QUOTE(kregzde @ 2010 07 11, 13:09)
Man labiau mažiukai šaldymo indukai patinka, dar galėtų būti ir kokie 200 ml, kad vienam kartui išsiimti. O aš turiu kažkaip praeitų metų uogas pribaigti
Nesuvalgėme dar, vis man planus kas nors sugadina su šviežiom uogom.
Mes intensyviai naudojame butelį vandeniui ir gertuves, tada kiaušinių dėklą, išsiimu kiaušinių duobutes ir prisipjaustau įvairių vaisių į gamtą. Talpa gan didelė, o ir užsegimas patogus.
Per pačius karščius geriau sedėti namie
Kažką reikia su citrinom sugalvoti, turiu kelias gulinčias šaldytuve. Kažin ar skanūs ledai būtų, jei jas sutrynus iki tirštos masės ir su cukrumi sumaišius?

Mes intensyviai naudojame butelį vandeniui ir gertuves, tada kiaušinių dėklą, išsiimu kiaušinių duobutes ir prisipjaustau įvairių vaisių į gamtą. Talpa gan didelė, o ir užsegimas patogus.
Per pačius karščius geriau sedėti namie

Kažką reikia su citrinom sugalvoti, turiu kelias gulinčias šaldytuve. Kažin ar skanūs ledai būtų, jei jas sutrynus iki tirštos masės ir su cukrumi sumaišius?

Saldytas uogas dek i mixeri, sutrink su cukrumi ir bus ledai

Arba servofikse kompotus daryk is uogu

O ledus su citrina galima daryti



As uogas saldytas savo seniai baigiau, tik liko anytos saldytos kelio vysnios, bet kadangi siemet pas mus vysniu nebus, tai nelabai ir skubu sunaudoti
