Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Sveikutės 4u.gif

Užeinu vis pas jus. Paskaitau..Dieve, atrodo - vasara, saulytė šviečia, šilta - turėtumėm džiaugtis gyvenimu, o liūdesys nepalieka mūsų nei per akimirką verysad.gif Buvau kurią dieną ant kapų - vėjo malūnėlis sukasi sau linksmai ant kapelio - ir tokia mintis - gal ir ji kur sėdi, stebi mane, šypsosi... O gal ne viena atėjus....
Ech, liūdna.. Ir turbut jau niekad taip nebus kaip buvo prieš TAI..

QUOTE(kumpiene @ 2010 06 17, 16:46)
Mergaites nuo siandien vdapr - kumpiene

Skanus nickas bigsmile.gif
QUOTE(Ziezulele @ 2010 06 17, 17:55)
mano dienos su Herkumi lekia žaibiškai, tuoj ir vasarėlė prašuoliuos. Daug džiūgaujam, juokiamės. O kartais aš žiūriu į jį ir ašarą nubraukiu. Ar iš laimės, kad jį turiu, ar iš ilgesio jo broliukui. Dar kartais pagalvoju apie tas, kurios netekot paaugusių vaikučių. Ir taip gaila pasidaro, taip gaila....

Vistiek visos patyrėm pačią baisiausią nelaimę...Palaidojom savo svajones.. Tik vienoms jas atėmė iš kart, o mums kai kurioms dar davė pasidžiaugti.. Kam pora valandėlių, kam metelius verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šiandien Vaivutės vardadienis.. eilinė diena, rodos buvo, kol nepaėmiau į rankas laikraščio ir žvilgsnis neužkliuvo už vardų skilties...užkliuvo ir sustojo....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 06 18, 16:06)
Sveikos 4u.gif sia savaite labai sunki man....atsisedu atrodo noriu tiek daug parasyti  verysad.gif ir niekaip neiseina...si sekmadieni butu termino diena verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2010 06 18, 09:08)
neturiu ka vestis i kiema, veztis pas tevus i soda...  angel_sadangel.gif O tiek planu buvo...

o mes kur beeitume-vis prisiminimai.čia buvome KETURIESE atvykę...čia VAIKUČIAI suposi...čia su dviračiais lėkė nuo kalno...čia man gėlytes skynė ir dovanojo...
...ir vistiek mes visur kartu...
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2010 06 18, 15:06)
...si sekmadieni butu termino diena verysad.gif

console.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 18, 19:47)
Šiandien Vaivutės vardadienis.. eilinė diena, rodos buvo, kol nepaėmiau į rankas laikraščio ir žvilgsnis neužkliuvo už vardų skilties...užkliuvo ir sustojo....

kiekvieną akimirką gali tikėtis,kad išplauks prisiminimas,kurį sukels žodis,garsas ar vaizdas.tą akimirką sustingsti ir jau nežinai,kurioje erdvėje randiesi.
šiandien kolegę sveikinome su jubiliejumi.ji taip gražiai kalbėjo apie Angelą sargą,kuris ją visą gyvenimą saugojo.maniau,kad širdis iššoks iš krūtinės.mintys susijaukė.pagalvojau,kad su sūnelio išėjimu mus visi Angelai sargai apleido.o aš visada tikėjau,kad mano vaikai turi po Angeliuką,kuris juos saugo.šventai tikėjau...
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 06 18, 10:44)
Sveikos
Tiesiog atejo laikas permainom  4u.gif
O man jis labai patinkia  tongue.gif Cia ne siaip va ant liezuvio galo prilipo, ar kad kumpio gabala akim pamaciau... cia jau visa istorija... mano seimos dalis... Kaip antra pavarde  4u.gif

As labai su tavo anuoju niku susigyvenus, todel ir ilgiuosi jo smile.gif Gerai, kad vis dar paskaitineju musu forumeli, tai nezinociau kur prapuolei smile.gif
Is tiesu, tai jau darosi sunkoka jungtis i si forumuka man.. Vis naujos ir naujos mamytes, vis naujos ir naujos nelaimes.. Taip liudna pasidaro, kad net nepastebiu, kaip pasineriu i visus tuos liudnus isgyvenimus.. atrodo, kad taip uzsiciklinu ties netektimi ir mano gyvenimas nejuda i prieki.... Todel, mergytes, nepykit, jei vis reciau mane pamatysit.. Per tuos metus man labai brangios pasidaret, noreciau zinoti kaip jums sekasi.. Tai jei manes pasiilgsit, parasykit man! Ir as pazadu parasyt!

Daug buckiu visoms.. Visas liudincias apkabinu!
Atsakyti
Tokia pat lietinga diena kaip prieš keturiolika metų........................... Toks pat šaltas birželis.............. Tik tada dar galėjau visa širdimi džiaugtis...........
Atsakyti
Zvelsut, visa sirdimi su tavimi...
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2010 06 19, 10:27)
Tokia pat lietinga diena kaip prieš keturiolika metų........................... Toks pat šaltas birželis.............. Tik tada dar galėjau visa širdimi džiaugtis...........

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 19 birželio 2010 - 09:42
Aš tikiu, kad ten aukštai, kur gyvena Angelai,
Aukso knygoje iškaltas mano kelias.
Nevalia man jo skaityt,nevalia man jo matyt,
Reik gyventi šia diena, tiesiog gyventi....

visas stipriai apkabinu 4u.gif
oi, visai pamiršau pasilabinti blush2.gif
Labutis...
Atsakyti
[quote=kristulee,2010 06 19, 10:14]
Aš tikiu, kad ten aukštai, kur gyvena Angelai,
Aukso knygoje iškaltas mano kelias.
Nevalia man jo skaityt,nevalia man jo matyt,
Reik gyventi šia diena, tiesiog gyventi....

wub.gif wub.gif

labukas 4u.gif
Atsakyti
Žvelsa laikykis mergyt... mirksiukas.gif
Sveikos...na ir ruduo... doh.gif o ne vasara...
Atsakyti

Sveikos...na ir ruduo... doh.gif o ne vasara...
[/quote]

na o man db. toks oras super galetu taip visa vasara buti thumbup.gif
Atsakyti