Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 12, 10:10)
kolkas jauciames nebogai....

tai šaunu...taip ir toliau... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 12, 09:38)

LAbai grazi mergyte wub.gif
Atsakyti
sveikutes,

Vis su neramia sirdim uzsuku cia, taip baisu skaityt nauju mamyciu postus, nes norisi tik gera girdet, bet gyvenimas toliau negailestingai dauzo sirdis verysad.gif

Visoms mamytems po 4u.gif , stiprybes jums mielosios 4u.gif

Uzvakar vakare rode filma per viasat , gaila kad vertimo nebuvo , bet buvo galima suprast viska, apie tai kaip dvi seses laukesi vaikuciu , abi dziaugesi, vaiksciojo po parka, kartu pas gydytojus ir per paskutine apziura, kai toniukus klause suzinojo viena kad jos kudykis nebegyvas.ziurejom abu su vyru, abu is naujo isgyvenom visus jausmus, asaraos kaupesi akyse.visa praeitis tarsi atgime, kai rode gimdyma negyvo vaikucio, laidotuves, kaip jauciasi mama, kaip vyras stengiasi susivaldyt bet likes vienas kaip islieja skausma, kad ir jam begalo skaudu, matyti kitas seimas su vaikucioais, verkiancia be perstojo zmona.Nesitikejau , kad pagal musu visu isgyventas istorijas yra filmu, bet pamaciau, kad mes visos isgyvenam ta pati nevilties, bejegiskumo jausma. verysad.gif
begalo skaudu buvo ziureti kaip ta mama atejusi pas sese kuri pasigimde sveika vaikuti, stengiasi pagaut momenta ir paglostyt vaikuciui rankyte, pabuciuot kojyte, nesant jai namuose kaip duoda savo kruti, noredama pajusty ta motinystes jausma,kaip sese nesupranta jos ir stengiasi neduot jai vaiko, kaip ja persekioja paranoja, kad sese padarys ka bloga jam, kaip nesupranta ka ji isgyvena, kaip jai skauda, kad jos sirdis isdraskyta ir sruvanti skausmu, zodziu asaros riedejo upeliais cray.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif
QUOTE(inguzeee @ 2010 07 09, 13:40)
Sveikos mamytės. Norėjau prisijungti prie Jūsų temos, nes taip pat esu angeliuko mamyte. praejo keturi mėnesiai kaip palaidojom savo mažiuką į šaltą žemelę, tiesiog plyšta širdis verysad.gif  verysad.gif

Laikykis mergyt nors ir kaip butu sunku...vardan musu busimu vaikeliu....turi buti stipri console.gif
QUOTE(semkutepemkute @ 2010 07 09, 15:16)
sveikos brangiosios,

siandien vel prastai... raudu nuo ryto, vaziuosiu i kapines gal bus langviau. Oras geras, daug mamyciu su vezimais lauke vaiksto, sirdis plysta kai pagalvoju kad mano angelliukas taip ir nebuvo apkabintas, pamyluotas, tik mintyse tai galiu padaryti. o labiausiai grauziuosi kad taip jo ir nepabuciavau, juk taip svajojau kai gims kad pabuciuosiu, bet taip ir neisdrisau...
bandysiu po 3 men. ir meldziuosi kad pavyktu.

console.gif ziauriai skauda....ir skaudes dar ilgai ilgai.. verysad.gif Kai man viskas nutiko...laikiau ja ant ranku buciavau, paskui rengiau ir i baznycia vezem...ir nezinau is kur tiek jegu turejau....dabar mums praejo jau 3men....sia savaite galetume bandyt....bet nezinau ar isdrysiu...kazkokia didziule baime unsure.gif

QUOTE(kaciukas1978 @ 2010 07 09, 21:38)
tas kodel kodel...tikriausia lides mus visa gyvenima,niekada nerasim i si klausima atsakymo...ir dar tos abejones o gal butu buve taip,as jau nebezinau kuo tiketi...

Visa gyvenima turbut ieskosime atsakymu...console.gif
QUOTE(nasata @ 2010 07 09, 22:04)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif kažkoks paūmėjimas...
tas skausmas... begalinis... vis didėjantis...
Gyventi be tavęs... tačiau gyvent tik tavimi...dukryte.. Myliu tave... labai ilgiuosi....

console.gif laikykis mergyt

QUOTE(neringuskinas @ 2010 07 10, 14:27)
po truputuka...man vis baisu..vaikas toks irzlus pasidare...idomu kodel, ar todel kad dantukai kalasi, ar gal koks pablogejimas...visokios mintys lenda galvon...\
o kai apie tai negalvoju, planuoju viltei gimtadienio svente, dar du men, bet noriu kad super butu, o gal tai musu pirmas ir paskutinis gimtadienis... verysad.gif  verysad.gif
as saviske dziaugiausi tik dvi valandas, tada ji i renimacija keliavo..tiek ir tepabuvau mama, nes kas esu dabar net nezinau, net negyvenu, o tiesiog egzistuoju tik...ir dar neaisku kiek tai truks...

