildyta:
Urtele paveluotai sveikinam su pirmuoju gimtadieniu happybday.gif
user posted image
Papildyta:
Rencius jau liko visai nedaug.... wub.gif turi buti viskas gerai mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Kristulee tavo urtyte jau visa panele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 07 24, 10:51)
o as turiu naujienu, vakar po daugiau nei metai laiko po suneliu netekties paemiau i rankas drauges maziuka, maciau kaip drebejo rankos, virpejo balsas,  bet pagaliau isdrisau paimti i rankas maza vaikuti wub.gif  ax.gif , manau nors  zingsnis po zingsnio, bet svarbu judeti i prieki thumbup.gif

Saunuole taip ir toliau 4u.gif man is pradziu visi leliukai asocijavosi su Silvija.....dabar paemus ant ranku ziuriu tesiog kaip i maza vaikuti wub.gif Ir jau ne viena teko palaikyti...Atejau pas drauge....o ji man "palaikyk tetka" biggrin.gif vos is padu neisvirtau o jam vos 10dieneliu....po to kazkaip ir baime ta dingo....

Visoms naujoms mamytems tykejimo ir stiprybes 4u.gif
user posted image
Koks ilgas kelias is tos duobes verysad.gif
Papildyta:
Sandrynja paveluotai su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 25 liepos 2010 - 12:38
QUOTE(Bona -pari @ 2010 07 25, 02:11)
taip nesakyk, po netekties jauseniai jaučiuosi raupsuota verysad.gif o apie kita nestuke.gif  nera vlties, subirėjau kaip taurė paleista iš ranku ,ir nėra šansu susilipint  angel_sadangel.gif

Bona-pari kodel taip sakai unsure.gif ar su sveikata bedeles...
Atsakyti
labas vakarėlis,

apie kapelius čia kalbėjot. Mes pastatėm panašų angeliuką, kaip buvo čia įdėta. Toks pat pas SiguteS berniukus stovi. Bet kadangi juos gamina skulptorius, tai kiekvieno jų veidukas man skirtingas smile.gif Įdėsiu savojo angelo kapiuko nuotrauką į albumą.

Labai man gražus Pamelo angeliukų kampelis. Toks lengvas ir mielas.

Laikykitės tos, kurioms dabar ypač negera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 24, 15:19)
tas ir yra...

Sveikit greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(lairam @ 2010 07 24, 21:14)
Aš vakar pirmą kartą buvau kapinėse viena... Bijojau važiuoti viena... Bet ten tokia ramybė, pabuvau viena su savo mintimis... ošia seni medžiai...

As kiekviena karta vaziuot viena bijau.... dar neprivaziavus kapiniu apsibliaunu,kad vos kelia bematau... Bet man gera ten pabut dviese su ja wub.gif
Su vyru kai vaziuojam,man ramu kazkaip ir nebeverkiu,o vat viena visada verkiu...

console.gif
O tu planuok:surasi dar ta vieninteli 4u.gif susilauksit vaikucio 4u.gif gal net ne vieno 4u.gif
Planuok,svajok,nes tik tai ves tave priekin 4u.gif
O gal tikrai,isigyk koki katinuka.Busi laukiama namie,o ir tau paciai linksmiau bus 4u.gif
Jei sunku,rasyk.Bus blogai,skambink.Kuo galesiu tuo padesiu 4u.gif

QUOTE(lairam @ 2010 07 25, 11:43)

Vaikų neturintiems atrodo, kad gyvenimas jų susilaukus baigiasi. Tie, kurie jų susilaukia, supranta: TIK PRASIDEDA. Jiems išėjus - norisi eiti kartu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras jungiuosi su arbatele....sindien kaip visada buvau kapinese....kazkaip nelabai zydi tos naslaites tai isroviau ir pasodinau kazkokia gelyte su mazais baltais ziedukais...tvarkydama kapeli masciau "kodel po treju menesiu palengveja?"ir priejau tokios isvados...kad tesiog mes mamos ismokstame rupints savo vaikais-angeliukais verysad.gif man diveja atvirksciai nueinu viskas gerai, o kai reik iseiti ir jau dingsta is akyracio kapelis einu ir asaros rieda....
Atsakyti
Kapines - tai ta vieta, kur galiu verkt ir verkiu. Tai vieta, kuri grazina i skaudzia realybe, tik ten suvokiu, kokia nelaime ivyko ir kaip ziauru, kad kapelis yra kudikelio... juk kapeliuos turi ilsetis seni zmones, uzsitarnave amzinojo poilsio, o ne mazutukai, kurie turejo gyvent...gyvent...gyvent...
Atsakyti
perziurinejau savo issiustas zinutes...ir ziurekite ka radauuser posted image
2007-10-14 23:44:01
Kiekvienam gimusiam angelui Dievas uzraso ant delno Laime,ant lupu palieka Meile,sirdy-Tikejima,akyse - Vilti.Lai si kudikeli visad globoja tas mazas Angeliukas.SVEIKINU smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 07 25, 23:57)
perziurinejau savo issiustas zinutes...ir ziurekite ka radauuser posted image
2007-10-14 23:44:01
Kiekvienam gimusiam angelui Dievas uzraso ant delno Laime,ant lupu palieka Meile,sirdy-Tikejima,akyse - Vilti.Lai si kudikeli visad globoja tas mazas Angeliukas.SVEIKINU smile.gif

verysad.gif O koks čia sveikinimas? Dukrytės gimimo proga???
Atsakyti