Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

Reikia pradėt rūpintis plaukų galiukais jau kitą dieną po pakirpimo. Man padeda ricinos aliejus. Jį naudoju ir šaknim ir galam. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2010 12 20, 18:48)
manau jei plauku struktura tokial inkus skilinet tai daryk ka nedares.... ax.gif  as nekankinusavo plauku, tepu serumu, dzivinu per kelis kartus plaukus, neduodu ikaist, nei tiesinu nei kazin ka darau naudoju naturalius sampunus ir kondicionieriu, nedazau ....ir ...the same shit

Gal kažkokių medžiagų, vitaminų organizmui trūksta?
arba genai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 21, 21:31)
vadinas telieka susitaikyt biggrin.gif bent jau as senokai susitaikiau su tuo, kad mano plaukai ilgesni negu kokie 20 cm zemiau peciu niekada nebuvo ir tikrai nebus  ax.gif  svarbiausia kad jie butu sveiki  rolleyes.gif nes vistiek negaleciau nesiot ilgesniu, bet nusiurusiu.

doh.gif blink.gif o as turejau labai ilgus
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 08 08, 08:02)
Rasiau si receptą temoje - Mūsų plaukučių nuotraukos, bet tada dar tik riuosiausi ji daryti. dabar zinau, kad jis labai veiksmingas. praeita karta kirpejas, net leido nekirpti galu, nes pasake, kad dar galiu pavaiksiuoti. Pirma karta man taip buvo  biggrin.gif
receptas toks:
kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
olyvogiu aliejus - 10 ml
migdolu aliejus - 10 ml
vaskas - 1 arbatinis saukstas
Ylang ylang - 14 lasiuku

Daroma vandens pirtis, visi aliejai sumaisomi, isskyrius ylang-ylang, jis ilasinamas veliau, kai mase atves truputi

Sudomino sis receptas, gal dar kas nors bandete ji pasidaryti? Kas yra vandens pirtis?

Gal kas jau esate isbande Split-ender'i, kokie atsiliepimai?
http://www.splitender.com/
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 05, 01:38)
Sudomino sis receptas, gal dar kas nors bandete ji pasidaryti? Kas yra vandens pirtis?

mane tas receptas irgi sudomino pries gera pora menesiu. paprasiau, ji man padare viena mergina smile.gif super daiktas. niekada nieko panasaus neturejau. labai padeda mano plauku galams. tikrai nepalyginamai daugiau, nei bet kokia, kad ir labiausiai isgirta ar brangiausia priemone. kai baigsis, darysiuos dar smile.gif
o vandens pirtis kas yra negaliu pasakyt nes nezinau blush2.gif bet itariu, kad tai bus karsto vandens indas i kuri statomas kitas indas su gaminama mase. bet cia tik spejimas smile.gif
Atsakyti
Mano kirpeja man ikale i galva, kad po kiekvieno plovimo plauku galus tepti aliejuku privalu, todel stengiuosi laikytis siu nurodymu. Kirpejos teigimu, reikia tepti ne pacius galiukus, o beveik puse ilgio (as to nedarau). Nusipirkau aliejuka plauku galams, itrinu pries dziovindama plaukus ir kazkiek issaugau ta ju ilgi, zinoma visiskai to galiuku trupejimo isvengti nepavyksta verysad.gif Be to negreit ismokau tepti taip, kad galiukai nebutu sulipe ar riebaluoti smile.gif
Siaip dar viena ideali priemone plaukams apsaugoti -visoms gerai zinomas alyvuogiu aliejus, kadangi gaminu retai, aliejaus plaukams negailiu biggrin.gif istepu nakciai, supinu kasyte, pagalve uzdengiu ranksluostuku ir miegu nakti su aliejumi biggrin.gif Plaukus pamaitina.
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 01 05, 09:57)
Mano kirpeja man ikale i galva, kad po kiekvieno plovimo plauku galus tepti aliejuku privalu, todel stengiuosi laikytis siu nurodymu. Kirpejos teigimu, reikia tepti ne pacius galiukus, o beveik puse ilgio (as to nedarau). Nusipirkau aliejuka plauku galams, itrinu pries dziovindama plaukus ir kazkiek issaugau ta ju ilgi, zinoma visiskai to galiuku trupejimo isvengti nepavyksta  verysad.gif  Be to negreit ismokau tepti taip, kad galiukai nebutu sulipe ar riebaluoti  smile.gif
Siaip dar viena ideali priemone plaukams apsaugoti -visoms gerai zinomas alyvuogiu aliejus, kadangi gaminu retai, aliejaus plaukams negailiu  biggrin.gif istepu nakciai, supinu kasyte, pagalve uzdengiu ranksluostuku ir miegu nakti su aliejumi  biggrin.gif Plaukus pamaitina.

