Laba diena mamytes
QUOTE(inguzeee @ 2010 07 09, 13:40)
Sveikos mamytės. Norėjau prisijungti prie Jūsų temos, nes taip pat esu angeliuko mamyte. praejo keturi mėnesiai kaip palaidojom savo mažiuką į šaltą žemelę, tiesiog plyšta širdis
Laikykis mergyt nors ir kaip butu sunku...vardan musu busimu vaikeliu....turi buti stipri
QUOTE(semkutepemkute @ 2010 07 09, 15:16)
sveikos brangiosios,
siandien vel prastai... raudu nuo ryto, vaziuosiu i kapines gal bus langviau. Oras geras, daug mamyciu su vezimais lauke vaiksto, sirdis plysta kai pagalvoju kad mano angelliukas taip ir nebuvo apkabintas, pamyluotas, tik mintyse tai galiu padaryti. o labiausiai grauziuosi kad taip jo ir nepabuciavau, juk taip svajojau kai gims kad pabuciuosiu, bet taip ir neisdrisau...
bandysiu po 3 men. ir meldziuosi kad pavyktu.

ziauriai skauda....ir skaudes dar ilgai ilgai..

Kai man viskas nutiko...laikiau ja ant ranku buciavau, paskui rengiau ir i baznycia vezem...ir nezinau is kur tiek jegu turejau....dabar mums praejo jau 3men....sia savaite galetume bandyt....bet nezinau ar isdrysiu...kazkokia didziule baime
QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 07 09, 21:38)
tas kodel kodel...tikriausia lides mus visa gyvenima,niekada nerasim i si klausima atsakymo...ir dar tos abejones o gal butu buve taip,as jau nebezinau kuo tiketi...
Visa gyvenima turbut ieskosime atsakymu...
QUOTE(nasata @ 2010 07 09, 22:04)

kažkoks paūmėjimas...
tas skausmas... begalinis... vis didėjantis...
Gyventi be tavęs... tačiau gyvent tik tavimi...dukryte.. Myliu tave... labai ilgiuosi....

laikykis mergyt
QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 10, 14:27)
po truputuka...man vis baisu..vaikas toks irzlus pasidare...idomu kodel, ar todel kad dantukai kalasi, ar gal koks pablogejimas...visokios mintys lenda galvon...\
o kai apie tai negalvoju, planuoju viltei gimtadienio svente, dar du men, bet noriu kad super butu, o gal tai musu pirmas ir paskutinis gimtadienis...

as saviske dziaugiausi tik dvi valandas, tada ji i renimacija keliavo..tiek ir tepabuvau mama, nes kas esu dabar net nezinau, net negyvenu, o tiesiog egzistuoju tik...ir dar neaisku kiek tai truks...
Nesakyk tip turi nuostabia dukryte....kazkada man pasake mes patis traukem tas nelaimes prie saves

savo mintim...
QUOTE(zydrute @ 2010 07 10, 21:16)
dievuliau

mano maziukas susirgo 4 men,mes pusantru metu kovojom,deja...

is kur tokiem maziukam tokios ligos
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2010 07 10, 21:29)
... jungiuos prie Jūsų... mano mažylis išėjo
O dar šiandien vežiau jam pieniuką. Nors jo jau nebevirškino, bet dar tikėjausi, kad įvyks stebuklas...

stiprybes tau ir tavo seimai...pasiruosk dar bus sunku....man sunkiausia buvo po laiduotuviu
QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 12, 09:38)
kokia fainuole tavo mergyte
QUOTE(kzaze @ 2010 07 12, 09:48)
Labas rytelis,
taip dusna, kad net kvepuoti sunku ir kazko neramu... tiek visko prisapnavau, visa diena nekokia bus... sapnavau angeliuka, vyra nekokiam plane ir, kad i darba grizau... viskas buvo grazu isskyrus ta situacija su vyru... va tas ir sugadins visa diena, nes negrazus sapnas buvo...
Angeliuku mamytes, ka sapnai mums nori pasakyti? Ar verta ieskoti atsakymu?
Atsakymu ieskoti neverta....bet mes ieskosime ju visa gyvenima
P.S. Mamytes trumpam pabegu mamyte atejo i svecius..