QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 25, 21:35)
QUOTE(Akasha @ 2010 06 25, 20:26)
nepyk, bet man cia kazkas nesiziuri. nelabai zinau kas. pirma, antra foto lyg geriausios, o kitose tai kazkaip neatskeista emocija, vaikutis lyg sau sedetu, foto sau butu. o toks koliazas kaip pirmose foto man irgi ne... toks kicinis. zinau, kad gali geriau, todel kabinejuosi
Neturiu uz ka pykti

gi ir dejau, kad sulaukciau kritikos ir patarimu... Sunku buvo su sia mergaite bendrauti ir atskleisti emocijas, nes ju ir nelabai buvo... pavargusi, nes sveciuose ir siaip nelabai norejo bendrauti ta diena... tikiuosi, kad per pacias krikstynas bus geriau, nes kitaip visai savim nusivilsiu, kad nemoku su vaikais bendrauti
QUOTE(frederica @ 2010 06 26, 00:51)
Man labiausiai kliūna trečiosios spalva. Koliažiukai taip pat ne mano skonio, nuotrauka nuotraukoje, lyg per daug visko pasidaro. Atskirai imant, ar tiesiog dedant vieną šalia kitos manau atrodytų puikiai. Šiaip neblogai susitvarkyta. Tikiu, kad mamytei turėjo patikti .Kairioji,pirmąjame koliaže, kur rankytes apžiūrinėja - puiki. Šaunuolė.
Dar pačios ceremonijos, bažnyčioje, būtų labai smalsu pamatyi.
Jo del spalvu supratau, kad tokiose foto geriau neexperimentuoti....

darysiu visas naturalias... Daugiau foto butinai idesiu... pacios krikstynos tik si sekmadieni, tai kita savaitele jau kazka ikelsiu.... Palinkekit man sekmes, kad susitvarkyciau.....

Koliazus irgi perdarysiu... Dekui uz patarimus