biggrin.gif man regis cia visu kirpeju nurodymai tokie smile.gif ir ypac rekomenduoja tas priemones, kurias pacios pardavineja, platina ar naudoja biggrin.gif mano kirpeja dar buvo pasakius, kad pvz naturalios priemones isvis nesamone biggrin.gif paklausiau zinoma, bet vistiek darau savaip ir naudoju ax.gif visur tik marketingas ir verslas ziuriu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 05, 09:18)
mane tas receptas irgi sudomino pries gera pora menesiu. paprasiau, ji man padare viena mergina smile.gif

gal būtų galima merginos kontaktus į AŽ? ax.gif O gal ji neužsiiminėja komerciniais darymais?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 05, 02:38)

Gal kas jau esate isbande Split-ender'i, kokie atsiliepimai?
http://www.splitender.com/

Mane tai visai sudomino šitas nematytas aparatas biggrin.gif Jeigu jis tikrai veikia, tai būtų puiki alternatyva kas 2 mėnesius vaikščiot pas kirpėją thumbup.gif laukiam atsiliepimų, gal tikrai kas bandė? g.gif

Kas dėl recepto tai vandens pirtis yra karšto, kaitinamo vandens indas, į kurį yra statomas kitas indas su ingridientais ( kaip ir minėjo Eleina) mirksiukas.gif
Reikės ir man prisipirkt ingridientų ir pabandyt šį receptuką, nes su savo plaukų galiukais visiškai nesusitvarkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 05, 10:28)
biggrin.gif man regis cia visu kirpeju nurodymai tokie smile.gif ir ypac rekomenduoja tas priemones, kurias pacios pardavineja, platina ar naudoja biggrin.gif mano kirpeja dar buvo pasakius, kad pvz naturalios priemones isvis nesamone biggrin.gif paklausiau zinoma, bet vistiek darau savaip ir naudoju  ax.gif visur tik marketingas ir verslas ziuriu dabar  doh.gif

Siaip tai naturalios priemones yra gerai plaukams,bet galiukams tikrai nieko neduoda,galiukus reiktu kirpt ir naudoti seruma su silikonu,tada jie tarsi uzsilydo,ir tada gali kazkiek paauginti ta ilgi thumbup.gif kitaip pradeda skilineti,nuluzta,dar labai svarbu meistres zirkles thumbup.gif ir profesionalumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beautyland: 06 sausio 2011 - 10:08
QUOTE(beautyland @ 2011 01 06, 10:08)
Siaip tai naturalios priemones yra gerai plaukams,bet galiukams tikrai nieko neduoda,galiukus reiktu kirpt ir naudoti seruma su silikonu,tada jie tarsi uzsilydo,ir tada gali kazkiek paauginti ta ilgi thumbup.gif kitaip pradeda skilineti,nuluzta,dar labai svarbu meistres zirkles thumbup.gif ir profesionalumas smile.gif

nea, nesutinku smile.gif as asmeniskai per n metu sunaudojau n priemoniu su silikonu, bet nei viena nepadejo taip, kaip padeda dabar naturaliu produktu gaminys mirksiukas.gif bet gal cia kiekvienam kitaip. tiesiog naudojant naturalius produktus rezultatas pasimato daug veliau, bet ir efektas yra ne trumpalaikis, atvirksciai nei silikonai - ju poveikis greitas, bet trumpas.
o del pakirpimo taip, kirpt vistiek dazniau ar reciau reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2011 01 05, 22:26)
Mane tai visai sudomino šitas nematytas aparatas  biggrin.gif Jeigu jis tikrai veikia, tai būtų puiki alternatyva kas 2 mėnesius vaikščiot pas kirpėją  thumbup.gif laukiam atsiliepimų, gal tikrai kas bandė?  g.gif

Bet plaukai turbut labai isploneja per visa ilgi g.gif
Atsakyti