Nesakyk tip turi nuostabia dukryte....kazkada man pasake mes patis traukem tas nelaimes prie saves verysad.gif savo mintim...

QUOTE(zydrute @ 2010 07 10, 21:16)
dievuliau cray.gif mano maziukas susirgo 4 men,mes pusantru metu kovojom,deja... verysad.gif is kur tokiem maziukam tokios ligos verysad.gif

console.gif

Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2010 07 10, 21:29)
... jungiuos prie Jūsų... mano mažylis išėjo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O dar šiandien vežiau jam pieniuką. Nors jo jau nebevirškino, bet dar tikėjausi, kad įvyks stebuklas...

console.gif stiprybes tau ir tavo seimai...pasiruosk dar bus sunku....man sunkiausia buvo po laiduotuviu verysad.gif

kokia fainuole tavo mergyte wub.gif
QUOTE(kzaze @ 2010 07 12, 09:48)
Labas rytelis,
taip dusna, kad net kvepuoti sunku ir kazko neramu... tiek visko prisapnavau, visa diena nekokia bus... sapnavau angeliuka, vyra nekokiam plane ir, kad i darba grizau... viskas buvo grazu isskyrus ta situacija su vyru... va tas ir sugadins visa diena, nes negrazus sapnas buvo...
Angeliuku mamytes, ka sapnai mums nori pasakyti? Ar verta ieskoti atsakymu?

Atsakymu ieskoti neverta....bet mes ieskosime ju visa gyvenima 4u.gif

P.S. Mamytes trumpam pabegu mamyte atejo i svecius.. smile.gif
Atsakyti

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 07 12, 11:01)
Uzvakar vakare rode filma per viasat , gaila kad vertimo nebuvo , bet buvo galima suprast viska, apie tai kaip dvi seses laukesi vaikuciu , abi dziaugesi, vaiksciojo po parka, kartu pas gydytojus ir per paskutine apziura, kai toniukus klause suzinojo viena kad jos kudykis nebegyvas.

as niekad nesu sito filmo macius. manau, kad ir man butu skauda ziureti. kiekvieno sirdi manau suvirpintu tokia istorija, o ypac tokias sirdis kaip musu.
as jausciaus lyg ziuriu savo istorija.

sveikos visos merginos.
Atsakyti
Amade,matau ir tu skaitai bigsmile.gif kaip besilaikai???????????
Atsakyti
Trumpai gryztu pas jus... smile.gif man sie iseigynei buvo ir skaudus ir labai gera iskrova gavau.....Buvo vienos mamytes jubilejus ir jos maziuko krikstinos.Kartu leisdavom daug laiko augindami pilvukuose savo vaikiukus....svajojom kartu, eidavom skaniai pavalgyti, apsipirkinejome kartu....ir kai limuzine paleido filmuka apie jos sunucio laukima....vos balsu nepratrukau....asaros lejosi,as valiau,valiau jas o jos vis lejosi...paskui viskas kaip ir gerai.....prisisokom likom dviese su viena mergyna....vot tada balsu issiblioviau....taip issiblioviau....matyt senai reikejo....ir taip lengva pasidare....senai nebuvau tokioi busenoi...tai va tokie musu reikaliukai....issikroviau tai dabar gal jau laikas pradet galvoti apie vaikeli wub.gif
Atsakyti
Raja kaip tavo sveikatele ax.gif

O seip visiems siunciu po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien esu pakankamai geros nuotaikos group.gif eh ka as be jusu daryciau.....
Atsakyti
Lairam, apkabinu stipriai cray.gif laikykitės...kaip nors, įsitvėrę vienas kito peties ir priglaudę savo vyresnėlį...stiprybės jums
neringuskinas - gražuolė tavo dukrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 07 12, 14:23)
Raja kaip tavo sveikatele  ax.gif

O seip visiems siunciu po balioncika  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siandien esu pakankamai geros nuotaikos  group.gif eh ka as be jusu daryciau.....

Issityriau viska kas kele nerima, bet visi atsakymai neigiami thumbup.gif , kraujas pasilpes bet viskas normoj jokios ligos nera, vaikiuko lizdukas irgi viskas ok, liepe tik jautruma pagydyt ir sirdute pastiprint , tad dabar visokius uzpilelius geriu biggrin.gif tad tikiuos greitu laiku sustipresiu pilnai mirksiukas.gif

tau irgi 4u.gif 4u.gif 4u.gif , isivaizduoju kokio ssunkios akimirkos tau buvo per krikstynas console.gif, as pamenu drauge iki pardej sutikau ir non stop blaiut buvau pradejus, poto po biski pradejau valdyt save kad ir kaip sunku buvo, geriau pati viena issivergdavau tiek kiek noredavau ir ramiau likdavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 12 liepos 2010 - 18:59
Svirpliai už lango sode šėlsta.... gaivu... primena man toks laikas Vaivuko laukimą....
Atsakyti