QUOTE(davija @ 2010 08 08, 07:28)
Sveikutes,
aš ateinu pasigirt, kad varysiu i festivalį ir dar nemokamai

Tai naujienas jau žinosiu iš pirmų lūpų
Pas mus dabar paplitusi idėja, bet aš jos dar nebandžiau, bet manau

:
kadangi uogų nelabai yra šaldyt šiais metais, tai šaldom šaltibarščių ruošinius: sutarkuojam virtus burokėlius, agurkus, supjaustom svogūnlaiškius ir krapiukus ir tą masę į šaldiklį. Žiemą ištrauki iš šaldiklio, truputį atlaidini ir kefyriuko tik bereikia užpilt
sveikinu
Idėja gal ir gera, bet tau žiemą norisi šaltibarščių? Na nebent kokias dvi porcijas taip pasiruošti

, bet mano šaldiklyje jau nėra vietos
Mergičkos, kai kepu silikone ką nors, tai apatinė ir šoninė dalis lieka neapskrudusi (kurią dengia silikoninė forma), nors ir kišu į kepimo pabaigą visai į apačią. Kaip kepate, kad iš visų pusių kepinys gražiai apskrustų? Kepiau obuolių pyragą paprasčiausioje skardoje, nes nepatinka man neapskrudę/pabalę pyragai

O jei silikone kepinu ilgiau, tai viršus labai nuskrunda, tada irgi negerai.